Recenze

Hodnocení hotelu

87%

Velmi dobré

na základě 140 recenzí

  • Personál

    89%

  • Služby

    87%

  • Čistota

    92%

  • Pohodlí

    85%

  • Cena/kvalita

    84%

Recenze (140)

Filtry

  • Zdenka Poláková

    ?

    jednotlivec, 31. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hezké ubytování, perfektní přístup zaměstnanců lázní, výborné jídlo
  • Helena Bartošová

    ?

    jednotlivec, 27. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vše bylo v pořádku nemám žádné výhrady.Rada se vracím za přírodou a ovzduším,velice mě to pomáhá na mé zdraví.Doporucuji to ,děkuji všem kteří se o nás starali, také děkuji Spa.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 20. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt se mi líbil, pokoj byl prostorný, čistý a dostatečně vybaven. Personál v jídelně byl příjemný a ochotný, vzhledem ke zdravotnímu stavu jsem jako klient postrádala možnost výtahu do jídelny, i když mi ochotně personál umožnil vyjet výtahem se zavazadlem. Procedury proběhly v pohodě, personál u nich byl milý a ochotný. Pobyt byl vcelku příjemný, okolí krásné, jedině doprava pendl z Ovčárny odpoledne byl příšerný.
    • ok
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 9. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Pospíšilová Pavla

    ?

    dospělý pár, 19. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt se nám líbil , vila Vlasta byla blízko k přejítí na snídani a večeři. Jídlo bylo dobré.
    Ubytování bylo příjemné a klidné..Okolí poskytuje pěkné vycházky a je tu čístý vzduch.
    • Pobyt bych doporučila je tu krásně a pěkná
      příroda a čisté ovzduší.Bazén v Letních lázních je moc fajn . Navštívili jsme i Ovčárnu a chatu Barborku -překrásný výhled do okolí.
    • Nelíbil se mi cedulkový systém na rukou,mají to tu povinné a navíc recepční nám nevysvetlila, že to musíme mít celou dobu na rukou. U recepce jsem jednou nedodržela 2 metrový odstup a bylo zle. V jídelně jsme ho
      dodržovat ani nemohli bylo nás tam jako smetí. Personál chodil v rouškách.. Bohužel
      v této době nemoci coronaviru je nervozita
      pochopitelá.
  • Pavel Semotam

    ?

    jednotlivec, 15. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Lea Kopecká

    ?

    dospělý pár, 14. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vše naprosto perfektní, útulný pokoj, dobré jídlo, příjemné procedury.
    • Vše bylo bezva, jediné co mi malinko vadilo byl příliš chlorovaný bazén.
  • Michal

    ?

    rodina s malými dětmi, 7. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Zdenek Štěpán

    ?

    jednotlivec, 27. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Miroslava Lyčková

    ?

    dospělý pár, 21. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    perfektní pobyt ve vile Vlasta. Nespokojenost s hlučností lednice, celou noc, bylo nutno vypnout-doporučuji vyměnit lednici.
    • Netradiční prostředí vily Vlasta(bylo to jméno mé matky). Stravování perfektní. Příroda, vzduch, výlety okouzlující.
    • Hlučná lednice, k večeři by mohlo být čepované pivo, ne jen lahvové. Příjezdová cesta k Libuši - kostky by se měly srovnat, prohlubně.