Recenze

Hodnocení hotelu

85%

Velmi dobré

na základě 17 recenzí

  • Personál

    93%

  • Služby

    89%

  • Čistota

    85%

  • Pohodlí

    76%

  • Cena/kvalita

    82%

Recenze (17)

Filtry

  • Jiřina Zimová

    ?

    jednotlivec, 22. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Cítila jsem se přímo úžasně,Karlovy Vary jsou moc hezké město.
  • Petra Sladká

    ?

    jednotlivec, 21. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Shirinkina Marina

    ?

    jednotlivec, 20. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • - milý a ochotný personál
      - v blízkosti kolonáda a krásná hudba, kterou hudebník hraje každý den
    • - jídlo v restauraci (není tam žádná odrůda a jídlo je teplé, zatímco jdete na stůl, jídlo je již studené)
      - neschopnost správně sprchovat, protože voda běží z kohoutku nebo horká nebo studená, musím neustále upravovat teplotu vody
  • Jaroslava Kodatová

    ?

    jednotlivec, 2. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Cekove super, ale myslim, ze by se dala zkvalitnit sluzba ohledne parkovani. Navstevnici kteri prijizdeji a odjizdeji by meli mit vjezd a vyjezd (staci 30 min) umoznen k hotelu na vylozeni a nalozeni zavazadel. Jestli tato sluzba existuje tak neni nikde uvedena.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 31. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Pokud nemluvíte rusky, nezeptají se vás u jídla na pití.
  • Danuše Černá

    ?

    jednotlivec, 30. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Jsem nadmíru spokojena: Vynikající poloha hotelu, vlídný a milý personál, dobrá strava:)). V hotelu jsem několikrát za rok a vždy si odpočinu. Jakmile budu mít volno v kalendáři, pojedu znovu.
    • - vynikající poloha + nádherný pohled z okna ( hlavně večer) na kolonádu, neustále mám pocit lázeňského hosta v Karlových Varech
      - poloha hotelu mi umožňuje bez značných časových nároků vždy před jídlem si zajít na "pitnou " kůru k některému z blízkých pramenů
      - milý a ochotný personál, na recepci, ale i v jídelně
      - jsem nadšená z bazénu a ze sauny
      - vždy jsem tak " časově" vytížená, že jsem ještě nestihla využít nabídky čajovny ( tam se chystám při další návštěvě)
    • Nemám negativní připomínky:))
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 24. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt jsem si velmi uzila a s procedurami i ostatnimi sluzbami hotelu jsem byla spokojena. Jediny problém jsem mela s pripojenim na WiFi na pokoji, ale nakonec jsem to vyhodnotila jako plus
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 8. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Jídlo výborné
      personál ochotný
      vybavenost pokojů dostačující
      čistota pokojů výborná
  • Miroslav Nenutil

    ?

    dospělý pár, 24. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vlídný přístup personálu. Jedinečná poloha hotelu.
    • Hotelu nelze nic vytknout. Trochu rušilo celodenní "koncertování" pouličního saxofonisty na kolonádě.
  • Helena Těthalová

    ?

    jednotlivec, 1. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Že 90 % personálu mluvilo rusky, ale málo rozumělo česky, mně lehce vadilo. Vytratilo se (u mladého personálu): "Dobrý den, smím to odnést, prosím, děkuji ...." To mi vadí dost.
    Co se týče jídla, to bylo přizpůsobeno evidentně ruské klientele.
    Samotná jídla byla jako ze školní jídelny. Čistota byla tak akorát. žádný šlágr.
    • Líbilo se mi ubytování přímo na kolonádě.
      Příjemná byla čajovna, kde si člověk mohl načepovat zdarma libovolný čaj, zahřát se, posedět.
    • Nesnáším ucpané odtokové kanály, což zde bylo.
      Nelíbilo se mi, že když jsem prohlídla zásuvky, byly špinavé.
      Nelíbil se mi ani potřísněný a opotřebovaný koberec.