Recenze

HodnoceníHotel Lafonte

Zpět

Hodnocení hotelu

93%

Perfektní

na základě 413 recenzí

  • Personál

    96%

  • Služby

    93%

  • Čistota

    95%

  • Pohodlí

    92%

  • Cena/kvalita

    90%

Recenze (413)

Filtry

  • Josef Jandl

    ?

    jednotlivec, 17. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Ubytování v hotelu se mi líbilo, byl jsem spokojen. Zvlášť si cením, že na pokoji (č. 41) všechno fungovalo (světla, voda teplá, studená, topení, televize). To nebývá úplně standardní i v hotelech Vaší kategorie (vždycky "aspoň" kape kohoutek, nejde pustit topení, nesvítí jedna lampička, atd.). Velmi jsme ocenili služby v recepci - vždy jsme dostali dobrou radu a ceníme si i velmi dobrého přístupu. Tak v tom určitě pokračujte.
    • V době večeře, hlavně mezi 18 až 19 hod. jsme dlouho čekali. I přes ochotu obsluhující by možná bylo dobře, kdybyste v tento čas obsluhu posílili, ať hosté nečekají dlouho. Po podávání večeří už to bylo v pořádku. Snídaně byly velmi kvalitní, možná bych doporučil ještě jeden druh moučníku.
  • Soňa Grauová

    ?

    jednotlivec, 19. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Pavel Šmídek

    ?

    skupina přátel, 17. dubna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Hana Vaňková

    ?

    jednotlivec, 6. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Alena Koukalová

    ?

    jednotlivec, 6. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Výborná kuchyně,příjemné prostředí hotelu (podobalo se spíše penzionu),velmi ochotný a vstřícný personál i fyzioterapeutky wellnes centra.
  • Jaroslava Lněničková

    ?

    jednotlivec, 30. dubna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Celkově jsem zde byla opravdu spokojená. Ubytování, personál, služby, stravování a celková atmosféra super. Přestože jde o 4* hotel, osobitý přístup personálu vytvořil atmosféru pohodového rodinného prostředí. Mohu doporučit.
  • Veronika Brožová

    ?

    skupina přátel, 24. dubna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Byla jsem velice spokojená a mile překvapená.Krásný pobyt moc děkuji :):):)
    • Nemám žádnou připomínku
  • Miluše Pechová

    ?

    jednotlivec, 23. dubna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • klidný rodinný hotel
  • Jana Adamjáková

    ?

    dospělý pár, 22. dubna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Bylo vše naprosto perfektní.
      Výborná strava
      Skvělý personál
      Ochota.
    • Pro starší lidi hrozně malá televize na pokoji.
  • Marcela Chisholm

    ?

    dospělý pár, 29. března 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Čistota v pokoji, v celém hotelu a v lázeňské části hotelu;
      Velice chutné jídlo v restauraci hotelu;
      Příjemní zaměstnanci jak v hotelu, tak i v restauraci a v lázeňské části hotelu;
      Procedury s raselinou byly velice příjemné a v budoucnosti je rádi zopakujeme.
      Možnost vycházek do centra Karlových Varů a do okolí. Lázeňské parky jsou velice krásné i v březnu, kdy může zlobit pocasi.
    • Výběr televizních programů v pokoji byl omezený na programy v češtině a v němčině. Žádný program nebyl v angličtině, což bylo zklamáním pro mého manžela, který pochází ze Skotska a nemluví ani česky nebo německy.