Recenze

Hodnocení hotelu

90%

Perfektní

na základě 69 recenzí

  • Personál

    92%

  • Služby

    89%

  • Čistota

    94%

  • Pohodlí

    89%

  • Cena/kvalita

    87%

Recenze (69)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 12. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Klidné prostředí
      výhoda blízkosti procedur
    • málo parkovacích míst
      nebyla jsem upozorněna, že si lze dopředu rezervovat parkovací místo
  • Jiřina Hellerová

    ?

    jednotlivec, 2. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vysvětluji níže.
    • Překrásné přírodní prostředí lázní .
      Všude zákaz kouření.
      Líbil se mi přístup a ochota personálu.
      Krásně upravené okolí, zejména jsem ocenila balneopark.
    • Koupelna s malou vanou a ruční sprchou je poněkud nepohodlná, kdyby byl alespoň u vany závěs a sprcha zavěšená výš, aby se vana mohla použít jako sprchový kout.
      V koupelně je fén a zásuvka na holicí strojek, ale není zásuvka na kulmu na vlasy nebo vlastní fén.
      Nejvíc mi vadila doba večeře v 17-17.30h, to je v červnu, kdy jsou nejdelší dny, opravdu omezující v odpoledním programu.
      Při nástupu mi bylo v jídelně sděleno, že jsem 1.směna a časy snídaně a večeře, aniž bych měla možnost se sama rozhodnout. Trochu to připomínalo rekreaci ROH. Snídaně v 7,30 mi sice vyhovovala, ale večeře byla příliš brzy.
  • Ludmila Martínková

    ?

    jednotlivec, 1. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S úrovní hotelu jsem velice spokojená,pokoje čisté, pokojské příjemné,obsluha v restauraci na úrovni.
    • Klidný pokoj se vším,co jsem k pobytu potřebovala
    • Maličká vana, sprchový kout by byl možná lepší.Ale to je jen detail
  • Hana Dandová Ehlová

    ?

    skupina přátel, 19. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Lokalitu jsem si vybrala, protože jsem jezdila s dětmi do lázní před mnoha lety a krajina mě uchvátila. Říkám tomu oáza klidu a pohody. Lidé jsou velmi vstřícní ochotní a hlavně usměvaví.
    • - vstřícný a ochotný personál
      - čisté příjemné pokoje s krásným výhledem
      - výbornné jídlo
      - nesčetné možnosti procházek v přírodě
      - spousta kavárniček s příjemnou obsluhou
    • - nebyla možnost zaparkovat auto u hotelu
  • Jan Johánek

    ?

    jednotlivec, 23. dubna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Příjemné prostření s ochotným personálem.
    • Večeře v 17:00 - 17:30 jsou přece jen moc brzo. Uvítali bychom posun alespoň o hodinu.
  • Jan Janů

    ?

    jednotlivec, 15. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Mgr.Libuše Gorská

    ?

    jednotlivec, 5. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Nedělová Alena

    ?

    jednotlivec, 25. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velice příjemné a klidné prostředí, příjemný personál, chutná a pestrá strava. Nádherný výhled na hory, dobrá dostupnost do celého areálu lázní. Velká možnost kulturního i sportovního vyžití, perfektně upravené terény pro procházky. Doporučuji všem, určitě se budu vracet.
  • Jaroslava Wolfová

    ?

    jednotlivec, 8. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velice přívětívý a profesionální přístup lékařky a všech fyzioterapeutů při procedurách i personálu hotelu. Byla jsem velice spokojená. Lázně a jejich okolí je velice příjemné pro relaxaci. Chválím i nabídku turistických stezek. Doporučím svým známým.
    • Pracuji celý rok s lidmi a tak hledám klid. Vadí mi cyklisté motající se mezi pěšími. Velice přibývá rodin s malými neukázněnými dětmi.
  • Anna KUBÍKOVÁ

    ?

    dospělý pár, 1. června 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení