Recenze

Hodnocení hotelu

83%

Velmi dobré

na základě 32 recenzí

  • Personál

    92%

  • Služby

    80%

  • Čistota

    82%

  • Pohodlí

    77%

  • Cena/kvalita

    83%

Recenze (32)

Filtry

  • Dana Svobodová-Kotulánová

    ?

    dospělý pár, 7. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Výborná byla strava a ochotný personál.S pozdravem Svobodovi.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    ostatní, 17. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velmi dobré.
    • Klidné prostředí, vstřícný a ochotný personál, čistota.
    • Velmi malý prostor toalety, police nad hlavou postele jsou umístěny velmi nízko, hlava samá boule..
  • Vlastimil

    ?

    skupina přátel, 21. června 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Usměvavy personál, dobré jidlo .
    • Na pokoji č. 202 bylo chladno. Nedostatek mist v restauraci, ale jinak spokojenost
  • Radka Uhlířová

    ?

    dospělý pár, 28. června 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Příjemný personál, plno jídla na výběr (dobrého) , spousta her a využití pro děti, čisté pokoje. Určitě můžu s klidným svědomím doporučit.
    • Není co vytknout
  • Vladimír Týfa

    ?

    dospělý pár, 4. září 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celkově dobré. Vnitřní provoz a vybavení velmi dobré. Doporučuji umístit na balkony(lodžie) šňůry na usušení oblečení.
    Neupravenost plochy v přístupu k hotelu (špatný částečně rozpadlý beton, vyčnívající kanal.poklop) na uvítanou nepůsobí dobře. Na upoutávce je uvedeno, že součástí nabídky je i 2 hod. návštěva bazénu a pak na místě se host doví, že je to asi 20 km v Polsku??!!! Dobrá je místní doprava, doporučuji na ní upozornit již v nabídce, my, než jsme se to dověděli až na místě, jsme zavazadla vlekli z autobus.nádraží pěšky.
    Doporučuji zavést jakousi "knihu přání a připomínek", kde by host uvedl, co je třeba v rámci údržby upravit, jelikož to personál nemusí objevit. Teprve vlastním provozem se na to přijde. My jsme to oznámili a hned tentýž den to bylo v pořádku. Možná v koupolně by bylo dobré zvýšit možnost odložení ručníkú a oděvů spojených s užívání koupelny.
    • - hotel dobře situován : klid, v zimě asi dobré lyžování
      - přístup personálu
    • - nemám nic, co by se nám výslovně nelíbilo, Drobné připomínky uvádím výše.
  • Hana Štédronska

    ?

    jednotlivec, 29. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Škardová Lenka

    ?

    rodina s malými dětmi, 27. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Eva Roháčková

    ?

    rodina s malými dětmi, 4. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Příjemný personál, hry.
    • Velmi malý pokoj, opotřebovanost
  • Milan Lukačovič

    ?

    jednotlivec, 20. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Josef Smil

    ?

    jednotlivec, 7. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vhodné pro horskou turistiku i pro výlety autem,nebo veřejnou dopravou.
    • Při plně obsazeném hotelu je třeba vypracovat časový rozpis výdeje stravy (malá kapacita míst v jídelně) .
    Parkhotel Harrachov

    Odpověď od hotelu

    Parkhotel Harrachov

    Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Snažíme se mít dostatečný čas na večeře tak aby se mohli vystřídat všichni hosté v létě můžeme doporučit posezení na terase s nádherným výhledem na Čertovu horu. Děkujeme tým Parkhotelu