Recenze

Hodnocení hotelu

92%

Perfektní

na základě 59 recenzí
za poslední rok

Jak sbíráme recenze?

  • Personál

    95%

  • Služby

    94%

  • Čistota

    96%

  • Pohodlí

    91%

  • Cena/kvalita

    85%

Recenze (429)

Filtry

Typ klienta

Zobrazit pouze

Seřadit od

  • Ivana Poděbradská

    ?

    dospělý pár, 17. června 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel Radium Palace má už nejlepší léta za sebou. Trochu omšelý, v jídelně špinavé potahy na židlích. Matrace proleželé, postel vrzající.
    • Procedury super, krásné okolí, příroda.
    • Neudržovanost hotelu, nevšímavý personál.
    Radium Palace Hotel

    Odpověď od hotelu

    Radium Palace Hotel

    Vedení hotelu Vám touto cestou děkuje za hodnocení Vašeho pobytu. Zpětná vazba je pro nás důležitá a velice si toho vážíme. Je nám velice líto, pokud jste nebyli spokojeni s personálem. Vždy je přítomen nějaký manager, se kterým jste mohli Vaše případné připomínky řešet. Spokojený host je pro nás vždy tou největší odměnou.

  • Anonymní recenze

    ?

    Neuvedeno, 15. června 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velmi dobré
    • Všechno
    • nic
    Radium Palace Hotel

    Odpověď od hotelu

    Radium Palace Hotel

    Vedení hotelu Vám touto cestou děkuje za hodnocení Vašeho pobytu. Zpětná vazba je pro nás důležitá a velice si toho vážíme. Spokojený host je pro nás vždy tou největší odměnou. Těšíme se na Váš příští pobyt.

  • Stanislava Mrvíková

    ?

    skupina přátel, 24. května 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • vstřícnost a ochota personálu,maserské služby,radonové koupele
    • provoz výtahu do 5 patra,nulová lekárenská služba
    Radium Palace Hotel

    Odpověď od hotelu

    Radium Palace Hotel

    Vedení hotelu Vám touto cestou děkuje za hodnocení Vašeho pobytu. Zpětná vazba je pro nás důležitá a velice si toho vážíme. Problémy s výtahy řešíme a věříme ,že budou vyřešeny ke spokojenosti hostů. Lékařská služba funguje od Po-Pá do 15.00 hod. dále už jen ošetřovna se sestrou. Těšíme se na Váš příští pobyt. Spokojený host je pro nás vždy největší odměnou.

  • Anonymní recenze

    ?

    skupina přátel, 18. května 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Krásná, udržovaná budova lázní.
      Všechny absolvované procedury v budově. Pěkné počasí.
    • Vzdálenější okolí méně udržované.
    Radium Palace Hotel

    Odpověď od hotelu

    Radium Palace Hotel

    Vedení hotelu Vám touto cestou děkuje za hodnocení Vašeho pobytu. Zpětná vazba je pro nás důležitá a velice si toho vážíme. Spokojený host je pro nás vždy tou největší odměnou. Vedení lázní se stále snaží o lepší spolupráci s městem ohledně údržby a vzhledu města Jáchymov. Těšíme se na Váš příští pobyt.

  • Klára

    ?

    ostatní, 2. května 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Absolutně není co vytknout. Naprosto prvotřídní zařízení, kam se rádi vracíme a budeme vracet.
    • Personál, čistota, jídelníček, procedury,... všechno.
  • Anonymní recenze

    ?

    skupina přátel, 1. května 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Josef

    ?

    dospělý pár, 29. dubna 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Skvělý personál, ochotný, vynikající služby, hotel i pokoj čistý, krásné prostředí
  • Jitka Drvotová

    ?

    jednotlivec, 19. dubna 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Léčebné procedúry mi zcela vyhovovaly, bydlení bylo naprosto zoufalé.
    Ubytování v pokoji 122 bylo strašné. Za dveřmi pokoje ionizátor, který hučel ve dne v noci, naprosto šílené. Zápach v pokoji, který má podříznuté dveře a tudíž smrad z kuchyně vniká do pokoje , jak z kuchyně, tak se ani nedá otevřít okno, opět smrad z kuchyně. Naprosté zoufalství a hnus.
    • procedúry
    • ubytování neodpovídalo ceně
    Radium Palace Hotel

    Odpověď od hotelu

    Radium Palace Hotel

    Vedení hotelu Vám touto cestou děkuje za hodnocení Vašeho pobytu. Zpětná vazba je pro nás důležitá a velice si toho vážíme. Spokojený host je pro nás vždy tou největší odměnou. Mrzí nás jen, že jste své připomínky k ubytování s námi neřešili. Nevíme tedy, co Vám na ubytování nevyhovovalo. Věříme, že se k nám opět vrátíte a těšíme se na Váš příští pobyt.

  • Jaroslav

    ?

    dospělý pár, 18. dubna 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vstřícnost personálu obecně,ochota vyhovět přání
    • Male spa na počet zákazníků,
    Radium Palace Hotel

    Odpověď od hotelu

    Radium Palace Hotel

    Vedení hotelu Vám touto cestou děkuje za hodnocení Vašeho pobytu. Zpětná vazba je pro nás důležitá a velice si toho vážíme. Hotel Radium Palace je především lázeňský hotel. Kapacita na wellness pobyty je tím pádem omezená. Spokojený host je pro nás vždy tou největší odměnou. Těšíme se na Váš příští pobyt.

  • Hana Štěchová

    ?

    jednotlivec, 18. dubna 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení