Recenze

Hodnocení hotelu

85%

Velmi dobré

na základě 419 recenzí

  • Personál

    90%

  • Služby

    86%

  • Čistota

    87%

  • Pohodlí

    80%

  • Cena/kvalita

    82%

Recenze (419)

Filtry

  • Jana Pluskova

    ?

    dospělý pár, 31. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Mile vystupovani
      Vstricnost
      Ochota
      Vlidnost
      Rodinne zazemi
      Dobra strava
  • Iva Mastiková

    ?

    jednotlivec, 31. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Byla jsem spokojená, nemám výhrady. Ocenila jsem naplánování procedur, vždy po dvou a to, že vzájemně navazovaly. Příjemné prostředí a lidi.
    • Snad jen ruch z ulice a v zahradě mi chyběl vzrostlý strom. Ale to se dalo snadno
      napravit v bezprostředně přilehlém parku, kde bylo naprosto úžasně. Takže mi nechybělo vlastně vůbec nic a byla jsem spokojená.
  • Radka Čadilová

    ?

    jednotlivec, 28. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Zorka Černohorská

    ?

    jednotlivec, 26. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    velmi dobré
    • - vstřícný personál
      -dobrá kuchyně
      -služby odpovídající ceně
  • Procházková Marie

    ?

    jednotlivec, 26. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velice ochotný personál,velice dobrá kuchyně .
    • Nelíbilo se nám: nízké toalety, které nejsou vhodné pro důchodce. Pobyt psů na pokojích. Leckdy i spí společně s majitelem v posteli.
  • Jaroslava Parilova

    ?

    jednotlivec, 26. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Hana Šťovíčková

    ?

    dospělý pár, 21. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Příjemný pobyt v klidném prostředí lázeňského města.
      Ochotný a vstřícný personál hotelu.
      Výborná kuchyně.
  • Mirka

    ?

    skupina přátel, 19. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byli jsme mile překvapeny ochotným a milým personálem a také výborným jídlem. U sanatoria je také moc velmi zahrada. Moc se nám pobyt líbil.
    • ochotný personál
      vynikající kuchyně
      čistota
      hezké prostředí
      velmi rychle vyřešený technický nedostatek na pokoji
      možnosti procházek a zajímavostí k výletům v okolí
      klidné venkovní prostředí, cesta v blízkosti nebyla slyšet
    • malé pokoje a slabé zdi (byla slyšet televize z vedlejšího pokoje)
  • Stanislava Přibáňová

    ?

    jednotlivec, 19. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Byli jsme velice spokojený . Určitě se tam vrátíme .
  • Pavlína Wagnerová Málková

    ?

    jednotlivec, 19. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • 1. Co polkulhávalo v nabídce služeb jako takových vynahradí přístup personálu. Vždy milí a usměvaví s pozitivním přístupem a ochotou vyjít vstříc.
      2. Koupání v bazénu, kde po večeři nikdo nebyl, možnost plavat v protiproudu.
      3. Poloha sanatoria je výborná - okraj města, pár kroků do lesoparku.
      4. Množství léčivých pramenů - po lesoparku i dolní části města je velká spousta různých pramenů, bohužel dobrá polovina nefunguje, což není vína sanatoria.
    • 1. Procedury jsou poskytované pouze do sobotního dopoledne. Při zakoupení víkendového pobytu od pátku do neděle je takový pobyt trochu neefektivní.
      2. Rozvrzané postele a proležené matrace. Očekávala bych zajištění kvalitního spánku a nikoliv dvě bezesné noci, kdy se člověk budu při každém pohybu sebe i svého nocležníka.
      3. Jídlo. Nic extra, k obědu malé porce.