Recenze

Hodnocení hotelu

87%

Velmi dobré

na základě 136 recenzí

  • Personál

    88%

  • Služby

    85%

  • Čistota

    92%

  • Pohodlí

    88%

  • Cena/kvalita

    83%

Recenze (136)

Filtry

  • Jana Bartůňková

    ?

    jednotlivec, 18. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vše jsem víceméně uvedla v hodnocení v počtu hvězdiček. Během mého krátkého pobytu (5 dní) jsem sice toho stihla poměrně dost poznat, nicméně pokud bych měla doporučit svým známým, tak spíš jen těm, kteří upřednostňují komfortní ubytování, mně osobně stačí ubytování skromnější, tudíž i levnější. Pobyt jsem si vybrala hlavně proto, že se mi naskytlo ještě 5 dní volna a zrovna v tom termínu jsem narychlo objevila volný pokoj právě v hotelu Terra.
    • Bohužel jsem byla velmi zklamaná bazénem - resp. teplotou vody. Voda byla studená a ani ve vířivce "nic moc". Pokud byla event. nějaká havárie, tak bych to pochopila, ale z doslechu jsem se dozvěděla, že voda je v bazénu studená pořád, což nechápu, když Janské Lázně jsou speciálně pro léčbu pohybového ústrojí a na bolavé klouby, záda apod. je potřeba teplo, takže pobyt ve studené vodě nebyl vůbec příjemný. Shodla jsem se na tom i s ostatními hosty. Měla jsem v ceně poukazu možnost chodit do bazénu každý den na 2 hodiny, což jsem kvůli studené vodě využila jednou a jednou jsem měla v rámci procedur v bazénu cvičení. Mám několikaleté zkušenosti s lázněmi v Karlově Studánce, kde se ani jednou nestalo, že by tam byla studená voda. Pobyt v bazénu tam byl vždy velmi příjemný a z bazénu jsem vždy odcházela krásně prohřátá. U vás jsem odcházela z bazénu a bylo mi chladno.
      Z tohoto důvodu si pro nějaký příští pobyt vyberu opět Karlovu Studánku.
      Nicméně Janské lázně jsou krásné a příroda v Krkonoších rovněž, zejména když mi vyšlo báječné počasí.
  • Vojtěch Metelka

    ?

    mladý pár, 10. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vše bylo ok.
  • paní Harmanová

    ?

    dospělý pár, 9. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • hotel velmi hezky prostě vše se nam libylo
  • Dagmar Langerová

    ?

    jednotlivec, 2. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • milý a ochotný personál
      vkusný pokoj
      výborné služby
      krásné prostředí
      celkově příjemná atmosféra
    • Jediným mínusem bylo parkování za Révou.
  • Prouzová Věra

    ?

    dospělý pár, 30. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Služby jsou perfektní, procedury výborné,
      úžasný bazén, jídlo vynikající, obsluha rychlá a příjemná, okolí krásné, je tam stále co dělat.
  • Jan Hanzal

    ?

    dospělý pár, 27. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Michal

    ?

    jednotlivec, 15. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel je útulný, ve skvělé lokalitě a příjemně propojený se všemi provozy.
    • Na pokoji nešlo otevřít horní venkovní větrací okno - zřejmě přischlá barva.

      Snídaně bych jako samoplátce uvítal pestřejší a co do surovin kvalitnější. Změnu bych viděl třeba v nabídce pomazánky či salátu (rybí, vajíčková), tlačenky, lososa, více zeleniny (olivy, žampiony, kukuřice, červená řepa), více sýrů, více ovoce, skutečný džus (ne koncentrát), lepší jogurt, lepší párek apod. Dle vyjádření mamky, která byla na týdenním pobytu byly snídaně po celý týden stejné. Proč nemít pondělky v jednom stylu, středy masové a pátky např. s palačinkami?

      Chodby zejména spojovací či vestibul by mohl být čistší.
  • Pavel Till

    ?

    dospělý pár, 18. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vše v pořádku, čisto, útulno, ochoný personál, dobré snídaně, hezký pokoj, nádherný bazén a wellness.
    • Občas nás v noci budili hlasití lidé před hotelem Terra.
      Doporučila bych více možností kulturního vyžití a posezení, např.cukrárny a kavárny i teď v létě zavíraly velmi brzy, takže po 9.večer již není kam zajít.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 13. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Krásné, čisté ubytování, personál ochotný. Výborné jídlo. Moc se mi zde líbilo.
    • Čisté ubytování.
      Ochotný personál.
      Výborné jídlo.
      Klid , pohoda.
      Služby na jednom místě.
    • --------
  • Marie

    ?

    dospělý pár, 12. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celkové hodnocení je velmi dobré, krásné a pohodlné ubytování, procedury plně vyhovující, služby celkově výborné až na stravování, jmenovitě ne úplně povedené večeře (měli jsme polopenzi).
    • Pobyt jsme již doporučili známým.
      Krásné prostředí, okolí, lázně, ubytování, bazény, personál. Vše je na vysoké úrovni.
    • Stravování večeře - celkově, poslední večeře (byli jsme už v 17.10 hod.) ale úplně nejhorší, na kaši rozvařené cnocchi se špenátem, úplně vysušený pstruh se nedal jíst.
      Ani u jedné večeře nebyla zelenina, zeleninový salát nebo ovoce.
      Po večeři výborné dezerty.