Recenze

Hodnocení hotelu

91%

Perfektní

na základě 65 recenzí

  • Personál

    92%

  • Služby

    89%

  • Čistota

    94%

  • Pohodlí

    90%

  • Cena/kvalita

    88%

Recenze (65)

Filtry

  • Jan Johánek

    ?

    jednotlivec, 23. dubna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Příjemné prostření s ochotným personálem.
    • Večeře v 17:00 - 17:30 jsou přece jen moc brzo. Uvítali bychom posun alespoň o hodinu.
  • Jan Janů

    ?

    jednotlivec, 15. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Mgr.Libuše Gorská

    ?

    jednotlivec, 5. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Nedělová Alena

    ?

    jednotlivec, 25. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velice příjemné a klidné prostředí, příjemný personál, chutná a pestrá strava. Nádherný výhled na hory, dobrá dostupnost do celého areálu lázní. Velká možnost kulturního i sportovního vyžití, perfektně upravené terény pro procházky. Doporučuji všem, určitě se budu vracet.
  • Jaroslava Wolfová

    ?

    jednotlivec, 8. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velice přívětívý a profesionální přístup lékařky a všech fyzioterapeutů při procedurách i personálu hotelu. Byla jsem velice spokojená. Lázně a jejich okolí je velice příjemné pro relaxaci. Chválím i nabídku turistických stezek. Doporučím svým známým.
    • Pracuji celý rok s lidmi a tak hledám klid. Vadí mi cyklisté motající se mezi pěšími. Velice přibývá rodin s malými neukázněnými dětmi.
  • Anna KUBÍKOVÁ

    ?

    dospělý pár, 1. června 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Milena Navrátilová

    ?

    jednotlivec, 17. dubna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Příjemné vystupování a vstřícnost personálu, ubytování i stravování má vysokou úroveň, nádherná příroda. Jen těch schodů je trochu moc, ale vzhledem k lokalitě se není čemu divit.
    • Nemožnost sehnat parkovací místo před hotelem při krátkodobějším pobytu. Ale katastrofa to není.
  • Jana Zarubova

    ?

    jednotlivec, 11. října 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Iveta Cichá

    ?

    dospělý pár, 4. září 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • velký pokoj
    • vana - upřednostňovala bych sprchu
  • Alexandra

    ?

    rodina s malými dětmi, 23. srpna 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel přímo v centru, příjemný, pokoj velký, krásná terasa s vyhlídkou na Praděd, všude čisto
    • Nám moc nesedlo jídlo- snídaně formou bufetu, tam se ještě vybrat jakž takž dalo, ale večeře byla hodně skromná..