Recenze

Hodnocení hotelu

95%

Perfektní

na základě 120 recenzí

  • Personál

    97%

  • Služby

    97%

  • Čistota

    98%

  • Pohodlí

    93%

  • Cena/kvalita

    92%

Recenze (120)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 21. listopadu 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byly to mé 8 lázně, ( 7 x jako samoplíátce) takže mohu srovnávat a hbdnostit, bohužel má omezená pohyblivost i krátkost pobytu mi neumožnila dokonalé posouzení okolí, znám je pouze z minulosti( ne však lázeňské), takže mé hodnocení okolí a kultury nemohou být objektiní,proto na ně nehledte.
    • přístup personálu
    • počasí berte jako humory(
  • Iva Koptová

    ?

    jednotlivec, 30. září 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • moc pěkný bazén,
      ochotné pokojské,
      možnost posedět přes de v Loby baru
    • V hotelu? nenapadá mě nic, co by se mi nelíbilo!
      V pokoji, nemožnost vyvětrat v koupelně. Okno vysoko!
  • Pavla Votrubová

    ?

    jednotlivec, 21. září 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Eva Petrová

    ?

    jednotlivec, 19. září 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Renáta Š.

    ?

    jednotlivec, 12. září 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • František Brtnický

    ?

    dospělý pár, 26. srpna 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 24. srpna 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jarmila Křtěnová

    ?

    dospělý pár, 22. srpna 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Františkovi lázně jsme s manželem navštívili poprvé a měli jsme štěstí i na volbu hotelu. Hotel i okolí splnilo naše očekávání. Velmi nás potěšilo milé přivítání na recepci i přístup barmanky a personálu při procedurách. Velkým bonusem je venkovní bazén. Strávili jsme týden v krásném prostředí a s milými lidmi. Děkujeme.
    • Procedury, bazény, vybavení hotelu, výběr jídla. Velmi nás potěšila kvalitní káva k snídani ( žádný zalitý prášek z automatu).
    • Pouze hluk z protějšího parku, kde probíhá renovace, ale to se dá vydržet- park bude krásnější.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 18. srpna 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Perfektní služby jak hotelu,stravovací a lázeňské rehabilitace.
    • Proti předchozímu seniorskému pobytu se snížil počet lázeňských procedůr a tak jsme si je dokoupilii
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 9. srpna 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení