Recenze

Hodnocení hotelu

89%

Velmi dobré

na základě 77 recenzí

  • Personál

    90%

  • Služby

    88%

  • Čistota

    93%

  • Pohodlí

    91%

  • Cena/kvalita

    86%

Recenze (77)

Filtry

  • Ilona Spoustová

    ?

    jednotlivec, 8. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velmi pěkný hotel, většinou příjemný personál, menší problém s ubytováním, ale naštěstí byl zdárně vyřešen.
    • Velmi pěkné pokoje i prostředí, až na malou výjimku příjemný personál.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 15. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • -ubytování
      - mladé,vstřícní lidé.
    • - malý bazen na plavání
      - málo míst na parkování vozidla u hotelu
      upozornit ,že je třeba rezervace
      /i když se na recepci snaží řešit situaci
      k spokojenému výsledku/
  • PhDr. Karel Chobot

    ?

    rodina se staršími dětmi, 10. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byli jsme velmi spokojeni jak se službami v hotelu, personálem, službami spa, všechno bylo dokonale připravené, dokonce i počasí přes nepříznivé prognozy vyšlo báječně.
    • Čistota, což je v lázních základ úspěchu,
      ochota a profesionalita zdravotního i hotelového personálu,
      dodržování klidového režimu
    • Prameny, které bohužel "nepramenily", tudíž netekly, maximálně kapkaly - tedy mnohé, nakonec jsme některé funkční, jako např. slovanský pramen, nalezli. Bohužel, za nefunkčnost pramenů nemůže správa lázní, nýbrž příroda ovlivněna člověkem
  • Bedřich Kuřítka

    ?

    dospělý pár, 20. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 6. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Jídlo na dům P.Bezruče vozí, večeře není dost teplá. Nám ženám porce stačí, ale pro
    muže je to málo.
    • Procházky jsou krásné.
    • Procedury byly velmi dobré, ale ta poslední - masáž byla krátká - 20 min.
      /vč. oblečení/ a trochu odbytá.
  • Jiří Foniok

    ?

    dospělý pár, 25. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Moc děkujeme za vstřícnost paní Chlumské za pokoj s výhledem. Moc jsme si to užili.
      Děkuji taky paní Lucii Kočí za perfektní masáž a bezvadný přístup k zdravotně postiženým lidem.
    • Není co by se mi nelíbilo
  • Eva Brázdilová

    ?

    dospělý pár, 18. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Krátká doba k hodnocení jiná spokojenost
  • Krček Josef

    ?

    jednotlivec, 8. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Kvalita ubytování a čistota.
    • Až na pár vyjímek velká neochota pracovníků , průměrná kvalita jídla a obsluhujícího personálu.
  • Dagmar Děrglová

    ?

    jednotlivec, 7. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Příjemný hotel i personál.Myslím ale,že do budoucna bude nezbytná klimatizace.Měla jsem pokoj na 3.poschodí a noci byly na můj vkus příliš horké.
    • personál,čistota,
    • horko,nepohodlná postel,úzká a příliš měkká,málo zeleniny
  • Lenka Hradilova

    ?

    jednotlivec, 29. června 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velmi mile privitani. Stravovani ve forme plne penze velmi bohate a pestre. Zvlaste snidane. Okoli upravene. Komfort pokoje odpovidajici. Lazenske procedury uzasne. Urcite nas pobyt symstal za to.Dekuji i za kamaradku Vercu Matisovou.
    • Mile privitani
      Odpovidajici komfort pokoje
      Bohata gastronomie
      Cistota okoli
      Perfektni lazenske procedury
      Skvele vyziti volneho casu
      Rychlost vyrizeni objednavky a urceni terminu pobytu