Recenze

Hodnocení hotelu

86%

Velmi dobré

na základě 291 recenzí

  • Personál

    93%

  • Služby

    88%

  • Čistota

    89%

  • Pohodlí

    77%

  • Cena/kvalita

    84%

Recenze (291)

Filtry

  • Hana Tichá

    ?

    jednotlivec, 18. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Pouze strava byla velmi průměrná.
  • Blanka Hanušová

    ?

    jednotlivec, 17. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Líbila se nám náplň balíčku "Relax", co se týče procedur a celkové náplně.
      Opravdu vstřícný a příjemný personál, obsluhující i zdravotnický.
      Pěkné prostředí - spousta cílů k vycházkám do historického centra i okolí Bechyně.
    • Zklamalo nás hned po příjezdu, že nelze využít avizované možnosti zapůjčení kol - prý jsou všechna v opravě...
      Pár drobných závad na pokoji...
      Jídelníček sice při přečtení líbivý, ale jídla ne vždy povedená, ať už konzistence (halušky) či chuť (svíčková) a pod., také málo zeleniny k jídlům...
  • Zdeněk Černík

    ?

    dospělý pár, 7. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    celkově velmi pěkné,vstřícný personál,dobré jídlo,kvalitní procedury
    • pěkný,i když jednoduše zařízený pokoj i celý hotel,vstřícný personál,kvalitní procedury
    • V ceně mohlo být o 1-2 procedury více...........V jídelně jsme měnili místo,u našeho stolu,místa byli lidé na stravu z jiného hotelu
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 7. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • lázeňské služby dobré, personál vesměs příjemný a ochotny
    • Trochu zklamáním bylo jídlo, v poledne i večer maso s omáčkou a přílohou, sice výběr z několika jídel, ale jenom mezi různými masy, omáčkami a přílohami. Avizovaný zeleninový salát bylo trochu nakrouhaného neochuceného zelí v talíři s omáčkou, denně stejné.
      Tvrdá postel :-), ale někomu může vyhovovat.
  • Jana Kocarová

    ?

    jednotlivec, 4. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Profesionálně provedené masáže.
      Dodržení časového sledu.
    • Nebyla jsem spokojena s časovým rozvrhem na stravování. Brzká snídaně a večeře a krátký čas na jednotlivá jídla.
      Moje maminka jí pomalu a pokud do rozvrhu zasahovala částečně ještě procedura nestíhala se kvalitně najíst.
      Dále se mi nelílbí,že není možnost žádného kulturního vyžití, ale to není vina lázní, ale města. Chybí divadlo, kino pouze jednou týdně, žádná živá hudba. Pokud bych se rozhodovala pro delší pobyt určitě bych Bechyni nevolila.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 28. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • hezké prostředí - hotel v zahradě
      milý a ochotný hotelový a lázeňský personál
      čistota na pokoji i v lázeňském zařízení
      okolí hotelu- opravené budovy v historickém centru města plného památek a zajímavostí
      možnost pěších výletů do přírody
      okolí města - zříceniny hradů, technická památka - řetězový most ve Stádleci
    • v restauraci nepozornost personálu, která způsobila záměnu jídelního lístku a tím i objednání jiných jídel, než nám pak byly předkládány
  • Růžena Mazancová

    ?

    dospělý pár, 27. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Milé přijetí a ochota
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 20. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pokud bych vybírala, jaké služby využiji ve vašich lázních, určitě bych se ubytovala na stejném místě.
    • Většinou se mi vše líbilo, prostředí, personál i služby byly na velmi dobré úrovni.
    • Jedinou připomínku mám k vybavení koupelny, ve sprchovém koutu to klouzalo, chyběla protiskluzová podložky a madla. Pokud je člověk starší nebo má pohybové problémy (např. po operaci končetin ap.), je to nebezpečné.
  • Josef Drudík

    ?

    jednotlivec, 19. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Perfektní personál, skvělé procedury
    • Příliš tvrdé postele
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 6. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Milý a vždy ochotný personál, vždy dost jídla a dobrá kuchyně.
    • Celkový dojem z pobytu nám zkazilo ubytování v pokojích s okny do Libušiny ulice - snad nejrušnější magistrály Bechyně. Obtěžování automobilovým provozem 24 hodin denně a nedodržováním nočního klidu před protějším barem s otevírací dobou do 2 hodiny jsou strašné. Rozhodně v tomto případě nešlo o v materiálech lázní uváděné ubytování v "klidné části města".