Recenze

Hodnocení hotelu

88%

Velmi dobré

na základě 28 recenzí

  • Personál

    93%

  • Služby

    87%

  • Čistota

    97%

  • Pohodlí

    84%

  • Cena/kvalita

    83%

Recenze (28)

Filtry

Typ klienta

Zobrazit pouze

  • Ondřej Radovnický

    ?

    jednotlivec, 8. ledna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Klidný hotel v centru města s velmi dobrou dostupností zámku, dalších historických objektů a lázeňského komplexu.Procházky v okolí řeky Lužnice jsou krásné. Přímo v areálu hotelu jsou k dispozici placené masáže a koupele.
    • V době pobytu nefungovala hotelová restaurace, což je velký handicap.Nicméně v blízkosti hotelu je několik dobrých jiných restaurací.
  • Josef Bican

    ?

    jednotlivec, 5. ledna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Elena Patočková

    ?

    jednotlivec, 18. listopadu 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velka spokojnost s prostredim a hlavne s maserom, kucharom, ktory perfektne varil a velmi ochotnym cisnikem.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 18. listopadu 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Miroslav Barnet

    ?

    jednotlivec, 20. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Miroslava Gajdošová

    ?

    jednotlivec, 18. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt v hotelu Panská doporučuji. Velmi milý personál, výborná kuchyně, všude čisto.
    Rádi se do tohoto hotelu někdy vrátíme.
    Také děkujeme paní Pavlíně Strobachové z “spa.cz” za perfektní zprostředkování pobytu.
    • Pobyt se nám velice líbil, se vším jsme byli velmi spokojeni.
      I nabídka kulturního vyžití byla zajímavá, většinu jsme využili. Město Bechyně i okolí je pěkné.
    • Nenapadá nás nic negativního.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 18. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobzt super
    • Pristup info centra
      Cistota
  • Mgr. Eleonora Tomanová

    ?

    jednotlivec, 17. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Líbilo se nám VŠECHNO! Ubytování, gastronomie, masáže, úpravné lázeňské městečko, nabídky návštěvy kulturních objektů i poznávacích výletů do okolí (koupaliště v Týnu nad Vltavou nemá chybu!), ochotný personál v hotelu i v infocentru. Užili jsme si krásný a pohodový wellness víkend.
  • Miloslav Žalud

    ?

    dospělý pár, 9. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Miroslav Novotný

    ?

    jednotlivec, 2. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • klidné prostředí hotelu
      vynikající kvalita stravování
      výhodná poloha ve středu města
      dobře fungující informační služba