Recenze

Hodnocení hotelu

86%

Velmi dobré

na základě 347 recenzí

  • Personál

    89%

  • Služby

    87%

  • Čistota

    89%

  • Pohodlí

    78%

  • Cena/kvalita

    87%

Recenze (347)

Filtry

  • Miloslav Novák

    ?

    jednotlivec, 19. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 7. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Václav Brůžek

    ?

    jednotlivec, 25. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Líbilo se mi vše. Nenám připomínek.
  • Petra Sluková

    ?

    jednotlivec, 20. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vše bylo vpořádku,byli jsme spokojeni,personál byl příjemný a vstřícný.
  • Irena Filípková

    ?

    jednotlivec, 16. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Ludmila Kuttnerová

    ?

    dospělý pár, 25. března 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vše bylo v pořádku , pokoje čisté , prostorné, koupelna menší ale stačila ,ochotný personál jak na recepci, tak v jídelně i na baru , wellness perfektní a i tam milý a ochotný personál. Jídla bylo hodně a bylo výborné , myslím , že si tam každý našel jídlo podle své chuti. Určitě mohu doporučit a rádi se do hotelu budeme vracet.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina s malými dětmi, 17. března 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celkově jsem byla s ubytováním hoodně spokojená. Dokonce si myslím, že hotel by měl mít víc než ***. Zažila jsem více *** hotelů, ale vašemu zdaleka nesahají ani po paty. Rádi se sem zase vrátíme
    • Hotel je čistý, nabídka služeb vynikající. Bohaté snídaně i večeře. Super výhled z vyšších pater. A hlavně není nic slyšet z okolních pokojů.
    • Parkování je sice u hotelu, ale při ceně 100 Kč na den, je v zimním období neudržované, neposypané. Méně zdatní řidiči se můžou potýkat s problémem.
      Možná trochu upgrade dětského koutku.
      K večeřím jen hooodně ledová voda!! V létě pochopím... samozřejmě je možnost objednat si něco za "své", pak už jen doufat, že přinesou a nezapomenou na vás.
  • Ladislava Hazdrová

    ?

    jednotlivec, 15. března 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jana Rennerová

    ?

    jednotlivec, 12. března 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Sarka

    ?

    dospělý pár, 12. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Uplne vsechno jidlo,personal rada se k Vam vratim .dekuji Hlavackova Sarka
    • Ta koupelna je trochu mensi .