Recenze

Hodnocení hotelu

94%

Perfektní

na základě 381 recenzí

  • Personál

    95%

  • Služby

    94%

  • Čistota

    97%

  • Pohodlí

    91%

  • Cena/kvalita

    93%

Recenze (381)

Filtry

  • Milena Vachova

    ?

    jednotlivec, 24. září 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    V hotelu Astoria jsem byla již potřetí, moc se mi tam líbí, nemám připomínky
    • Sprchový kout hlavně otvor pro vstup je strašně malý. Já jsem sice štíhlá ale silnější se tam asi neprotáhnou
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 17. září 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Eva Nemcova

    ?

    jednotlivec, 9. září 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byla jsem v hotelu poprvé a jsem nadšena .Určitě tam pojedu znovu.
    • Líbilo se mě vše
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 6. září 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    V hotelu Astoria v K.V. jsem byla již potřetí a byla jsem jako vždy velmi spokojená. Mám s čím porovnávat, protože často jezdím na wellnes pobyty.
    • Vybavení pokoje a ochota pokojských.
    • Obsluha v jídelně. Chtělo by to trochu empatie.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 31. srpna 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Výborné jídlo, čistý, pěkný pokoj s výhledem na kolonádu, příjemný personál a kvalitní wellness.
    • Škoda, že na pokoji není klimatizace. Když jsme nechali v noci otevřené okno, aby se pokoj vychladil, tak nás budil hluk z kolonády.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 20. srpna 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 20. srpna 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Celkově příjemný pobyt, velký pokoj, co se týče jídla bez konkurence, výběr i chuť, bonus Thermal bazén.
    • Pouze malý balkón a bez soukromí.
  • Petra Masaříková

    ?

    rodina se staršími dětmi, 19. srpna 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Služby a jídlo bylo vynikající. Wellness taktéž. Stále se zde uklízí, takže je neustále čisto. Možná by mohlo být prostornější vzhledem k počtu hostů v hotelu. Personál milý, vstřícný. Hotelová čajovna perfektní.
    • Nepřehledné typy pokojů. Měli jsme napsáno, že ve vybavení pokoje je kávový servis, župan, pantofle. To bylo ovšem jen v těch “lepších” pokojích, což by nevadilo, kdyby to bylo někde napsané a my podle toho mohli zvolit typ pokoje.
  • Danuše Černá

    ?

    jednotlivec, 15. srpna 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Má spokojenost s personálem, službami, čistotou, vybaveností a také polohou hotelu je vyjádřena opakovanými pobyty:)) V září jedu opět na další léčebný pobyt.
    Výběr hotelu také ovlivňuje skutečnost, že nabízí jednolůžkové pokoje:))
    A výhled na Mlýnskou kolonádu v době zahájená sezony na začátku května je také třešničkou na dortu - to zase pro změnu využívám nabídky zkrácených wellness pobytů s procedurami.
    Po návštěvě a využití služeb a ubytování v několika hotelech ve Varech - u mně Astoria jednoznačně vyhrává. Všem přeji krásný zbytek léta, zdraví a hodně spokojených klientů.
    • Za mně vše na výbornou:))
    • Nemám připomínky:))
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 14. srpna 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • vše v pořádku, situování hotelu.
    • malý pokoj