Recenze

Hodnocení hotelu

93%

Perfektní

na základě 254 recenzí

  • Personál

    94%

  • Služby

    94%

  • Čistota

    96%

  • Pohodlí

    94%

  • Cena/kvalita

    88%

Recenze (254)

Filtry

  • Gabriela Ondrejmišková

    ?

    jednotlivec, 2. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Chýba pitny režim vo wellness
    Príjemný pobyt.
    • Chýba pitny režim vo wellnesse. Po saune je potrebné doplniť tekutiny. Väčšinou to v hoteloch býva.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 30. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Krásný relax pro tělo i duši, doporučuji.
    • ochotný a milý personál
      výborná kuchyně
      pohodlná postel
      útulné a účelné vybavení pokoje
  • Světlana Koktová

    ?

    jednotlivec, 12. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Z pobytu v hotelu Radium Palace, který jsem si ještě o den prodloužila jsem nadšená. Vše bylo skvělé - ochotný a milý personál, vše čisté, jídlo vynikající, perfektní služby. Rozhodně se sem ráda vrátím a naplánuji si pobyt delší.
    • Pozitivní energie už při vstupu do hotelu, spokojenost s veškerými službami.
    • Bohužel město Jáchymov, není nejvýstavnějším lázeňským městem, ale souvisí to asi s jeho historií.
  • Zdenka Škvorová

    ?

    jednotlivec, 17. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    V tomto hotelu jsme s manzelem prozili nadherny prodlouzeny vikend. Doporucuji vsem!!+
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 12. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vynikající prostředí hotelu a okolí, ochota personálu hotelu (jídelna, procedury), vynikající teplá kuchyně, výborné sladké zákusky, ale poněkud jednotvárný studený bufet s velmi levnými surovinami (u čtyřhvězdičkového hotelu bych očekával vyšší standard), slabší informace v hotelové recepci.
    • Viz výše.
    • Viz výše.
  • Miroslav Horáček

    ?

    jednotlivec, 29. dubna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • libilo se mi všechno není co vytknout
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 23. dubna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Irena Hradová

    ?

    dospělý pár, 23. dubna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel i služby na výborné úrovni.Ochotný, vstřícný a usměvavý personál.
    • Krásný stylový hotel,
      ochotný personál,
      všechny procedury v hotelu.
      jídlo ve formě švédských stolů-výborné,
  • Jan Víšek

    ?

    jednotlivec, 19. března 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    po zkušenosti s týdenním pobytem, který jsem učinil poprvé, dříve dvanáctidenní, musím konstatovat, že dlouhodobější pobyt vnímám jako ekonomicky i léčebně daleko zdařilejší, jak k stavu procedur tak i jejich výběru....neskutečná je gastronomie a přístup personálu....
    • ano ...skvělý... je to užasný odpočinek
  • Miloslav Toman

    ?

    dospělý pár, 17. března 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení