Spa & Kur Hotel Harvey - Hodnocení

Františkovy Lázně


Spa & Kur Hotel Harvey

Dlouhá 222, 35101 Františkovy Lázně   mapa

zobrazit pobyty

Klientské hodnocení

silver silver silver silver

Známka

9.0

Personál
9.0
Služby
8.8
Čistota
9.4
Komfort
9.2
Poměr cena/kvalita
8.6

Klientské hodnocení (705 celkem)

Jiřina Bundová

jednotlivec, 18. června 2017
Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Poměr
7
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Líbilo se mi:
Pěkné prostředí, příjemný a ochotný personál. Spokojenost.
Nelíbilo se mi:
Problém - sprcha ve vaně trochu nepříjemné pro seniory, kteří si zde léčí kloubní onemocnění.
8.6

Alois Šatava

jednotlivec, 14. června 2017
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Líbilo se mi:
Už z hodnocení jednotlivých bodů vyplývá že se nám pobyt líbi
výborná strava
výborná obsluha v restauraci
každodenní úklid
ochotný personál při procedurách
Nelíbilo se mi:
způsob odřeknutí poslední procedury
manželky v neděli 11.6.2017
10.0

Marie Vondrů

skupina, 13. června 2017
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
S kamarádkou jsme využily nabízeného pobytu pro seniory. Předčil všechna naše očekávání. Přálo nám počasí, velmi spokojeny jsme byly s procedurami, službami hotelu, ochotou personálu i možnostmi kulturního vyžití. Děkujeme. M.Vondrů
Líbilo se mi:
Líbilo se mi vše.
Nelíbilo se mi:
Přestože jsme několikrát chodily poblíž, neviděly jsme sošku Františka, neboť je příliš skrytý ve vzrostlých keřích a žádná směrovka se poblíž nenachází. Dalo nám trochu práci sošku najít.

Rovněž zastávku Frantovláčku jsme dlouho hledaly až jsme zjistily, že si ji vozí vláček s sebou a vyndá ji až když je aktivní.
10.0

Lydie Svobodová

jednotlivec, 10. června 2017
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
10.0

Jiřina Spurná

jednotlivec, 5. června 2017
Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Líbilo se mi:
Krásné prostředí /hotel nestárne, stále vypadá jako nový/, příroda rozkvetlé keře
Nelíbilo se mi:
Proti uplynulým rokům se zhoršilo jídlo,
naprosto standardní, moučníky obyčejné,
měla jsem problém s výběrem
9.2

Jana Lněničková

jednotlivec, 29. května 2017
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Spa & Kur Hotel Harvey Vyjádření hotelu: Dobrý den, paní Lněničková,
velice nás těší, že jste u nás byla spokojená a moc děkujeme za krásné hodnocení. Budeme se těšit, že k nám někdy opět přijedete. Krásný den Vám přeje tým hotelu Harvey. :-)
Líbilo se mi:
Pobyt se nám moc líbil.
Umístění hotelu v bezprostřední blízkosti lázeňského parku láká k vycházkám.
Wellness i lázeňské procedury byly příjemné. Jídlo bylo výborné, romantickou večeři jsme si užili. Díky patří personálu hotelu i restaurace :)
10.0

Marie Bufková

dospělý pár, 22. května 2017
Personál
2
Služby
1
Čistota
1
Komfort
3
Poměr
1
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
1.6

Věra Jakešová

jednotlivec, 11. května 2017
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
6
služby kuchyně nízké.Plesnivá krájená paštika silně zapáchající na stole při snídani.Kvalita vařeného jídla velmi podprůměrná.
Líbilo se mi:
az na kuchyn.!!!!!!!!
9.2

Otto Holubec

dospělý pár, 9. května 2017
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
100% spokojenost
Líbilo se mi:
Velké dík celému personálu hotelu a poděkování ředitelce Soně za její ochotu. Dále perfektní gastronomie a ostatní služby.
10.0

Anonym

jednotlivec, 2. května 2017
Personál
10
Služby
7
Čistota
9
Komfort
7
Poměr
7
Jezdíme do Františkových lázní několilk let do hotelu Belvedere.Slatinové vany,které jsme vždy měli, odpovídali slatině.Paní doktorce jsme vysvělili naši potřebu.Naprosto nás neinformovala,že ve vanách je jen extrakt,který se slatinovou vanou má shodný pouze název. Byla dost nervní a strašně spěchala.Myslím si,že za peníze,které stojí procedury,by se měla chovat jinak.
Celkově lze hodntit tak, jak je výše uvedeno.
Líbilo se mi:
Obsluha v restauraci byla vynikající i lázeňský personál.
Nelíbilo se mi:
Na pokoji byly vypnuty radiátory.Vytápělo se otevřením dveří v koupelně,kde byl sušák a mohli jsme si ho zapnout.Po stížnosti na recepci nám bylo řečeno,že tam máme dost teplo.Teploměr tam však chyběl.
8.0