Recenze

Hodnocení hotelu

89%

Velmi dobré

na základě 92 recenzí

  • Personál

    94%

  • Služby

    87%

  • Čistota

    94%

  • Pohodlí

    86%

  • Cena/kvalita

    85%

Recenze (92)

Filtry

Typ klienta

Zobrazit pouze

  • Jana Jeřábková

    ?

    jednotlivec, 28. listopadu 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt u Vás se mi moc líbil. Byla jsem spokojená i s přístupem personálu - byl velice příjemný.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 22. října 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Bechyně a okolí krásné, hotel s dobrou polohou přímo na historickém náměstí, služby i zřejmě malému počtu hostů horší,
    • poloha hotelu, vybavení, okolí...
    • Za celou dobu pobytu jsme neměliuklizený pokoj, chběl zejména toaletní papír a vynesení koše.
  • Věra Dohnalová

    ?

    skupina přátel, 7. října 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jan Krupica

    ?

    jednotlivec, 30. září 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jiří Štípský

    ?

    dospělý pár, 27. září 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Příjemný relaxační pobyt
    • klášter . zámek . okolí , přístup personálu
    • nevíme
    Panství Bechyně - hotel Panská

    Odpověď od hotelu

    Panství Bechyně - hotel Panská

    Dobrý den,

    jsme velice rádi, že se vám pobyt velmi líbil, a rádi Vás opět v našem hotelu přivítáme.

    S přáním příjemného dne

    Michaela, recepce

  • Ludmila Jelínková

    ?

    jednotlivec, 26. září 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotelové služby byly výborné, pro poskytování lázeňské služby ( koupele)
    bych doporučovala zařídit bezpečnostní tlačítko pro přivolání pomoci pro případ nečekané události, + madla u vany, zarážku na nohy pro menší lidi.
    Panství Bechyně - hotel Panská

    Odpověď od hotelu

    Panství Bechyně - hotel Panská

    Dobrý den, velice děkujeme za milé hodnocení a podněty. Budeme se těšit na Vaší případnou příští návštěvu.
    Petra, recepce

  • Jiří Kostrba

    ?

    dospělý pár, 26. září 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Bechyně je moc pěkné město. Hotel je velmi příjemný. K psům, pokud si ho vezmete sebou, je personál vstřícný.
    • Skvělé večeře.
    • Chyběl mi větší výběr zeleniny ke snídaním.
    Panství Bechyně - hotel Panská

    Odpověď od hotelu

    Panství Bechyně - hotel Panská

    Dobrý den, velice děkujeme za milé hodnocené, budeme se těšit na případnou další návštěvu. Kolektiv hotelu Panská

  • Miluše

    ?

    ostatní, 10. září 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Spokojenost
    • Všechno
    Panství Bechyně - hotel Panská

    Odpověď od hotelu

    Panství Bechyně - hotel Panská

    Dobrý den, moc děkujeme za milé hodnocení. Budeme se těšit na případnou další návštěvu. Petra, recepce

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 6. září 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Václav Jaroš

    ?

    jednotlivec, 29. srpna 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení