Recenze

Hodnocení hotelu

84%

Velmi dobré

na základě 59 recenzí

  • Personál

    85%

  • Vybavení

    81%

  • Čistota

    90%

  • Pohodlí

    86%

  • Cena/kvalita

    78%

Recenze (54)

Filtry

  • Eva Vaňková Ing.

    ?

    skupina přátel, 4. září 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel po rekonstrukci , vybavení dobré, postel-matrace výborná,sportovní vyžití / lanovka, Stezka a informace/ dobré, kino pouze 1x týdně, Kolonáda- restaurace celkem neútulná, personál velice průměrný, zahrádka bez obsluhy. Zmrzlina v cukrárně pod Janským dvorem dobrá, ale prostor cukrárny asi bohužel od revoluce stejný, chtěl by upravit.
    • Celkově dobrý dojem. Hodnotím spojení lázeŇských domů mezi sebou a bazen, zejména v zimních měsících je to výhodné.
    • Asi nic,, spokojená. Jen složitější přesun z auta do Terry, není kde zastavit a cesta kufrů dlouhá na pokoj zejména pro ty, kteří jsou méně pohybliví.
  • Alena Lukavská

    ?

    jednotlivec, 4. září 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Věda Zapletalová

    ?

    jednotlivec, 28. srpna 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Na pokoji chybí větší skříň nebo komoda, nedovedu si představit přijet na delší období než jeden týden, i tak jsme měly dvě ženy problém s oblečením.

      Na recepci ne příliš profesionální přístup.
  • Jaroslava Hubáčková

    ?

    jednotlivec, 25. srpna 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Relaxačně akční dovolená, vše skvělé, ubytování, podmínky, personál,... cena odpovídá nabídce
    • Strava mohla být méně slaná, ráno bych ocenila více celozrného a tmavého pečiva, většinou bylo jen bílé
  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina se staršími dětmi, 24. srpna 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Stezka korunami stromů
      Lezecká stěna na Černé hoře
      Aquacentrum
      Možnost celodenních autovýletů
      Přiměřeně termínované procedůry
      Polopenze
  • Hana Urbánková

    ?

    jednotlivec, 21. srpna 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Marie Dvořáčková

    ?

    jednotlivec, 21. srpna 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Personál byl příjemný a vstřícný, ale ne vždy fungovala komunikace. Při změně typu masáží se informace k masérovi nedostaly. Nebylo provedeno ani minimální vstupní lékařské vyšetření, pouze ústní konzultace. Jídla bylo hodně, ale pestrost průměrná.
    • Pokoj nově vybavený, příjemný, útulný.
      Cvičení SM-systém bylo velmi dobře vedeno. Krásné okolí, vzhledem k počasí výborná možnost procházek a výletů.
    • Často nevhodné načasování procedur - perlička-cvičení-masáž-zábal. Podle mě má být cvičení- perlička-zábal-masáž.
      Nepoznala jsem, z jakého důvodu byl vybrán program proti bolesti zad jako nejlepší program roku 2015.
      Plavecký bazén byl mimo provoz, v relaxačním bazénu bych očekávala teplejší vodu vzhledem k tomu, že není určený k plavání.Vzhledem k postižení pacientů bylo kromě kolonády málo laviček.
  • Josef Bednařík

    ?

    jednotlivec, 21. srpna 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Jediná drobnost, která mi nevyhovovala byla velmi tvrdá matrace v posteli. Příště si přivezu nástavbu. Jinak jen samé superlativy.
    • Líbilo se mi už přijetí na recepci, super vybavený pokoj, velmi klidný, luxusní koupelna i pro hůře pohyblivé. Líbil se mi přístup všech na procedurách, zejména na masážích.
    • Parkování je problematické, ale řešitelné.
  • Jan Novák

    ?

    jednotlivec, 15. srpna 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Malá informovanost o kulturním vyžití až za 3dny
    • Nelíbilo se mi že tu chybí větší zábava 2x v týdnu na podium je málo
  • Hana Králová

    ?

    jednotlivec, 15. srpna 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení