Recenze

Hodnocení hotelu

92%

Perfektní

na základě 32 recenzí

  • Personál

    96%

  • Služby

    93%

  • Čistota

    96%

  • Pohodlí

    89%

  • Cena/kvalita

    88%

Recenze (32)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 2. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Marta Peroutková

    ?

    jednotlivec, 12. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Tento hotel je čistý,a krasně vonavý.Personál počínaje pokojskou,recepční a obsluha na welnes byli velice vstřícní,ochotní a hlavně usměvaví. Jídlo velice chutné,velké porce a dostatek ovoce a zeleniny.
      Do tohoto hotelu se budu ráda vracet a mohu vřele doporučit.
    • Vše v naprostém pořádku.
  • Šůhová Libuše

    ?

    jednotlivec, 10. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Ještě jednou moc děkujeme všem zaměstnancům za vstřícné jednání a ochotu při plnění svých úkonů s pacientama.Byli jsme mile překvapeni všude s . perfektním přístupem. S pozdravem Šůhová Libuše
  • Kateřina Kantoříková

    ?

    skupina přátel, 23. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt v lázeňském domě Palace I a Palace II mohu vřele doporučit. Ochota personálu i služby v tomto komplexu nám pobyt velmi zpříjemnily a zanechaly celkově velmi dobrý dojem. Rádi se tam opět vrátíme.
    • Ochota personálu i služby mě velice příjemně překvapily a ráda tento komplex lázeňských domů Palace I a Palace II doporučím. Stejně tak parky, kolonádu i okolí lázní - např. lokalita Amerika.
    • Je škoda, že okolí krásných hotelových a lázeňských objektů kazí objekty neobývané, některé i ve zchátralém stavu a ruší pak celkový dojem. (Např. v okolí ul. Ruská či Francouzská.) Také bychom se příjemněji s kamarádkami cítily, kdybychom neměly pocit, že jsme v jakémsi německém regionu, kde se na nás téměř automaticky nejprve promluví německy, pak teprve přijde na řadu čeština. Stejné je to i s nabídkami v restauracích apod.
  • Miloš Havlík

    ?

    jednotlivec, 21. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Daniela Vonderschenová

    ?

    jednotlivec, 20. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velmi útulný hotel, personál příjemný a milý, všichni se o nás starali velmi pěkně. Děkujeme
  • Lenka Sixtova

    ?

    jednotlivec, 19. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Ilona Tvrdá

    ?

    jednotlivec, 9. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Zdeňka Sedláčková

    ?

    mladý pár, 20. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velice příjemné prostředí i personál.
      Pobyt se nám moc líbil :)
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 27. června 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Naprostá spokojenost,útulny čistý a voňavý pokoj,blízko do centra a parků,personál na profesionální úrovni.
    Lázeňský dům Palace II

    Odpověď od hotelu

    Lázeňský dům Palace II

    Dobrý den,

    velice děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že se Vám u nás líbilo a budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

    S pozdravem recepce LD Palace