Recenze

Hodnocení hotelu

90%

Perfektní

na základě 907 recenzí

  • Personál

    90%

  • Služby

    88%

  • Čistota

    93%

  • Pohodlí

    91%

  • Cena/kvalita

    85%

Recenze (907)

Filtry

  • Miroslav sušek

    ?

    jednotlivec, 8. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Ivana Týlová

    ?

    jednotlivec, 7. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Jídlo. Na hotelu bylo málo hostů, proto se zřejmě nevyplatilo nějaké velké vyvařování. Večeře byly avizované servírované a výběr ze 3 jídel a salátový bufet. Jídla byl pouze dvě a salátový bufet velmi slabý.
  • Marie Kasperová

    ?

    dospělý pár, 20. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Josef Rabiňák

    ?

    dospělý pár, 17. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Pěkný hotel,krásné okolí ,čistota v parcích,ochotný personál
    • závada na topení /bouchání v radiátoru/
    Spa & Kur Hotel Harvey

    Odpověď od hotelu

    Spa & Kur Hotel Harvey

    Moc děkuji za hezké hodnocení našeho hotelu. Moc si toho vážíme. Tým SpaKurHotelu Harvey

  • Ludvík Stehlík

    ?

    jednotlivec, 15. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Eva Červenková

    ?

    jednotlivec, 15. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • vsechno parada byla jsem nadsena dekuji
    Spa & Kur Hotel Harvey

    Odpověď od hotelu

    Spa & Kur Hotel Harvey

    Moc děkujeme za krásnou recenzi našeho hotelu. Moc si toho vážíme... Tým Spa&KurHotelu Harvey

  • Petr Burg

    ?

    dospělý pár, 9. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velmi vydařený pobyt, příjemné prostředí i personál
    • kvalitní procedury
    Spa & Kur Hotel Harvey

    Odpověď od hotelu

    Spa & Kur Hotel Harvey

    Děkujeme za hezkou recenzi. Moc si toho vážíme. Tým Spa&Kur Hotelu Harvey

  • Alice Neumannová

    ?

    jednotlivec, 9. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Dlouhé prochazky po okolí, slatinný zábal a to, že jsem nemusela nic dělat.
    • Nedostatečné denní světlo v pokoji 408
    Spa & Kur Hotel Harvey

    Odpověď od hotelu

    Spa & Kur Hotel Harvey

    Děkujeme za recenzi, velice si toho vážíme. Spa&Kur Harvey

  • Věra Fronková

    ?

    dospělý pár, 8. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • S pobytem i s léčebnými procedurami jsme byli spokojeni a ještě bychom někdy znovu vaše služby rádi využili. Děkujeme Vám.
    • Trochu jsme byli zklamaní, když jsme ve středu zjistili mírně nabourane naše auto na hlídaném parkovišti kamerami i s nočním viděním a při kantrole kamer se prý nic nezjistilo.
    Spa & Kur Hotel Harvey

    Odpověď od hotelu

    Spa & Kur Hotel Harvey

    Děkujeme za hezké hodnocení. Kamerové záznamy opravdu žádný problém kolem vašeho auta na našem parkovišti nezjistily. Ani se v blízkosti nepohybovala žádná osoba, která by mohla to škrábnutí způsobit... Je nám líto, že jsme vám s naleznutím viníka nemohli pomoci... Tým Spa&Kur hotelu Harvey

  • Josef Svoboda

    ?

    jednotlivec, 4. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Líbilo se mi v podstatě vše,proto také jezdíme do Harveye na pobyt a procedury.Vše je vynikající až na nějaké maličkosti.
    • Je mi 80 roků a chodím do sauny již 60 roků,to se ještě v první sauně v Ústí nad Labem topilo zvenku dřevem.Za celá léta jsem nezažil to co v sauně v Harvey,lídé tam chodí mokří a přinesou si i mokré ručníky a vlhkost je tam veliká z odpařování vody jak z těl tak z ručníků.Vlhkoměr tam ukazuje 60 % vlhkost.Nikomu to nevadí,dozor nikomu neřekne,jak se má chovat v sauně a že má přijít do potního prostoru suchý.Tyto návštěvníky sauny docela chápu,návštěva je zdarma a oni třeba nikdy v sauně nebyli a neví,jak se mají chovat a nikdo jim to neřekne.To je jediný kaz a poznatek z mého pobytu.
    Spa & Kur Hotel Harvey

    Odpověď od hotelu

    Spa & Kur Hotel Harvey

    Dobrý den, moc děkujeme za recenzi, váš podnět ohledně sauny předám na recepci ballneo... Spa&Kur Hotel Harvey