Recenze
Podívejte se na tipy na vánoční dárky.

Hodnocení Hotel BELLEVUE

Zpět

Hodnocení hotelu

94%

Perfektní

na základě 62 recenzí

  • Personál

    95%

  • Služby

    93%

  • Čistota

    95%

  • Pohodlí

    91%

  • Cena/kvalita

    94%

Recenze (62)

Filtry

  • Angelika Kackovska

    ?

    jednotlivec, 15. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Zdeněk Šulc

    ?

    jednotlivec, 5. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celkově převažuje spojenost, zastávka autobusu v obou směrech ve vzdálenosti do 50 metrů,dobré spojení autobusem do centra města, za sportem do KV Arény i na vlakové nádraží (horní i dolní) s přestupem v zastávce Tržnice. Týdenní síťová jízdenka stojí 250 Kč, síťová jízdenka na 24 hodin je za 100 Kč.

    Stravování v hotelu je vyhovující, obsluha v jídelně je též vyhovující.Pokoj byl čistý a nebyla v něm zima. Stejná kvalita, jako když otec plukovník inženýr Šulc před léty zajistil rekreáci v dalších vojenských rekreačních zařízeních pro naší rodinu.
    • Zastávka autobusu do centra i KV Areny je 50 metrů od hotelu.
      Výborné spojení autobusem z vlakového nádraží s přestupem na zastávce Tržnice
    • Zaplatil jsem pobyt předem na účet Spa přes své internetové bankovnictví a recepční po mém příjezdu mě zdělila, že pobyt není zaplacen a abych zaplatil na místě plnou cenu pobytu. Naštěstí na poukazu jsem našel text,že pobyt je uhrazen a nezaplatil jsem dvakrát. Přesto mě tento požadavek zaskočil, neboť jsem si nebyl jistý okamžitě,že pobyt v KV mám zaplacený nebo ne.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    ostatní, 9. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • - menší počet ubytovaných
      - stravování
      - klid
      - vstřícnost a ochota personálu
    • - neukáznění kuřáci
      - zbytky cigaret na chodnících, v zahradě
  • Daniel

    ?

    skupina přátel, 24. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • V hotelu byla příjemná atmosféra, na recepci nám vyšli vstříc s parkováním, které bylo objednáno přes email ale paní u vás v rezervaci to zapomněla do rezervace napsat.
    • V hotelu nám pletli objednávku večeří, přinesli vždy něco jiného ale nakonec jsme se domluvili
  • Anonymní hodnocení

    ?

    mladý pár, 25. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Miroslava Brejchová

    ?

    jednotlivec, 22. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • František Chronc

    ?

    jednotlivec, 14. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 16. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • prostředí, okolí, vstřícný personál ...
    • -
  • Jindra Beranová

    ?

    dospělý pár, 16. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vstřícné chování perzonálu
  • Jiří Bajer

    ?

    jednotlivec, 8. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Skvělý personál, skvěle utulne bydleni,čistota v celém hotelu.
    • Nemám co vytknout.