Recenze

Hodnocení hotelu

90%

Perfektní

na základě 97 recenzí

  • Personál

    91%

  • Služby

    89%

  • Čistota

    94%

  • Pohodlí

    90%

  • Cena/kvalita

    86%

Recenze (97)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 19. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vyborne jídlo.
    • K večeři chyběla polévka a něco sladkého.Placeni bazénu a fitness, pokud ho má hotel v nabídce, anebo vám ho dají do placených procedur.
  • Hajkova Jaromira

    ?

    dospělý pár, 16. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Líbilo se mi prostředí a procedury.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    ostatní, 13. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    K dokonalé spokojenosti chybělo jen počasí, které nikdo neovlivníme.
  • Vít Bumbálek

    ?

    jednotlivec, 12. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Dobrý den, opravdu nebylo co vytknout.Děkuji za sebe i za manželku za cvelmi příjemný pobyt.Věřím, že se v budoucnu na Vás znovu obrátíme.Ještě jednou děkuji a přeji hodně spokojených zákazníků.S pozdravem Ing.Vít Bumbálek , Praha
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 5. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byli jsme spokojeni
    • Prostředí.
    • Nevíme
  • Stanislav VYCUDILÍK

    ?

    jednotlivec, 27. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Eliška Rubešová

    ?

    skupina přátel, 27. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vse bylo vyborne
    • Procedury az vecer
    • Velmi se nam libilo urcite se tam radi zade vratime
  • Daniela Stoklasová

    ?

    skupina přátel, 22. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byla jsem velmi příjemně překvapena čistotou v celém areálu lázní. A to nejen v lázeňských domech, ale i okolí a promenád. V pokojích i na procedůrách byla k dispozici perfektně bílá prostěradla a ručníky. Klobouk dolů.
    • Dobrá nálada a úslužnost veškerého personálu.
    • ---
  • Eva Fojtlová

    ?

    dospělý pár, 17. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • V hotelu Bezruč se nám velice líbilo.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    ostatní, 15. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Jsme senioři a bohužel jsme mysleli, že si objednáváme SPA lázně přímo s místem pobytu. Nejprve nám byl pobyt předražen o 2.352 Kč??? Omyl byl napraven a ve výsledku jsme přišli o 3.354 Kč??
    Kdybychom si ho koupili přímo na Bezruči!!! Jsme velice zklamání, že jsme nebyli informování, že přes vás přijdou důchodci o 1 voucher!!! Všechny musíme varovat, aby neudělali tuto chybu!!
    • Lázně jsou výborné, až na tu nepříjemnost s předraženým balíčkem ze strany SPA.cz