Recenze

Hodnocení hotelu

83%

Velmi dobré

na základě 10 recenzí

  • Personál

    91%

  • Služby

    86%

  • Čistota

    81%

  • Pohodlí

    77%

  • Cena/kvalita

    80%

Recenze (10)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 8. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Jídlo výborné
      personál ochotný
      vybavenost pokojů dostačující
      čistota pokojů výborná
  • Miroslav Nenutil

    ?

    dospělý pár, 24. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vlídný přístup personálu. Jedinečná poloha hotelu.
    • Hotelu nelze nic vytknout. Trochu rušilo celodenní "koncertování" pouličního saxofonisty na kolonádě.
  • Helena Těthalová

    ?

    jednotlivec, 1. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Že 90 % personálu mluvilo rusky, ale málo rozumělo česky, mně lehce vadilo. Vytratilo se (u mladého personálu): "Dobrý den, smím to odnést, prosím, děkuji ...." To mi vadí dost.
    Co se týče jídla, to bylo přizpůsobeno evidentně ruské klientele.
    Samotná jídla byla jako ze školní jídelny. Čistota byla tak akorát. žádný šlágr.
    • Líbilo se mi ubytování přímo na kolonádě.
      Příjemná byla čajovna, kde si člověk mohl načepovat zdarma libovolný čaj, zahřát se, posedět.
    • Nesnáším ucpané odtokové kanály, což zde bylo.
      Nelíbilo se mi, že když jsem prohlídla zásuvky, byly špinavé.
      Nelíbil se mi ani potřísněný a opotřebovaný koberec.
  • Mgr Srpová Růžena

    ?

    jednotlivec, 30. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Výborné umístění hotelu hned u kolonády
      .
      Perfektní způsob stravování formou rautu

      Dobré lázeňské služby..
    • Na pokoji nebylo jediné křeslo, muselo se sedět na židlích nebo ležet.
  • Gabriela Štěpánová

    ?

    rodina s malými dětmi, 29. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Ubytování v tomto hotelu můžeme všem DOPORUČIT! Skvělá poloha hotelu přímo v centru na kolonádě, naprosto skvělý personál - od recepce, přes obsluhu restaurace, po paní uklízečky. Všichni velmi ochotní a vyšli nám ve všem vstříc, protože jsme sebou měli roční mimčo. Snídaně i večeře výborné, velký výběr jídla, nic nechybělo, vše neustále doplňováno. Pobyt byl i s prohlídkou u lékaře, který nám doporučil procedury na míru. Ubytování bylo čisté, každý den se uklízí. Vybavení pokojů je starší, ale není rozbité a na komfort to nemá vliv. Určitě se do tohoto hotelu ještě vrátíme.
    • ubytování přímo na kolonádě
      veškeré lázeňské služby přímo v hotelu
      výborné jídlo
      příjemný personál
    • nic
  • Miroslava Moravcová

    ?

    jednotlivec, 25. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Výhled na kolonádu, hezké prostředí
    • Špinavé koberce na pokojích.
  • Hana Traxlerová

    ?

    jednotlivec, 25. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Ochotný personál
    • Špinavé koberce na pokoji
  • Miluše Musilová

    ?

    rodina se staršími dětmi, 13. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Helena Svatošová

    ?

    jednotlivec, 7. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Usměvavý a vstřícný personál vždy ochotný poradit proto bych chtěla touto cestou všem moc podekovat
  • Tereza

    ?

    jednotlivec, 2. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel leží přímo naproti Mlýnské kolonádě, tím pádem je všude blízko. Personál hotelu ve většině případů velmi milý a ochotný. Hotel je čistý, pokojská uklízela na pokoji každý den. Procedury také v pořádku. K dispozici zdarma bazén a sauna. Jídlo dobré, každý si vybere. Jídelna a rautový pult nově zrekonstruovány. Jediné, co by chtělo trochu vyměnit, je vybavení pokoje (starší koberec, matrace, nábytek), ale určitě to není nic, co by mělo zásadní vliv na hodnocení hotelu. V podstatě naprostá spokojenost a určitě bych se sem ráda opět vrátila.
    • lokalita hotelu
      personál
      služby