Recenze

Hodnocení hotelu

90%

Perfektní

na základě 66 recenzí

  • Personál

    90%

  • Služby

    90%

  • Čistota

    92%

  • Pohodlí

    91%

  • Cena/kvalita

    88%

Recenze (66)

Filtry

  • Holub Jiří

    ?

    jednotlivec, 5. května 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • špinavý koberec na schodišti
  • Zdeněk Hampl

    ?

    jednotlivec, 5. ledna 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Kvalitní vybavení, velmi přjjemný a ochotný personál.
  • Zdenka Tůmová

    ?

    jednotlivec, 3. ledna 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Všechno se mi líbilo.
  • Hana Sayehová

    ?

    jednotlivec, 23. listopadu 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Každým rokem menší nabídka jídla, za celý týden na menu nebyly ryby, výjimečně brambory - jen těstoviny a rýže.
  • Ladislav Jantošovič

    ?

    dospělý pár, 1. listopadu 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • člověk si opravdu odpočine -za ty peníze to stojí
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 31. října 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Byli jsme spokojšeni
  • Marie Krajčová

    ?

    jednotlivec, 21. července 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Jsem naprosto spokojená s pobytem i hotelem. Vše odpovídalo mým představám o krátkodobém aktivním odpočinku a relaxaci. Koncert klavíristy Petra Bazaly v Zrcadlovém sále (středa 15.7.) byl krásným zakončením mého letošního pobytu v Lázních Jeseník. Ráda se sem vrátím a každému doporučím. O zprostředkování pobytu se jako vždy s důvěrou obrátím na službu Spa.cz., která vše spolehlivě zorganizuje. Děkuji.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 20. července 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vše se mi líbilo, jen k večeři bych radši měla formu " Švédského stolu" a 17 hodin se mi zdá brzy na večeři.
    • V informačním centru mne špatně informovali o výletu. Ptala jsem se na jednoduchývýlet, bylo mi doporučeno vyjet na Šerák
      a pak kolem Obří skály do Ramzové na vlak. Mám z toho ještě nyní zdravotní problémy. Je mi 67 let.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 22. května 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Krásné prostředí Jeseníků
  • Miluše Kobzová

    ?

    jednotlivec, 2. května 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení