Recenze
Provoz hotelů je vyhlášením MZČR z 26. 4. do odvolání omezen. Povoleny jsou pouze lázeňské pobyty pro pacienty po covidu a od 10. 5. také pro PCR testované a očkované. Sledujte aktuální podmínky pobytů v lázních.

Hodnocení hotelu

93%

Perfektní

na základě 278 recenzí

  • Personál

    94%

  • Služby

    94%

  • Čistota

    96%

  • Pohodlí

    94%

  • Cena/kvalita

    88%

Recenze (278)

Filtry

  • Jana Šulová

    ?

    jednotlivec, 17. prosince 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Super ,opět přijedu Šulová
  • Barbora Opltová

    ?

    jednotlivec, 14. prosince 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Čistota, vzhled hotelu, personál byl moc milý, jídlo moc dobré.
    • Postele na pokoji byly trochu proleželé.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 6. října 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Dobry, hotel je krasny a personal uzasny, byly jsme MOC spokojeny. Dekujeme!
    • Nelibila se mi "vecere pri svickach" v prosklene restauraci (balicek romantika). Je velka skoda, ze vecere nebyla primo v hotelu Palace, clovek si chce uzit atmosferu tohoto hotelu a ne jit do moderni restaurace, kde probihala bufetova vecere ubytovanych z astorie. Svetlo jako v nakupnim centru. Take jidlo nebylo dobre, presolene lasagne, zmrazene prosciutto na taliri. Vrcholem byla bramborova kase z prasku - coz v teto dobe opravdu nechapu. Mnohem, mnohem lepsi byla bufetovat vecere v hotelu Palace prvni vecer.
  • Milana Melcerová

    ?

    jednotlivec, 28. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Bohužel nemohu hodnotit kulturní vyžití, protože kvůli coronaviru byly kulturní akce odvolané.
    Sportovní vyžití velmi dostupné.
  • Jiří Müller

    ?

    jednotlivec, 28. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Moc se nám líbil pobyt i okolí. Bohužel nevyšlo počasí,
    .
    • Čistota a vybavení
    • Nenapadá mně nic negativního
  • Jan Grenhall

    ?

    dospělý pár, 26. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vše odpovídalo našemu očekávání a bylo i příjemné překvapení, jako např. večeře při svíčkách, koupel Afrodité, nabídka menu na snídani i večeři! Škoda jen zrušení společenských aktivit na základě Covidu 19. Rádi tančíme a tak tedy snad někdy příště?
      Rádi se k Vám vrátíme a typ pobytu budeme vřele doporučovat přátelům doma i v zahraničí. Jste skvělí!!!
    • Nemám co poznamenat.
  • Jan Hruška

    ?

    jednotlivec, 9. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel je luxusní, ale na to jak je vysoká úroveň se domníváme, že by postele měly být větší a pohodlnější. Ostatní vybavení je velmi dobré. Jídlo výborné. Jan Hruška
  • Marie Soukupová

    ?

    jednotlivec, 17. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pracovníci hotelu i lázeňského provozu se chovali profesionálně a vstřícně, při příjezdu jsem obdržela všechny relevantní informace, případné drobné problémy byly řešeny přiměřeně rychle. Jídlo bylo výborné, výběr velký. Esteticky i hygienicky všechno bez chyby. Celkově jsem byla velmi spokojena.
    • Radium Palace je mimořádný hotel výjimečný jak exteriérem, tak interiérem.
      Jídlo bylo velmi dobré, ubytování rovněž velmi dobré, lázeňský personál až na malé výjimky profesionální, příjemný a vstřícný.
    • Nic
  • Eva Kubernátová

    ?

    jednotlivec, 10. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vstřícné a profesionální chování všech pracovníků a čistota v celém objektu.
  • Hana Pánková

    ?

    jednotlivec, 9. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Výborný přístup veškerého personálu
      Čistota
      Krásné prostředí
      Moderní interiéry welness
      Skvělé jídlo