Recenze

Hodnocení hotelu

86%

Velmi dobré

na základě 183 recenzí

  • Personál

    86%

  • Služby

    84%

  • Čistota

    92%

  • Pohodlí

    86%

  • Cena/kvalita

    80%

Recenze (183)

Filtry

  • Pavel Nedelka

    ?

    jednotlivec, 1. září 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vynikající strava, úklid
    • Přeplněna jidelna
  • jana Heresová

    ?

    dospělý pár, 30. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vysoká úrověn hotelu, čistota, krásné okolí a skvělý bazén. Vzhledem k velikosti hotelu je jídelna přeplněna a personál se místo obsluhy( část klientů nepohybliva) věnuje úklidu.
    • Péče o okolí
      Důraz na čistotu
      Zařízení hotelu včetně sluneční terasy a Aquaparku
      Zařízení lázěnského provozu
      Dobrá kuchyně
    • Malá kapacita restaurace, přeplněná jak při snídani, tak při večeři
      Vzhledem k přeplněnosti krátká doba večeře do 20 hodin
      Během krátké doby pro stravování se personál věnoval úklidu stolů místo obsluhy, ráno si klienti museli sami prostřít a servírky přitom nad nimi mávaly ubrusy a připravovaly příbory na oběd a pod.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 26. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Nemožnost platit čipem u venkovního bazénu
  • Petra Suchánková

    ?

    jednotlivec, 24. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celková spokojenost, skvěle jsem si odpocinula.
    • Líbilo se mi prostředí, služby i možnost výletu v okolí
  • Petr Sveceny

    ?

    jednotlivec, 16. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • super vše ok !
  • Irena Fikrlová

    ?

    skupina přátel, 12. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byla jsem velmi spokojená s čistotou v hotelu, vybaveností, personálem, programem i stravováním. Děkuji velice. Příští rok na shledanou!!!
  • Jana

    ?

    dospělý pár, 4. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vse bylo dobre pekne koupani a super hotelova slunecni zahrada,jidlo dobre ubytovani perfektni
    • Vse v poradku
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 30. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Wir hatten einen angenehmen Aufenthalt, nur der Weg zu unserem Zimmer war etwas weit da wir beide z.Z. nicht gut laufen konnten ( durch Krankheit). Essen sehr gut und reichlich. Würden gern wieder kommen, aber dann im Haus A.
  • Petr Švéda

    ?

    jednotlivec, 10. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    bez nejmenších připomínek.
    • Velmi příjemné a klidné prostředí s veškerým jak kulturním tak i sportovním vyžitím.
  • Lenka

    ?

    jednotlivec, 23. dubna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení