Recenze

Hodnocení hotelu

89%

Velmi dobré

na základě 94 recenzí

  • Personál

    89%

  • Služby

    88%

  • Čistota

    93%

  • Pohodlí

    86%

  • Cena/kvalita

    87%

Recenze (94)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina se staršími dětmi, 2. září 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • s ubytováním jsme bili velmi spokojeni, vše bylo nové a čisté
      snídaně byla bohatá, velký výběr
  • Ivana Demel

    ?

    jednotlivec, 30. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velmi milí lidé, dobre jídlo, profesionální sluzby
    • Vadilo nám, ze jsme si musely nosit do Aquaparku s sebou ručníky z pokoje. Bylo by příjemné dostat ručník přímo tam a to i za poplatek
  • Maria Turzová

    ?

    jednotlivec, 26. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • stravování bylo super , procedůry spokojenost , personál byl výborný vše hodnoceno super . Krásné místo k odpočinku
    • Hotel Réva daleko na procedůry , daleko na jídlo . Nelíbyl se mi pokoj studený za celý den tam nesvítilo slunce tak tam bylo chladno celý den . nebyla jsem spokojena s koupelnou voda dlouho netekla teplá až zbytečně se muselo odpoustit vody než začala téct teplá . zem v koupelně studená ani pod nohy nebylo co dát a v záchodě taktéž prostě zima a to je léto . bych doporučila pro ostatní hosty dát do koupelny kobereček a do záchodu . Když je pokoj bez balkonu jako byl tento kde se neohřejete od slunce tak je fakt na pokoji zima i v létě .Prostě jsem byla s pokojem nespokojená ....Představovala jsem si lepší úroveň když je to hotel jak jsem to měla v nabídce ..
  • Zdeňka Ševčíková

    ?

    jednotlivec, 23. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Pobyt cenově super
      Snídaně bez připomínek, perfektní
      Možnost využití Aquacentra 2 hodiny denně super
      Procedury perfektní
      Cesta k hotelu Réva komplikovaná, věděli jsme předem, ale na recepci nesprávná informace. Nevěděli jsme, jak dojet autem a nebylo ani do asně označeno. Trochu snahy a vyřešeno.
  • Hana Hynková

    ?

    jednotlivec, 19. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel Réva byl sice stranou, na jídlo jsem musela docházet, ale vůbec to nevadilo. Klidné prostředí, jen trochu starší vybavení koupelny, ale některé pokoje už prošly
    • Krásné prostředí Jánských lázní. Časově dobře naplánovaný rozpis jednotlivých procedur, vstupní prohlídka již v neděli.
    • Tuto připomínku berte jen jako návrh na zlepšení, v žádném případě ne stížnost.
      Uvítala bych např. jednoho maséra, který by mě masíroval po celou dobu pobytu a snažil se odstranit problém (případně mi poradil a řekl, co je špatně). V tomto ohledu mi velmi vyhovovalo cvičení vždy se stejným cvičitelem. Vždy jsme se o krůček posunuli. Stejně tak bych uvítala během pobytu konzultaci s lékařem - fyzioterapeutem, který by mě poradil, co dělat jinak, jak se vyhnout špatným pohybovým návykům apod.
  • Miluše Jeřábková

    ?

    rodina s malými dětmi, 13. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 1. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • V hotelu bylo čisto, pěkný výhled, klid, snídaně v hotelu Terra byla vynikající. Nevadilo ani docházení na snídani.
      Pobyt v tomto hotelu mohu vřele doporučit.
      Poměr ceny a kvality byl optimální.
      Děkujeme za příjemně strávený čas ve vašem hotelu.
    • Varná konvice na patře - použili jsme konvici ve 3. patře, ale tam zase nebyla voda, tak jsme museli chodit nejdříve pro vodu do druhého patra a potom zase do 3. patra vodu uvařit. Ve druhém patře byl podstavec na konvici vytržen z kuchyňské desky.
      Toto byla jen malá nepříjemnost, když jsme si chtěli večer udělat čaj a byli nuceni obíhat kuchyňky. Nevím, asi by nebyl problém instalovat konvice do každého pokoje, nebo aspoň do každého patra s přístupem k vodě.
  • Alena Sýkorová

    ?

    jednotlivec, 5. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vstřícný milý personál všeobecně
      rychlé vybavení při příjezdu i odjezdu
      spokojenost s procedurami
      perfektní relaxační bazén s vířivkami
      výborné, chutné stravování + obsluha
      příjenmná lázeňská kavárna
      příjemný prostor kolonády
    • Nelíbilo se mi pouze ubytování ve 4.patře depandance Réva. Pokojík umístěný za místností s tlakovými lahvemi a místnostmi pro léčbu. Tmavý pokojík bez výhledu a bez slunce.
      Jinak v pokoji bylo čisto a vše funkční.
      Při vyhovujícím ubytování bych musela dát ohodnocení ceny jako velmi dobré.
  • Renata Kopejsková

    ?

    jednotlivec, 29. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jan Cipín

    ?

    dospělý pár, 24. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byl jsem velice spokojen ! Doporučuji.