Recenze

HodnoceníHotel Džbán

Zpět

Hodnocení hotelu

85%

Velmi dobré

na základě 572 recenzí

Jak sbíráme recenze?

  • Personál

    92%

  • Služby

    86%

  • Čistota

    88%

  • Pohodlí

    76%

  • Cena/kvalita

    83%

Recenze (572)

Filtry

  • Libor Vondra

    ?

    jednotlivec, 25. ledna 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Welnes a příroda
  • Bohuslav Gavlovsky

    ?

    jednotlivec, 10. ledna 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 27. prosince 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    celkově jsem byla celkem spokojená, vybrané jídlo mi chutnalo, akorát vedle v pokoji štěkal pes, pokud majitelé odešli
    • ochota na recepci i obsluhy v restauraci
    • -nefungovalo wifi na pokoji, pouze na chodbě mimo pokoj ....
      -chybí polička v koupelně u zrcadla
      -chyběly podávací kleště, někteří hosté si šunku nebo sýr brali rukou a nevzali si ani vidličku
  • Jana Petrů

    ?

    jednotlivec, 5. prosince 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velká spokojenost, krásny pokoj, výborná strava, příjemný personál, úžasné welness ?. Určitě zase přijedeme.Skoda že cena za pejska není nižší ?vzala bych ho příště s sebou.
    • Welness,pokoje,strava.
    • Televize by mohly být větší bez setoboxu.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 3. prosince 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Ochotný personál na recepci,v restauraci i wellness.Jídlo pestré a výborné.Ubytování v podkroví je nevhodné pro starší lidi,raději zvolit možnost ubytování v prvním patře kde jsou daleko prostorněnjší a lépe vybavené pokoje.Možnost parkování u hotelu je jen pro ty kdo přijedou dříve-jinak je parkování na obecním parkovišti za poplatek.
    • Wellness
  • Tatiana Lebedeva

    ?

    dospělý pár, 29. listopadu 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 25. listopadu 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Wellnes
    • 23.11. Večeře - tvrdé hranolky
  • Petr Bruntál

    ?

    jednotlivec, 23. listopadu 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velice milý personál, jídlo výborné, hotel krásně čistý vlastně vše na jedničku. Pobyt se nám moc líbil, rádi by jsme se vrátili. Úžasný relax doporučujeme.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    ostatní, 14. listopadu 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 12. listopadu 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení