Recenze

HodnoceníHotel Astoria

Zpět

Hodnocení hotelu

93%

Perfektní

na základě 141 recenzí

  • Personál

    95%

  • Služby

    93%

  • Čistota

    96%

  • Pohodlí

    92%

  • Cena/kvalita

    90%

Recenze (141)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 17. září 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 12. září 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jana Bartošová

    ?

    jednotlivec, 2. září 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Přeji hezký den,
    pobyt ve vašem hotelu byl úžasný a Jáchymov je příjemné město.
    Jana Bartošová
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 31. srpna 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byli jsme nadmíru spokojeni ubytování výborné,restaurace-jídlo výborné pochvala kuchyni ,obsluha příjemná a ochotná,personál hotelu příjemný a ochotný.Bazén a sauna nádhera byli jsme unešeni.Procedury profesionální.Zlepšil bych informovanost vyžití v této lokalitě.Vřele doporučuji.
    Hotel Astoria

    Odpověď od hotelu

    Hotel Astoria

    Vedení hotelu Vám děkuje za Váš čas a hodnocení Vašeho pobytu u nás. Zpětná vazba od klientů je pro nás důležitá a velice si toho vážíme. Těšíme se na Váš příští pobyt, neboť spokojený host je pro nás vždy tou největší odměnou.

  • Igor Broukal

    ?

    dospělý pár, 26. srpna 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Ubytování krásné, stravování super, personál ochotný.
    • Hotelový pokoj by určitě zasloužil o jednu hvězdičku více. Vše prostorné, dobře vybavené.
    • Neočekávaně jeden den zavřela hotelová restaurace, vydávala pouze zaplacené jídlo, ale nebylo možné dokoupit nápoje.
    Hotel Astoria

    Odpověď od hotelu

    Hotel Astoria

    Vedení hotelu Vám děkuje za Váš čas, který jste věnovali hodnocení Vašeho pobytu. Zpětná vazba je pro nás důležitá a velice si toho vážíme.
    Situaci jsme prověřili a jednalo se bohužel o náhlý personální problém, za což se velice omlouváme. Věříme, že Vás bude u nás moci opět přivítat.

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 17. srpna 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt v hotelu se nám líbil. Ochotný a milý personál, dobré jídlo.
    • Líbil se nám výhled z restaurace na skálu a vodopád.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 15. srpna 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 12. srpna 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 8. srpna 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Klid a pohoda. Prostě relax.
    • Vysoké ceny v minybaru.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 9. srpna 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Do Jáchymova jezdím ráda už 10 let .S.nabídkou jsem spokojená a využívám ji i se svými přáteli.
    • Kulturní nabídky a lesnaté okolí k procházkám.
    • Že je kino zavřené. Že Radonkova karta mi platila jen na Curie.