Recenze

Hodnocení hotelu

88%

Velmi dobré

na základě 100 recenzí

  • Personál

    89%

  • Služby

    88%

  • Čistota

    93%

  • Pohodlí

    85%

  • Cena/kvalita

    87%

Recenze (100)

Filtry

  • Radek

    ?

    jednotlivec, 5. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • 2 hodiny denně volný vstup do aqua centra a sauny.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 2. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Martina Drbohlavová

    ?

    jednotlivec, 19. ledna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Byla jsem ubytována ve nerekonstruované části hotelu. Poměr cena výkon neodpovídá . V koupelně není topení, pokud se nenechají otevřené dveře do pokoje, je v ní zima. O víkendu není postačující kapacita jídelny při snídaních. Zastaralé vybavení pokoje, zima v koupelně, snídaně mino budovu a nedostatečná kapacita jídelny neodpovídají ceně. Drbohlavová
  • Helena Kosová

    ?

    skupina přátel, 19. listopadu 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Celkový dojem - spokojenost.
  • Petra Lášková

    ?

    jednotlivec, 18. listopadu 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 26. září 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Byli jsme s manželkou spokojeni, Aguacentrum perfektní. K parkovišti za hotelem horší příjezd, viděli jsme, že to asi opravuje. Děkujeme.
    • Spokojenost
  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina se staršími dětmi, 2. září 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • s ubytováním jsme bili velmi spokojeni, vše bylo nové a čisté
      snídaně byla bohatá, velký výběr
  • Ivana Demel

    ?

    jednotlivec, 30. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velmi milí lidé, dobre jídlo, profesionální sluzby
    • Vadilo nám, ze jsme si musely nosit do Aquaparku s sebou ručníky z pokoje. Bylo by příjemné dostat ručník přímo tam a to i za poplatek
  • Maria Turzová

    ?

    jednotlivec, 26. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • stravování bylo super , procedůry spokojenost , personál byl výborný vše hodnoceno super . Krásné místo k odpočinku
    • Hotel Réva daleko na procedůry , daleko na jídlo . Nelíbyl se mi pokoj studený za celý den tam nesvítilo slunce tak tam bylo chladno celý den . nebyla jsem spokojena s koupelnou voda dlouho netekla teplá až zbytečně se muselo odpoustit vody než začala téct teplá . zem v koupelně studená ani pod nohy nebylo co dát a v záchodě taktéž prostě zima a to je léto . bych doporučila pro ostatní hosty dát do koupelny kobereček a do záchodu . Když je pokoj bez balkonu jako byl tento kde se neohřejete od slunce tak je fakt na pokoji zima i v létě .Prostě jsem byla s pokojem nespokojená ....Představovala jsem si lepší úroveň když je to hotel jak jsem to měla v nabídce ..
  • Zdeňka Ševčíková

    ?

    jednotlivec, 23. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Pobyt cenově super
      Snídaně bez připomínek, perfektní
      Možnost využití Aquacentra 2 hodiny denně super
      Procedury perfektní
      Cesta k hotelu Réva komplikovaná, věděli jsme předem, ale na recepci nesprávná informace. Nevěděli jsme, jak dojet autem a nebylo ani do asně označeno. Trochu snahy a vyřešeno.