Recenze

Hodnocení hotelu

92%

Perfektní

na základě 102 recenzí

  • Personál

    94%

  • Služby

    93%

  • Čistota

    94%

  • Pohodlí

    92%

  • Cena/kvalita

    89%

Recenze (102)

Filtry

  • Jana Srbecka

    ?

    dospělý pár, 29. listopadu 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Šárka Holbová

    ?

    skupina přátel, 29. listopadu 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celkový pobyt splnil naše očekávání a v některých byl nad naše očekávání. Vřele doporučím svým přátelům a všem moc děkuji za splnění mého snu.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 25. listopadu 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • hotel v centru, přesto klid
      příjemný personál
      velmi chutné jídlo
  • Milan Mráz

    ?

    mladý pár, 23. listopadu 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Výborné jídlo, ochotný personál, skvělá poloha hotelu (snadná dostupnost vlakem/autobusem), sauna a bazén přímo v hotelu.
    Grandhotel Ambassador Národní dům

    Odpověď od hotelu

    Grandhotel Ambassador Národní dům

    Vážený pane Mrázi, moc děkujeme a těšíme se na další setkání v příjemnější době! Krásné Vánoce a mnoho štěstí a zdraví přeje kolektiv Grandhotelu Ambassador!

  • Robert Zahradník

    ?

    dospělý pár, 22. listopadu 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Neni co vytknout. Vse k plne spokojenosti. Personal byl usmevavy a plnil vse co bylo na mysli.
    • Nemame co
    Grandhotel Ambassador Národní dům

    Odpověď od hotelu

    Grandhotel Ambassador Národní dům

    Vážený pane Zahradníku, děkujeme za krásné, v této pro nás velice těžké době tak příjemné ohodnocení a těšíme se na viděnou v lepších časech!

  • Martina B.

    ?

    dospělý pár, 22. listopadu 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel má skvělou polohu na pěší zóně, kde jsou všechny potřebné obchody např. DM, restaurace, lékárna a i muzeum J.Bechera a blízko autobusové nádraží. K pramenům na kolonádu je to pak hezká krátká procházka cca 15 min. Hotel je krásný zvenku a citlivě upraven zevnitř i pokoj byl velmi stylově vybaven. V hotelu je i koncertní sál, kde jsem byli na koncertě a měli velmi krásný zážitek. Všichni zaměstnanci byly velmi vstřícní,snídaně bohaté, SPA velmi dobře vybavené. Město Karlovy Vary je krásně opraveno a nabízí hodně vyžití např. nádherné divadlo, muzeum Moser, vila J. Bechera, procházky na vyhlídky na kopce okolo Varů a např. i výlet na hrad Loket.
    • umístění hotelu centru Karl.Varů
      bohaté snídaně
      voda k večeři
      k večeři každý den něco jiného 3 různá jidla a jedno z nich ryba
      SPA, 3 pěkné sauny a bazén
      velmi dobré masáže i ostatní procedury
      velikost pokoje a koupelny
      velký bezbariérový sprchový kout
      teplo v pokoji
      vyhřívaná podlaha v koupelně
      osobní váha na pokoji
      Pillow service - možnost si půjčit zdarma lepší polštář
      kvalitní župany a pantofle v pokoji
      minibar na pokoji dobře chladil
      milý perslonál - recepce,SPA,úklid
      estetika hotelu, pokoje, vybavení i koupelny
    • Drobné nedostatky hotelu:
      chladno v rest. J. Zeyer při večeřích
      žádná vegetariánská jídla k večeři (pouze zel. saláty)
      jednotvárné zákusky k večeři
      při večeři není káva pouze čaj
      stylové kohoutkové baterie, které se těžko ovládaly hlavně ve sprše
      žádné poličky ve sprše
      málo úložných prostorů v koupeně-žádná skříňka nebo polička
      málo účinný větrák v koupelně/WC nelze samostatně ovládat
      jednovrstvý toal. papír
      menší TV na velký pokoj
      pouze 2 skleničky na pokoji, chybí sklenky např. na víno nebo hrnečky
      na pokoji není varná konvice (lze zapůjčit za poplatek)
      tvrdší pérové matrace
      studenější vířivka jako součást bazénu
      žádná výzdoba SPA a sauny
      chybí ochlazovací bazének u saun
      pokoj je díky závěsům a orientaci do zástavby tmavší
      opravdu příkré schody do hotelu-nepříjemné při nošení kufrů není bezbariérový přístup
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 15. listopadu 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 15. listopadu 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jiřina Sedláčková

    ?

    jednotlivec, 13. listopadu 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Iveta Rajtmajerová

    ?

    dospělý pár, 11. listopadu 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení