Recenze

Hodnocení hotelu

93%

Perfektní

na základě 71 recenzí

  • Personál

    95%

  • Služby

    94%

  • Čistota

    97%

  • Pohodlí

    90%

  • Cena/kvalita

    89%

Recenze (71)

Filtry

Typ klienta

Zobrazit pouze

  • Jindra Hajná

    ?

    jednotlivec, 2. září 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Skvělý přístup personalu
      Skvělé procedury
    • Nevetrana jídelna v době večeře, venku bylo 30 st. a v jídelně se nedalo pomalu dychat.
    SPA HOTEL CENTRUM

    Odpověď od hotelu

    SPA HOTEL CENTRUM

    Děkujeme Vám za pozitivní hodnocení našich služeb a doufáme, že Vám je opět v budoucnu budeme moci nabídnout. Team Spa Hotelu Centru

  • Marie Žárová

    ?

    skupina přátel, 29. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 28. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Eva Vágnerová

    ?

    jednotlivec, 26. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Ing. Jaromír Jasenský

    ?

    dospělý pár, 19. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • 1.Klidné prostředí
      2.Čistota
      3.Blízkost hotelu ke kolonádě
      4.Ochotný a milý personál
      5.Léčebné procedury přímo v budově
      6.Velmi dobrá kuchyně
      7.Rozsáhlé parky s možností pěkných dlouhých vycházek na čistém vzduchu
    • 1.Obcházení budovy hotelu k parkovišti
      2.Převážně německá klientela hotelu - bez dobré znalosti němčiny vázla verbální společenská komunikace
      3. Nedostatečný popis vyvěrajících léčebných pramenů - nebylo možno na místě zjistit, k léčení jakých neduhů vlastně přispívají, jestli slouží k internímu použití nebo pouze k zevnímu (koupele). Některé prameny byly z technických důvodů uzavřeny.
    SPA HOTEL CENTRUM

    Odpověď od hotelu

    SPA HOTEL CENTRUM

    Srdečně Vám děkujeme za pozitivní hodnocení našich služeb a doufáme, že Vám je opět v budoucnu budeme moci nabídnout. Team Spa Hotelu Centrum

  • Hynek Dvořák

    ?

    jednotlivec, 17. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velice příjemný personál, příjemné prostředí
    • - velice příjemný personál
      - příjemné prostředí
      - dobře organizovaná práce personálu
    SPA HOTEL CENTRUM

    Odpověď od hotelu

    SPA HOTEL CENTRUM

    Srdečně Vám děkujeme za pozitivní hodnocení našich služeb a doufáme, že Vám je opět v budoucnu budeme moci nabídnout. Team Spa Hotelu Centrum

  • Václav Jonáš

    ?

    dospělý pár, 12. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Menší hotel ve středu lázeňského města je velmi příjemný.
    • Skoro až rodinná atmosféra hotelu, velmi klidné prostředí.
    SPA HOTEL CENTRUM

    Odpověď od hotelu

    SPA HOTEL CENTRUM

    Srdečně Vám děkujeme za pozitivní hodnocení našich služeb a doufáme, že Vám je opět v budoucnu budeme moci nabídnout. Team Spa Hotelu Centrum

  • Vlasta Robotková

    ?

    dospělý pár, 29. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    V hotelu se nám moc líbilo.Pokoj byl prostorný ,koupelna také.Pokoj jsme měli ve 4 patře,tedy pod střechou.Na pokoji jsou 2 okna + okno v koupelně,větrání je tedy zcela ok,zvláště, když v týdnu teploměr atakoval 36°C .Jedno okno je nasměrováno k hlavní silnici a bohužel nás od rána rušily projíždějící auta.Postel je pohodlná,velká.S úklidem pokoje jsme byli spokojeni.Dobrá domluva s personálem na balneu.Všichni zaměstnanci hotelu byli milý a usměvaví,touto cestou jim všem chci poděkvat,za to ,že si zachovávají milý přístup .Snídaně i večeře byly dostačující a jídlo velmi chutné,vždy pěkně prostřenoJediné co mi vadilo v restauraci, bylo velké teplo a vydýchaný vzduch,okna se neotvírala,až některý den při večři na prosbu jednoho z
    hostů servírka nechala otevřené dveře na chodbu.V restauraci chybí odvětrání ,nebo klimatizace, nebo venkovní terasa k restauraci.Toto je jediná moje výtka k hotelu
    • milý a přátelský personál
      čistota pokoje a hotelu
      výborné jídlo
      v odpoledních hodinách možnost objednání občerstvení na recepci
    • špatné větrání v restauraci
    SPA HOTEL CENTRUM

    Odpověď od hotelu

    SPA HOTEL CENTRUM

    Srdečně Vám děkujeme za pozitivní hodnocení našich služeb a doufáme, že Vám je opět v budoucnu budeme moci nabídnout. Team Spa Hotelu Centrum

  • Eva a Petr Ježkovi

    ?

    dospělý pár, 21. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Užili jsme si nádhernou dovolenou v příjemném prostředí. Veškerý personál,čistota hotelu,služby a strava jedním shrnutím na výbornou. Nelze nic vytknout. Doufáme,že se sem někdy vrátíme.
    • Krásné prostředí,výborné ubytování,čistota,velice ochotný a milý personál,skvělá strava. Můžeme jedině doporučit.
    SPA HOTEL CENTRUM

    Odpověď od hotelu

    SPA HOTEL CENTRUM

    Srdečně Vám děkujeme za pozitivní hodnocení našich služeb a doufáme, že Vám je opět v budoucnu budeme moci nabídnout. Team Spa Hotelu Centrum

  • Ivana Myšíková

    ?

    dospělý pár, 9. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení