Recenze
Provoz hotelů je vyhlášením MZČR do odvolání omezen. Povoleny jsou pouze lázeňské pobyty pro testované a očkované a pro pacienty po covidu. Sledujte aktuální podmínky pobytů v lázních.

Hodnocení hotelu

90%

Perfektní

na základě 85 recenzí

  • Personál

    91%

  • Služby

    89%

  • Čistota

    93%

  • Pohodlí

    90%

  • Cena/kvalita

    86%

Recenze (85)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 2. března 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Jinak super.
    • Jediné, co vadilo, byli spolubydlící ( sousední pokoj), kteří kouřili dlouho do noci na balkoně a my si nemohli otevřít na noc okno, jak jsme zvyklí.
  • Vlasta Benešová

    ?

    skupina přátel, 22. února 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byla jsem na lázeňském pobytu se státním příspěvkem maximálně spokojená
    • Čistota, ochota personálu, bohatý výběr jídla, možnost si vybrat proceduru, která vyhovovala mému věku a zdravotnímu stavu
      Nádherné okolí, spousta informačních panelů na lázeňských stezkách, prostě paráda
  • Alena Studená

    ?

    dospělý pár, 20. února 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt se nám velmi líbil byli jsme spokojeni jak z ubytováním, stravou a procedurami. Rádi by jsme lázně navštívili i v letním období ale i v zimně je u vás pěkně.
  • Barbora Baranová

    ?

    jednotlivec, 25. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Návštěva lázní nás nezklamala. Lidskost ještě existuje.
  • Milena Popelová

    ?

    jednotlivec, 20. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hezké ubytování, čistota, klid, příjemné prostředí, kvalitní lázeňské služby.
    • Večeře nebyly moc chutné. Snídaně formou bufetu v pořádku.
  • Jiří Doležel

    ?

    dospělý pár, 3. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Problém parkování před hotelem, nutno samostatně předem rezervovat.
  • Ilona Bonczkova

    ?

    jednotlivec, 8. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Soňa Fejtová

    ?

    jednotlivec, 4. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Ubytování s nádherným výhledem,
      ochota personálu vyřešit každý problém, čistota hotelu.
      Hodně ovoce na snídani.
      Zeleninové saláty na večeři.
    • Jednotvárné jídlo,
      málo luštěnin,
      málo vlákniny,
      Hodně masa, párky.
  • Ilona Spoustová

    ?

    jednotlivec, 8. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velmi pěkný hotel, většinou příjemný personál, menší problém s ubytováním, ale naštěstí byl zdárně vyřešen.
    • Velmi pěkné pokoje i prostředí, až na malou výjimku příjemný personál.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 15. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • -ubytování
      - mladé,vstřícní lidé.
    • - malý bazen na plavání
      - málo míst na parkování vozidla u hotelu
      upozornit ,že je třeba rezervace
      /i když se na recepci snaží řešit situaci
      k spokojenému výsledku/