Recenze

Hodnocení hotelu

86%

Velmi dobré

na základě 344 recenzí

  • Personál

    89%

  • Služby

    87%

  • Čistota

    89%

  • Pohodlí

    78%

  • Cena/kvalita

    87%

Recenze (344)

Filtry

  • Petra Sluková

    ?

    jednotlivec, 20. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vše bylo vpořádku,byli jsme spokojeni,personál byl příjemný a vstřícný.
  • Irena Filípková

    ?

    jednotlivec, 16. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Ludmila Kuttnerová

    ?

    dospělý pár, 25. března 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vše bylo v pořádku , pokoje čisté , prostorné, koupelna menší ale stačila ,ochotný personál jak na recepci, tak v jídelně i na baru , wellness perfektní a i tam milý a ochotný personál. Jídla bylo hodně a bylo výborné , myslím , že si tam každý našel jídlo podle své chuti. Určitě mohu doporučit a rádi se do hotelu budeme vracet.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina s malými dětmi, 17. března 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celkově jsem byla s ubytováním hoodně spokojená. Dokonce si myslím, že hotel by měl mít víc než ***. Zažila jsem více *** hotelů, ale vašemu zdaleka nesahají ani po paty. Rádi se sem zase vrátíme
    • Hotel je čistý, nabídka služeb vynikající. Bohaté snídaně i večeře. Super výhled z vyšších pater. A hlavně není nic slyšet z okolních pokojů.
    • Parkování je sice u hotelu, ale při ceně 100 Kč na den, je v zimním období neudržované, neposypané. Méně zdatní řidiči se můžou potýkat s problémem.
      Možná trochu upgrade dětského koutku.
      K večeřím jen hooodně ledová voda!! V létě pochopím... samozřejmě je možnost objednat si něco za "své", pak už jen doufat, že přinesou a nezapomenou na vás.
  • Ladislava Hazdrová

    ?

    jednotlivec, 15. března 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jana Rennerová

    ?

    jednotlivec, 12. března 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Sarka

    ?

    dospělý pár, 12. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Uplne vsechno jidlo,personal rada se k Vam vratim .dekuji Hlavackova Sarka
    • Ta koupelna je trochu mensi .
  • Bohumila Herianová

    ?

    jednotlivec, 4. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Doporučila bych
    • Chybí krytá venkovní terasa, v hotelovém bazénu by mohla být teplejší voda
  • Zdeněk Pohůnek

    ?

    dospělý pár, 31. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Ivana Huttová

    ?

    jednotlivec, 24. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Prostorný a pěkně zařízený pokoj, pohodlné postele, dostatek úložných prostor. Výborná strava na snídaně i večeře. Příroda a aktivity úžasné.
    • V pobytovém balíčku byla nabídnutá 2x wellness procedura a v tom byla masáž šíje, která při příjezdu již nabídnutá nebyla - klamavá reklama. Pro vnoučata do 5,9 let byl nabídnut malý dárek od Harachovských příšerek - ten vnouček nedostal - pouze mapu se sbíráním samolepek. musíte uznat, že 3-4 leté dítě, které ještě po obědě spinká nemůže stihnout všech osm návštěv po Harrachově. Nikdo se na recepci ani neobtěžoval zeptat, zda jsme samolepky získali. Myslím, že sami recepční by dítěti měli nabídnout omalovánky při odjezdu. přeji jim více úsměvu. Ale samozřejmě jsme si tímto nenechali zkazit pobyt. Ivana s vnoučkem