Recenze
K nástupu na pobyt je třeba prokázat negativní test, očkování nebo prodělání covidu. Sledujte aktuální podmínky pobytů v lázních.

Hodnocení hotelu

98%

Perfektní

na základě 24 recenzí

  • Personál

    99%

  • Služby

    99%

  • Čistota

    99%

  • Pohodlí

    96%

  • Cena/kvalita

    95%

Recenze (24)

Filtry

  • Jiří Papoušek

    ?

    dospělý pár, 14. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Okolí,čistota a vybavenost.
    • Za celý týden pobytu nebylo u jídla ani kousek ovoce. Jen k snídani bylo nakrájené na kostičky do jogurtu. To se nám ještě nikde nestalo ani v méně hvězdičkovém hotelu.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 13. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Skvělé, úžasné místo pro odpočinek.
    • Výborně umístěné sanatorium v zelení lesoparku,přitom kousek od centra a kolonády.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 13. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Všechno bylo super.
    • Okolí hotelu, welnes, procedury.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 13. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Všechno bylo super.
    • Okolí hotelu, welnes, procedury.
  • Petr Dvořák

    ?

    dospělý pár, 6. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vše bylo úžasné a hlavně personál jak v restauraci tak i na balneu, krásný bazén i vířivka a biosauna, úžasná paní doktorka i sestřičky. okolí sanatoria krásné i venkovní bazén, je potřeba vyčistit jezírko u altánku, kde teče Štěpánka.
  • Jiřina Langšálová

    ?

    jednotlivec, 6. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    spokojenost s pobytem
    • Božský klid a dobře umístěné
      sanatorium v přírodě . Hlavně velice
      vlídný a ochotný personál.
    • dražší pivo
  • Jiří Aron

    ?

    jednotlivec, 6. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel jsme si vybrali podle podle fotek v nabídce, líbil se nám a líbilo se nám i klidné prostředí, mimo centrum města. Realita předčila očekávání, ve skutečnosti je vše ještě lepší. Klid, vybavení, jídlo, čistota i města a okolí. Pro nás až neskutečné. Příjemní, ochotní a milí naprosto všichni. Rádi přijedeme znovu. Všem touto cestou ještě jednou děkujeme.
  • Pavel Benda

    ?

    jednotlivec, 6. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Všechno bylo vynikající. Ubytovani, vstřícný a milý personál, výborné jídlo, skvělé procedury, prostě celkově pobyt vysoce předčil všechna naše očekávání
    • Pohodlné postele, péřové deky a polštáře, tepla vířivka, ticho a klid. Žádný hluk, žádné křičící děti ani opilí hosté. Skutečně týden relax.
    • Že už nám to skončilo. Ale určitě se vrátíme.
  • Ing. Jiří Novák

    ?

    jednotlivec, 6. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Iva Dlouhá

    ?

    dospělý pár, 6. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S pobytem jsme byli moc spokojeni a rádi bychom se k vám někdy znovu vrátili
    • Klidná lokalita, ale současně blízkost centra.
    • Nic