Recenze

Hodnocení hotelu

92%

Perfektní

na základě 52 recenzí

  • Personál

    94%

  • Služby

    92%

  • Čistota

    96%

  • Pohodlí

    89%

  • Cena/kvalita

    88%

Recenze (52)

Filtry

Typ klienta

Zobrazit pouze

  • Milada Pajgrtová

    ?

    dospělý pár, 13. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velmi příjemně strávený pobyt, oceňuji skvělý personál, pohodu a klid ve Spa Hotelu Centrum.
    SPA HOTEL CENTRUM

    Odpověď od hotelu

    SPA HOTEL CENTRUM

    Děkujeme za Váše kladné hodnocení a jsme rádi, že se Vám u nás líbilo. Tým Spa Hotelu Centrum

  • Ivanka Lugertová

    ?

    dospělý pár, 9. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vstřícný personál.
      Klidné prostředí.
      Doporučujeme.
    SPA HOTEL CENTRUM

    Odpověď od hotelu

    SPA HOTEL CENTRUM

    Velmi si vážíme toho, že jste si pro Váš lázeňský pobyt vybrali právě náš hotel. Zároveň Vám děkujeme za kladné hodnocení a věříme, že Vám budeme moci naše služby nabídnout i někdy příště.
    Team Spa Hotelu Centrum

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 22. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel můžeme doporučit jako ideální místo pro klidnou dovolenou mimo sezonu.
    • - výhodná poloha v centru lázní
      - výborný servis hotelu a lázeňských služeb
      - dobrá kuchyně a výběr jídel
    • - menší pokoj pro 2 osoby
      - přeplněnost pokoje nábytkem
      - chybějící varná konvice
    SPA HOTEL CENTRUM

    Odpověď od hotelu

    SPA HOTEL CENTRUM

    Dobrý den, děkujeme Vám za pozitivní hodnocení našich služeb, které se snažíme, i na základě Vašich námětů, neustále zdokonalovat. Team Spa Hotelu Centrum

  • Sofiya Arzumanova

    ?

    jednotlivec, 15. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jana Biskupová

    ?

    jednotlivec, 18. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Spokojeni
  • Jiřina Jeřábková

    ?

    jednotlivec, 3. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Mariánské Lázně nás příjemně překvapily je to moc hezké město a dobrá volba hotelu Centrum to jenom podtrhuje.Příjemné prostředí ,kvalitní personál a procedury a v neposlední řadě i chutná strava.Odvezli jsme si velmi příjemné zážitky.Děkujeme.
    SPA HOTEL CENTRUM

    Odpověď od hotelu

    SPA HOTEL CENTRUM

    Velice nás těší, že se Vám pobyt u nás ve Spa Hotelu Centrum ve Františkových Lázních líbil a budeme rádi, když Vám budeme moci v budoucnu opět nabídnout naše služby.
    Team Spa Hotelu Centrum

  • Eva Baráková

    ?

    jednotlivec, 14. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • nemělo to chybu a vřele doporučuji
    SPA HOTEL CENTRUM

    Odpověď od hotelu

    SPA HOTEL CENTRUM

    Dobrý den,

    děkujeme za pozitivní hodnocení, těší nás spokojenost našich hostů.

  • Monika Levá

    ?

    skupina přátel, 6. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Alena Koukalová

    ?

    jednotlivec, 5. června 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • .Dostupnost autobusového i vlakového spojení a klidné prostředí.
      .Celodenní přístup do bazénu.
    SPA HOTEL CENTRUM

    Odpověď od hotelu

    SPA HOTEL CENTRUM

    Velice Vám děkujeme za kladné hodnocení našich služeb a věříme, že Vám je budeme moci nabídnout i v budoucnu.
    Team Spa Hotelu Centrum

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 2. května 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Slušný průměr, 90% hostů je němečtí penzisté, takže němčina je všude hlavním jazykem.
    • Pokud bych měl touhu se zdokonalovat v němčině za české ceny, tak asi dobré. Organizace procedur dobrá, nevznikaly zpoždění. Balneo provoz příjemný. Umístění v centru Františkových Lázní výhodné.
    • Informační nástěnky nemají české verze, dokonce některé varovné tabulky jsou jen v němčině! Snad je tu ještě úředním jazykem čeština. Na recepci denní tisk jen v německém jazyce. Postele úzké a nepříliš pohodlné. Můj pokoj měl okno přímo vedle s celodenně hučícím ventilátorem na terase.