Recenze

Hodnocení hotelu

89%

Velmi dobré

na základě 450 recenzí

  • Personál

    90%

  • Služby

    90%

  • Čistota

    93%

  • Pohodlí

    87%

  • Cena/kvalita

    84%

Recenze (450)

Filtry

  • Ivana Trybulovská

    ?

    dospělý pár, 24. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Jednoduše jsme si pobyt velmi užili, byli jsme spokojeni s ubytováním, ochotným personálem, nadšeni jsme byli z gurmánských zážitků při večeřích. Okolí lázní je krásně upraveno, je zde velká příležitost k procházkám po přírodě, zázemí pro činnosti dětí, hezká posezení v kavárně, restauraci a nabídnuty léčebné procedury, kterých jsme si také užili.
    • Viz celkové hodnocení-
      Lázně jsou úžasné, už jsem doporučila známým.
    • Nošení roušek,ale to je v této době nařízeno, takže nelze jinak.
  • Blaha Marek

    ?

    jednotlivec, 25. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Výborná kuchyně.
  • Hana Smitalova

    ?

    jednotlivec, 18. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Super lokace, krasne prostredi, noblesni pokoje a velmi mily personal.
    • - Super umisteni sanatoria
      - Noblesni a prostorne pokoje
      - Profesionalni personal v ramci poskytovaných procedur a restaurace
      - Aktivity organizovane v ramci sanatoria
      - Aktivity v okoli
      - Cistota sanatoria
    • - Fungovani recepce
  • Nikola Kasalová

    ?

    jednotlivec, 14. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    V Lázeňském domě Bezruč je klidné a komfortní ubytování. V blízkém okolí je nádherná příroda!
  • Jiří Franc

    ?

    jednotlivec, 12. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velmi hezké místo položené v kopci, nádherný výhled,vzduch, výlety lázeňským vláčkem, hodně míst na procházky v přírodě, příjemný personál a čistota, rád se opět vrátím na podzim.
  • Alexandra Klučarová

    ?

    jednotlivec, 6. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Věra Pokorná

    ?

    jednotlivec, 29. června 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Líbilo se mi vše.
  • Helena Havlíková

    ?

    ostatní, 28. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • byla jsem velice spokojena a mile prekvapena ochotou vsech co se o nas starali dekuji hela
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 25. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Alena Borková

    ?

    jednotlivec, 24. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Výborné, ocenila jsem noční klid, pestré stravování, možnost výběru procedur pro soukromou osobu, hledající týdenní relaxaci.
    • vše dobré, otázka výběru procedur pro hosta, hledajícího relaxaci, stojí na informovanosti - pro každého jednotlivce je individuální
    • procedura zábal z jílu byla pro mne neúčinná, ale to byla otázka mého neinformovaného výběru - jíl bolavá místa nerozehřál, ale byla mi zima;
      vynikající lymfatická masáž, ale po důkladné vycházce do Rychlebských hor opět pro starší generaci byla až nepříjemná zima;