Recenze

Hodnocení hotelu

93%

Perfektní

na základě 9 recenzí

  • Personál

    90%

  • Služby

    93%

  • Čistota

    96%

  • Pohodlí

    94%

  • Cena/kvalita

    93%

Recenze (9)

Filtry

Typ klienta

Zobrazit pouze

  • Jana Holemá

    ?

    jednotlivec, 3. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Krátkodobý pobyt doporučuji.
    • Hotel krásný. Město utulne.
  • Jana Soukupová

    ?

    jednotlivec, 12. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Užili jsme si krásné, pohodové dny, obletovaní a hýčkaní.
    Srdečné díky všem.
    • usměvavý, vstřícný personál
      všude až neuvěřitelná čistota
      krásné prostředí v hotelu i wellnes
      neomezený vstup do Aquafora
  • Eva Vaňková

    ?

    jednotlivec, 3. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S pobytem ve vašem hotelu jsme byli velmi spokojeni. Zvláště příjemná byla cenová nabídka. :-)
    • Netradiční byl odpolední čaj, takovou hostinu jsme nečekali. Velmi příjemný byl celkový klid. Rovněž osobní setkávání s panem ředitelem je netradiční a svým způsobem obohacující pobyt hostů.
    • Docházení na večeře byť do vedlejšího Casina nebylo to pravé ořechové. Nicméně jsme byli informováni o tom, že je to přechodná záležitost. Takže se přimlouváme za vlastní stravování.
  • Zdeněk Filingr

    ?

    dospělý pár, 15. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Interiéry pokoje, salonku, společných prostor
      Přístup personálu
      Kvalita procedur
      Přivítání ředitelem hotelu s ochutnávkou výborného sektu
      Dárek při odjezdu
    • Chybějící restaurace v hotelu, ale od příští sezony restauraci otevřou
  • Jaroslav Slanicka

    ?

    jednotlivec, 15. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velmi dobre
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 1. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Výborný hotel, velké a čisté pokoje, dobře zvukově izolované. Vynikající snídaně
    • Nejslabší článek byly večeře v Ingo Casino, které byly průměrné a neodpovídaly jinak luxusnímu pobytu.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 1. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel vřele doporučuji, byli jsme se vším moc spokojeni. Co se týče pokoje, ten byl velmi pěkně a komfortně zařízen. Personál je velmi milý a vstřícný.
  • Marie Mistatová

    ?

    jednotlivec, 16. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Útulný, klidný hotýlek rodinného typu, skvělá obsluha, nadmíru ochotný personál, osobní přístup ke každému hostu, pan ředitel se věnuje každému hostu osobně, každé Vaše přání je předem splněno, je to člověk na svém místě, který dělá i se svým personálem vše pro blaho a spokojenost hostů. I když je hotel umístěn na hlavní třídě kolonády je v prostorách hotelu naprosté ticho a klid, doporučuji všem, kteří si chtějí odpočinout od pracovního shonu a stresu. Ráda se budu na toto místo vracet.
    • - osobní přístup pana ředitele
      - ochota personálu
      - nic není nemožné, vše předem splněno
      - krásné hotelové prostředí
      - krásné okolí, rozhodně se nebudete nudit
  • Lenka

    ?

    jednotlivec, 5. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Prostorný,čistý,vkusně zařízený pokoj, bohatá snídaně, pohodový wellness. Děkuji všem z personálu.