Recenze

Hodnocení hotelu

93%

Perfektní

na základě 36 recenzí

  • Personál

    96%

  • Služby

    93%

  • Čistota

    97%

  • Pohodlí

    90%

  • Cena/kvalita

    89%

Recenze (36)

Filtry

  • Lenka Kašparová

    ?

    dospělý pár, 3. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byly jsme s mamkou moc spokojené. Ubytování, procedury, stravování. Nemám k ničemu výhrady. Naopak mě příjemně překvapilo, že přestože v době našeho ubytování byli Češi v menšině, obsluha se chovala ke všem stejně. A to ne všude je zvykem. Jídlo vynikající, výběr také. Prostě za mě 1+.
  • Lenka Stiborová

    ?

    mladý pár, 27. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S pobytem jsme byli maximálně spokojeni. V hotelu převážně německá (starší) klientela, tomu odpovídá úroveň služeb. Ubytování, přístup personálu na hotelu i v balneoprovozu byl výborný. Poměr cena/kvalita rozhodně odpovídá. Doporučujeme!
    Jedině je potřeba počítat s tím, že se může stát, že budete mít proceduru už brzo ráno. Ze dne na den při příjezdu Vám musí najít časy na procedury v rámci celého systému všech klientů.
  • KRÁBKOVA VERA

    ?

    jednotlivec, 26. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 27. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Ubytování, služby i jídlo OK, večer by mohlo být více zeleninových salátů
    • nic
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 2. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Marta Peroutková

    ?

    jednotlivec, 12. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Tento hotel je čistý,a krasně vonavý.Personál počínaje pokojskou,recepční a obsluha na welnes byli velice vstřícní,ochotní a hlavně usměvaví. Jídlo velice chutné,velké porce a dostatek ovoce a zeleniny.
      Do tohoto hotelu se budu ráda vracet a mohu vřele doporučit.
    • Vše v naprostém pořádku.
  • Šůhová Libuše

    ?

    jednotlivec, 10. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Ještě jednou moc děkujeme všem zaměstnancům za vstřícné jednání a ochotu při plnění svých úkonů s pacientama.Byli jsme mile překvapeni všude s . perfektním přístupem. S pozdravem Šůhová Libuše
  • Kateřina Kantoříková

    ?

    skupina přátel, 23. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt v lázeňském domě Palace I a Palace II mohu vřele doporučit. Ochota personálu i služby v tomto komplexu nám pobyt velmi zpříjemnily a zanechaly celkově velmi dobrý dojem. Rádi se tam opět vrátíme.
    • Ochota personálu i služby mě velice příjemně překvapily a ráda tento komplex lázeňských domů Palace I a Palace II doporučím. Stejně tak parky, kolonádu i okolí lázní - např. lokalita Amerika.
    • Je škoda, že okolí krásných hotelových a lázeňských objektů kazí objekty neobývané, některé i ve zchátralém stavu a ruší pak celkový dojem. (Např. v okolí ul. Ruská či Francouzská.) Také bychom se příjemněji s kamarádkami cítily, kdybychom neměly pocit, že jsme v jakémsi německém regionu, kde se na nás téměř automaticky nejprve promluví německy, pak teprve přijde na řadu čeština. Stejné je to i s nabídkami v restauracích apod.
  • Miloš Havlík

    ?

    jednotlivec, 21. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Daniela Vonderschenová

    ?

    jednotlivec, 20. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velmi útulný hotel, personál příjemný a milý, všichni se o nás starali velmi pěkně. Děkujeme