Recenze

Hodnocení hotelu

86%

Velmi dobré

na základě 207 recenzí

  • Personál

    90%

  • Služby

    87%

  • Čistota

    91%

  • Pohodlí

    81%

  • Cena/kvalita

    83%

Recenze (207)

Filtry

  • Jana Slabiňáková

    ?

    dospělý pár, 18. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Asi je těžké vyměnit okna, ale neskutečně oknama táhne. A o to více se i protopí
    • Obsluha, strava
    • Okna
  • Marek Trávníček

    ?

    dospělý pár, 17. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 16. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt v krásném prostředí Jeseníků, zimní příroda - sníh, dostupné sjezdovky (Ovčárna či Karlov), kvalitní wellness a procedury. Oproti minulým rokům pokrok v kuchyni - pestrý výběr ze snídaní i večeří bufetovou formou.
    • Vše - ochota perzonálu, jídlo, kvalita služeb. Bezvadný přístup Spa.cz.
    • Vše bylo OK.
  • Martin Kučera

    ?

    jednotlivec, 16. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jaromír Kadlec

    ?

    dospělý pár, 9. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina s malými dětmi, 7. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Všude čisto, klid, pestrý výběr jídel. Krásná příroda. Užili jsme si bazén, solnou jeskyni, a měli jsme štěstí i na sníh.
    • Byli jsme velmi spokojeni.
    Lázeňský dům Bezruč

    Odpověď od hotelu

    Lázeňský dům Bezruč

    Děkujeme za Vaše vyjádření k pobytu a v budoucnu Vás opět rádi přivítáme.

  • Zuzana Kvapilová

    ?

    dospělý pár, 3. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Poměrně hustý provoz a velký počet kuřákú, pŕestože se jednalo o lázně zaměŕené pŕevážné na léčbu respiračních chorob.
    Lázeňský dům Bezruč

    Odpověď od hotelu

    Lázeňský dům Bezruč

    Dobrý den,
    děkujeme Vám za Vaše vyjádření, a bohužel, nezodpovědnost kuřáků je stále téma.
    K dispozici jsou určeny kuřácké zóny, a je to pouze v lidech, kteří nerespektují vyhrazené prostory. :-(

  • Hana Ondrouchová

    ?

    dospělý pár, 6. ledna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Antonín Marný

    ?

    dospělý pár, 6. ledna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Bydleli jsme ve vile Evžen-protože jsme chtěli vanu. Tato vila má 4 apartmány je to Top. nejlepší co v lázních je. Takže naprostá spokojenost.
    • Vila Evžen je luxusní ubytování. Doporučuji všem.
    • Nic
  • Hana Kanisová

    ?

    skupina přátel, 3. ledna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Super poměr cena-výkon. Doporučujeme pokud hledáte klid a krásnou přírodu.
    Lázeňský dům Bezruč

    Odpověď od hotelu

    Lázeňský dům Bezruč

    Děkujeme za vyjádření a v budoucnu se těšíme na Vaši návštěvu.