Recenze

Hodnocení hotelu

93%

Perfektní

na základě 100 recenzí

  • Personál

    96%

  • Služby

    94%

  • Čistota

    97%

  • Pohodlí

    91%

  • Cena/kvalita

    89%

Recenze (100)

Filtry

Typ klienta

Zobrazit pouze

  • Dagmar Švehlová

    ?

    dospělý pár, 11. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • - příjemné prostředí
      - vstřícnost personálu
    • -
    SPA HOTEL CENTRUM

    Odpověď od hotelu

    SPA HOTEL CENTRUM

    Děkujeme Vám za návštěvu i milé hodnocení. Těšíme se někdy nashledanou. Team Spa Hotel Centrum

  • Legát Jiří

    ?

    dospělý pár, 9. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Miroslav Novák

    ?

    jednotlivec, 25. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jana Kadlecová

    ?

    jednotlivec, 20. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 20. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Blizko centra,,čisto,chutná kuchyně,příjemný personál.
    • Chování číšnice Beaty.
    SPA HOTEL CENTRUM

    Odpověď od hotelu

    SPA HOTEL CENTRUM

    Dobrý den, děkujeme za hodnocení. Bohužel žádná Beata v hotelu Centrum nepracuje, nemůžeme se tedy zápornému komentáři věnovat více. S pozdravem Tým Spa Hotelu Centrum

  • Čestmír Jakubec

    ?

    dospělý pár, 19. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velmi příjemný personál. Skvělý servis a profesionální přístup ve všech směrech. Vřele doporučuji. Jediný nedostatek způsobený nejspíš nedostatkem personálu ( asi vliv coronaviru ) možnost dokoupení dalších lázeňských procedůr .
  • Hana Kailová

    ?

    jednotlivec, 10. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Občas se nám podaří vyjet do lázní.a musím konstatovat,že se nám u Vás líbilo zatím nejvíce.Velmi milý a ochotný personál,čistý a útulný pokoj,výborné jídlo.Škoda,že dovolená je tak krátká.Moc děkujeme
    • velmi milý a ochotný personál
    • velmi brzké sekání trávy pod okny
      obcházení hotelu z parkoviště
    SPA HOTEL CENTRUM

    Odpověď od hotelu

    SPA HOTEL CENTRUM

    Děkujeme za Vaše kladné hodnocení. Tým Spa Hotelu Centrum

  • Martina Kalužová

    ?

    jednotlivec, 6. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Čistý, příjemné voňavý a klidný hotel s ochotným a sympatickým personálem, dobré jídlo a hlavně s možnostmi výběru a dokonce i volbou mezi obědem - večeří u polopenze (to je geniální).
    • Úžasná poloha blízko nádraží a přímo u autobusové zastávky, v blízkosti parku i lesoparku a centra lázní - všude je blizoučko.
    SPA HOTEL CENTRUM

    Odpověď od hotelu

    SPA HOTEL CENTRUM

    Velice nás těší Vaše ohodnocení hotelu, personálu i poskytovaných služeb. Doufáme, že Vám budeme moci naše služby někdy opět nabídnout. Děkujeme za návštěvu!
    Team Spa Hotelu Centrum

  • Přemysl Jiran

    ?

    jednotlivec, 29. června 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Jelikož perfektní je pouze " Bůh a já", tak je naše hodnocení velmi dobré. Skutečně se nám u vás s manželkou velmi líbilo a všude vás budeme doporučovat a chválit. Ještě jednou vám děkujeme za příjemně strávené čtyři dny.
    SPA HOTEL CENTRUM

    Odpověď od hotelu

    SPA HOTEL CENTRUM

    Děkujeme Vám za návštěvu i milé hodnocení. Těšíme se někdy nashledanou.
    Team Spa Hotel Centrum

  • Ivana Novotná

    ?

    jednotlivec, 25. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení