Recenze

Hodnocení hotelu

93%

Perfektní

na základě 273 recenzí

  • Personál

    94%

  • Služby

    94%

  • Čistota

    96%

  • Pohodlí

    94%

  • Cena/kvalita

    88%

Recenze (273)

Filtry

  • Jana Silvestrová

    ?

    jednotlivec, 25. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Děkuji, byli jsme spokojení v lázních skvělé, město je potřeba ještě doopravit.
  • Jan Hruška

    ?

    jednotlivec, 9. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel je luxusní, ale na to jak je vysoká úroveň se domníváme, že by postele měly být větší a pohodlnější. Ostatní vybavení je velmi dobré. Jídlo výborné. Jan Hruška
  • Marie Soukupová

    ?

    jednotlivec, 17. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pracovníci hotelu i lázeňského provozu se chovali profesionálně a vstřícně, při příjezdu jsem obdržela všechny relevantní informace, případné drobné problémy byly řešeny přiměřeně rychle. Jídlo bylo výborné, výběr velký. Esteticky i hygienicky všechno bez chyby. Celkově jsem byla velmi spokojena.
    • Radium Palace je mimořádný hotel výjimečný jak exteriérem, tak interiérem.
      Jídlo bylo velmi dobré, ubytování rovněž velmi dobré, lázeňský personál až na malé výjimky profesionální, příjemný a vstřícný.
    • Nic
  • Eva Kubernátová

    ?

    jednotlivec, 10. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vstřícné a profesionální chování všech pracovníků a čistota v celém objektu.
  • Hana Pánková

    ?

    jednotlivec, 9. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Výborný přístup veškerého personálu
      Čistota
      Krásné prostředí
      Moderní interiéry welness
      Skvělé jídlo
  • Magdalena Mašatová

    ?

    jednotlivec, 2. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • byla slyšet vzduchotechnika v noci
  • Pavlína Džupinová

    ?

    dospělý pár, 25. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Překvapilo mne, že se platí zvlášť parkoviště i přesto, že bylo plné a parkovali jsme u chodníku. No malý nepodstatný detail, ale tu cenu by si mohli přičíst rovnou do ubytování
  • Libuše Průchová

    ?

    jednotlivec, 21. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    V hotelu jsme byli velice spokojeni, jídlo výborné, personál čistý, ochotný , milý.
    Taktéž i procedury, spokojenost .
    • hotel čistý, přepychový
      personál ochotný
      strava výborná
      prostředí čisté, klidné
  • Marie Habadova

    ?

    jednotlivec, 21. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Mamince a tete se u vas moc libilo.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 18. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt se nám líbil, výborná kuchyně, čisté prostředí, pěkný bazén vířivka i sauny...
    Trošku mám pobyt pokazila změna termínů procedur, která nám nebyla dána na vědomí a to nám zkomplikovalo průběh posledního dne pobytu.