Recenze

Hodnocení hotelu

87%

Velmi dobré

na základě 249 recenzí

  • Personál

    89%

  • Služby

    85%

  • Čistota

    92%

  • Pohodlí

    88%

  • Cena/kvalita

    82%

Recenze (199)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 20. října 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • 1 blízkost Černohorského expresu na Černou horu a jako výchozí bod turistických tras
      2.hotel umístěn vedle kavárny Jánský potok- úžasná obsluha, velký výběr nápojů a drobného občerstvení, milé prostředí, ale to asi není zcela zásluha hotelu
      3. možnost parkování za závorou
      4.designovaná koupelna, k dispozicci župan a měkké osušky
    • 1. hotel umístěn u hlavní silnice nedaleko kolonády, v noci proudilo množství přiopilých lidí řvoucích pod okny, policie nikde
      2. i přes umístění cedule na klice pokoje se žádostí o úklid, úklid neproveden
      3. v den odjezdu ( neděle) v cca 8.40h. byla omezena nabídka snídaně - např. volské oko neuděláme, protože od rána jsme jich udělali 36 a teď by se musel přístroj znovu zahřívat, jiní návštěvníci chtěli rohlíky, nebyly.
      4.přechod z wellness na pokoj tunelem- nevýhoda, Během cesty prochladnete
      5.voda ve vířivce při delším pobytu ( více jak 15 minut) studená
      6. první den v saunové zoně k dispozici volně prostěradla, druhý den nikoliv, pouze na vyžádání u plavčíka, což se dozvíte pouze od dalších hostů.
      7. neskutečně protivná paní-obsluha v občerstvení u wellness
  • Pavel Hájek

    ?

    dospělý pár, 2. září 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S pobytem jsme byli spokojeni. Pouze poloha pokoje č. 215 nebyla ideální, protože pohled
    z okna do zdi vzdálené asi 3 metry nebyl příjemný. Nevím jestli bych byl spokojený při
    delším pobytu nebo při nepříznivém počasí.
    • Až na polohu pokoje a konzultace s lékařem se nám pobyt líbil.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    ostatní, 26. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • pěkné prostředí, dobře vybavené pokoje
  • Radovan Fron

    ?

    jednotlivec, 23. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Petr Sýkora

    ?

    dospělý pár, 22. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Pobyt splnil mé očekávání.
      Hotel Terra je skvěle a citlivě zrenovován.
      Vyzdvihl bych vynikající kuchyni a s ní spojené služby.
    • Výměna teplovodního potrubí v lázních. Samozřejmě chápu nutnost těchto prací, ale obtěžuje to.
      Pro nového návštěvníka je občas těžší se poprve zorientovat v e spojených budovách lázní )později je to ale veliké +.
  • Petra Byrtusová

    ?

    dospělý pár, 19. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina se staršími dětmi, 17. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Krásné ubytování a bazén, stravování dobré, i když trochu a la "závodní rekreace". Velká nabídka procedur, některé nutné rezervovat dlouho dopředu. Krásné okolí, výlety, zábava pro starší děti.
    • Lázeňské procedury hotel povoluje až od 18 let, takže syn byl velmi zklamán.
  • Helena Prouzová

    ?

    jednotlivec, 17. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • vše v pořádku
    • dosti složitá orientace v hotelu
  • Jana Červená

    ?

    skupina přátel, 16. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • propojení Aguacentra s hotelem Terra
    • chybí více stolků pro posezení s přáteli-jsou zde pouze dva
  • Jana Jeřábková

    ?

    dospělý pár, 14. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • V hotelu jsme byli velmi spokojeni. Personál byl velmi vstřícný. Veškeré služby byly na úrovni. Hotel je uprostřed města, v blízkosti kolonády, což je velmi příjemné. Přes toto místo byl v pokoji klid. Nespornou výhodou je propojení objektů, kdy při všech procedurách, pokud nechci jít ven, tak se pohybuji pouze v objektu. Prohlídka v korunách stromů, lanovka, sjezd na koloběžkách i procházky v lázních i po okolí je skvělé vyžití.