Recenze

Hodnocení hotelu

86%

Velmi dobré

na základě 4 recenze
za poslední rok

Jak sbíráme recenze?

  • Personál

    90%

  • Služby

    85%

  • Čistota

    90%

  • Pohodlí

    80%

  • Cena/kvalita

    85%

Recenze (21)

Filtry

Typ klienta

Zobrazit pouze

  • Anonymní hodnocení

    ?

    Neuvedeno, 2. ledna 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Ochota personálu, silvestrovský večer a jeho pečlivá příprava včetně programové.Děkujeme!
    • Trochu vadila malá invence nabídky při snídani - stále stejné potraviny, žádné ovoce krom kompotu. Ale více vadilo omezení použití připojení vlastního notebooku k internetu na pokoji a nefungující bar v hotelu,kava pouze z automatu.
  • Iva Hejzlarová

    ?

    jednotlivec, 14. srpna 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Pobyt splnil moje očekávání. Odjížděla jsem spokojená.
    • Vždy se najde něco za co bych mohla kritizovat.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 6. května 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Dobré, protože výborné je příliš chvályhodné.
    • Téměř vše.
    • Pár drobností, které není třeba zveřejňovat.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 25. dubna 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velmi příjemný pobyt, slabinou jen nepříznivé počasí.
    • Blízké okolí lázní, výborná kuchyně s velkým výběrem.
    • Noční hluk z Gruzie, neupravené vzdálenější okolí i na srdíčkových trasách, neznačené ulice - horší orientace po městě
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 20. února 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Dobry den
    Lázně si užívám a byla jsem zde po čtvrté
    • Procedury ,město a okolí na prochazky
    • Nemám co by se mi nelibilo
  • Vlastimil Zika

    ?

    dospělý pár, 3. ledna 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Krásný Štědrý večer perfektní Silvestr v hotelu Belveder. Vynikající léčebné procedury, veškerý personal příjemný.Děkujeme
  • Alois Dočkálek

    ?

    dospělý pár, 14. prosince 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • perfektní služby milý personál
  • Jana Kubrichtová

    ?

    jednotlivec, 26. října 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Lázeňský hotel Dr.Adler je příjemný a odpovídá cena a kvalita.Ubytovaní je velmi pěkné, prostorné a hezky vybavené.Čistota na pokojích a úklid velmi dobré.Procedury všechno na dosah a bez čekání,ochota sester úžasná.Koupaní v Aquaparku i přes covid je moc příjemné a zpestří to pobyt i v nepříznivém počasí.Můžeme doporučit tento hotel i krásné procházky po okolí a krásných parcích.
    • Hotel je umístěn na klidném místě.
      Všechno je na dosah, bohužel v současné době koronaviru, není kam jít,pouze do přírody a Aquaparku.
      Musím ale přiznat, že i tak jsme si s manželem pobyt v hotelu Adler užili a rádi se sem ještě jednou podíváme.
    • Jídelna je trochu strohá,bez ubrusů, prostory s pitím a saláty poměrně vzdálené.Desinfekce na málo místech.
      Personál pozdě odnáší ze stolů použité nádobí.
  • Heroldova Zdeňka

    ?

    jednotlivec, 26. října 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • všechny procedury v hotelu a možnost využívat Aquacentrum.
  • Jitka Davídková

    ?

    jednotlivec, 10. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Super, děkuji