Recenze

Hodnocení hotelu

90%

Perfektní

na základě 754 recenzí

  • Personál

    90%

  • Vybavení

    88%

  • Čistota

    94%

  • Pohodlí

    91%

  • Cena/kvalita

    86%

Recenze (754)

Filtry

  • Jana Borankova

    ?

    jednotlivec, 5. února 2018

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vse bylo v poradku
      ochota personalu
      vybaveni pokoje
      vyborne masaze
      ochota při procedurach
  • Alena Jeřábková

    ?

    jednotlivec, 29. ledna 2018

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vstřícnost personálu a poloha hotelu u parku.
    • Sauna moc hezká, ale pro hosty bylo k dispozici prostěradlo -poloviční velikost prostěradla do dětské postýlky a jeden ručníček velikosti ubrousku.
      Trakt s lázeňskými procedurami nám připadal v nékterých případech prostorově poddimenzovaný - např. suchá uhličitá,
      .
  • Stanislav Šimek

    ?

    dospělý pár, 29. ledna 2018

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velmi se mi libil celý pobyt. Nusím vše hodnotit velice kladně.
    • hudební večírek. Proč německy? žijeme přeci v Česku a nebo ne.
  • Pavel Holub

    ?

    jednotlivec, 7. ledna 2018

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Miroslava Blažková

    ?

    jednotlivec, 2. ledna 2018

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 30. prosince 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel je moderní i po stránce balneologie.Personal kvalifikovaný a ochotný.
    • Nejvíce se mi líbilo umístění hotelu v klidném prostředí.
    • Nelíbila se mi malá skříň, ve které malý prostor zabiralo žehlící prkno se žehličkou.Pokoj byl prostorný ,takže by se tam ještě jedna skříň pohodlné vesla
  • Renata Repková

    ?

    jednotlivec, 4. prosince 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 27. listopadu 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Otakara Stavovčíková

    ?

    jednotlivec, 23. listopadu 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Byla jsem velmi spokojená, má kolegyně také, jako pokaždé. Proto se do hotelu vždy vracím a pokud bude možno, budu se vracet i nadále. Děkuji.
      O. Stavovčíková
  • Roman Klimeš

    ?

    jednotlivec, 21. listopadu 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    V rámci poměru cena a služby, se mi pobyt líbil.
    • Veškeré procedury jsem dostal už naplánované hned při příjezdu.
      Pokoj jsem měl nad vjezdem do dvora, kde člověk opravdu nemá pražádný výhled (jen parkoviště s auty), mohlo by se nějakým způsobem odrazit i na ceně, protože toto místo už určitě chtít nebudu a navíc zde není dobře usazený poklop, který při přejezdu auta je docela hodně slyšet.