Recenze

HodnoceníHotel BELLEVUE

Zpět

Hodnocení hotelu

94%

Perfektní

na základě 70 recenzí

  • Personál

    95%

  • Služby

    93%

  • Čistota

    95%

  • Pohodlí

    92%

  • Cena/kvalita

    94%

Recenze (70)

Filtry

  • Lešetický Miloslav

    ?

    jednotlivec, 21. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • milý personál, výborná kuchyně , poloha hotelu
    • neuklizené okolí hotelu, chodníky , schody, zarostlá terasa
  • Vlasta Ihnátová

    ?

    jednotlivec, 20. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel 20 minut od centra
      Hezke prostředí
      Příjemný personal
      Čisté pokoje
      Dobré jidlo
  • Lenka Řezníčková

    ?

    rodina s malými dětmi, 20. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velice milý a ochotný personál.
    Hotel BELLEVUE

    Odpověď od hotelu

    Hotel BELLEVUE

    Velmi děkujeme za Vaše hodnocení a recenzi.Budeme se těšit na Vaši příští návštěvu. Hotel Bellevue***

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 20. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anna Ernestová

    ?

    jednotlivec, 15. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Dostupnost od Prahy
      Poloha hotelu v návaznosti na centrum KV
      Vybavení hotelu a pokoje
      Strava oproti roku 2015 lepší.
    • Služby maséra jsou v hotelu jen ve všední den
      V neděli byla zavřena hotelová kavárna s nápoji, takže nebylo možné po večeři posedět u piva a vína
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 2. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Kubaský Pavol

    ?

    jednotlivec, 25. března 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    OK
    • Vsetko OK
  • Tamara Csösz

    ?

    skupina přátel, 11. března 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Angelika Kackovska

    ?

    jednotlivec, 15. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Zdeněk Šulc

    ?

    jednotlivec, 5. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celkově převažuje spojenost, zastávka autobusu v obou směrech ve vzdálenosti do 50 metrů,dobré spojení autobusem do centra města, za sportem do KV Arény i na vlakové nádraží (horní i dolní) s přestupem v zastávce Tržnice. Týdenní síťová jízdenka stojí 250 Kč, síťová jízdenka na 24 hodin je za 100 Kč.

    Stravování v hotelu je vyhovující, obsluha v jídelně je též vyhovující.Pokoj byl čistý a nebyla v něm zima. Stejná kvalita, jako když otec plukovník inženýr Šulc před léty zajistil rekreáci v dalších vojenských rekreačních zařízeních pro naší rodinu.
    • Zastávka autobusu do centra i KV Areny je 50 metrů od hotelu.
      Výborné spojení autobusem z vlakového nádraží s přestupem na zastávce Tržnice
    • Zaplatil jsem pobyt předem na účet Spa přes své internetové bankovnictví a recepční po mém příjezdu mě zdělila, že pobyt není zaplacen a abych zaplatil na místě plnou cenu pobytu. Naštěstí na poukazu jsem našel text,že pobyt je uhrazen a nezaplatil jsem dvakrát. Přesto mě tento požadavek zaskočil, neboť jsem si nebyl jistý okamžitě,že pobyt v KV mám zaplacený nebo ne.