Recenze

Hodnocení hotelu

82%

Velmi dobré

na základě 28 recenzí

  • Personál

    90%

  • Služby

    79%

  • Čistota

    80%

  • Pohodlí

    76%

  • Cena/kvalita

    82%

Recenze (28)

Filtry

  • Vladimír Týfa

    ?

    dospělý pár, 4. září 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celkově dobré. Vnitřní provoz a vybavení velmi dobré. Doporučuji umístit na balkony(lodžie) šňůry na usušení oblečení.
    Neupravenost plochy v přístupu k hotelu (špatný částečně rozpadlý beton, vyčnívající kanal.poklop) na uvítanou nepůsobí dobře. Na upoutávce je uvedeno, že součástí nabídky je i 2 hod. návštěva bazénu a pak na místě se host doví, že je to asi 20 km v Polsku??!!! Dobrá je místní doprava, doporučuji na ní upozornit již v nabídce, my, než jsme se to dověděli až na místě, jsme zavazadla vlekli z autobus.nádraží pěšky.
    Doporučuji zavést jakousi "knihu přání a připomínek", kde by host uvedl, co je třeba v rámci údržby upravit, jelikož to personál nemusí objevit. Teprve vlastním provozem se na to přijde. My jsme to oznámili a hned tentýž den to bylo v pořádku. Možná v koupolně by bylo dobré zvýšit možnost odložení ručníkú a oděvů spojených s užívání koupelny.
    • - hotel dobře situován : klid, v zimě asi dobré lyžování
      - přístup personálu
    • - nemám nic, co by se nám výslovně nelíbilo, Drobné připomínky uvádím výše.
  • Hana Štédronska

    ?

    jednotlivec, 29. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Škardová Lenka

    ?

    rodina s malými dětmi, 27. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Eva Roháčková

    ?

    rodina s malými dětmi, 4. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Příjemný personál, hry.
    • Velmi malý pokoj, opotřebovanost
  • Milan Lukačovič

    ?

    jednotlivec, 20. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Josef Smil

    ?

    jednotlivec, 7. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vhodné pro horskou turistiku i pro výlety autem,nebo veřejnou dopravou.
    • Při plně obsazeném hotelu je třeba vypracovat časový rozpis výdeje stravy (malá kapacita míst v jídelně) .
    Parkhotel Harrachov

    Odpověď od hotelu

    Parkhotel Harrachov

    Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Snažíme se mít dostatečný čas na večeře tak aby se mohli vystřídat všichni hosté v létě můžeme doporučit posezení na terase s nádherným výhledem na Čertovu horu. Děkujeme tým Parkhotelu

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 8. března 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Petr

    ?

    dospělý pár, 29. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Dobrá sauna i bar a posezení
    • Čekání na stůl při každé snídani a večeři. Od 17:30 zaparkovat u hotelu je téměř nemožné. Štěkání psů každou noc
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 29. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Maximální spokojenost, moc ráda se sem znovu vrátím.
  • Hana

    ?

    dospělý pár, 30. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Líbilo se nám prostředí,snídaně a večeře byly perfektní,ochotný personál.
    • Potrhaný koberec na schodech. Proleželé matrace a vrzající postele při každém otočení
      špatný televizní signál.