Recenze

Hodnocení hotelu

94%

Perfektní

na základě 272 recenzí

  • Personál

    95%

  • Služby

    93%

  • Čistota

    98%

  • Pohodlí

    92%

  • Cena/kvalita

    92%

Recenze (272)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 9. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Blanka Herejková

    ?

    jednotlivec, 6. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel je krásně opravený, super čistý, personál si to považuje a služby jsou skutečně perfektní. Děkuji za príjemný pobyt. Herejková
  • Daniela Vacková

    ?

    jednotlivec, 23. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jirka lences

    ?

    jednotlivec, 21. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Zážitek téměř královský. Pokoj hezký čistý. Jídlo skvělé. Ceny pití jsou úměrně. Personál příjemný, tímto děkujeme celému personálu
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 17. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Marcela Brožová

    ?

    jednotlivec, 9. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Barbora Černá

    ?

    skupina přátel, 7. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Nejvice bych chtěla pochválit personál, hlavně na recepci a ve wellness patře! V této době, kdy je jednodušší být protivný a lhostejný, je milý, příjemný a pečující personál k nezaplacení a přesně takové pracovníky má i hotel Millenium. Naprostá spokojenost! .. Jídlo výborné, výběr naprosto dostačující. Do centra KV i je to kousek, autobusové zastávky jsou kousek od hotelu.
      Za nás velmi užitý, příjemný pobyt, v příjemném prostředí, se spoustou procedur a za skvělou cenu. Všem mohu jen doporučit
  • Blanka Chocová

    ?

    skupina přátel, 2. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • josef kubát

    ?

    jednotlivec, 1. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • velmi příjemný personál
      klid a pohoda
      čistota
    • drahé parkování
  • Gustav Pešta

    ?

    dospělý pár, 27. června 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vsechno bylo vynikajici obsluha.personal.cisty hotel krasne vybaven.personal z lazni vsechno bylo dokonale nemame zadne pripominky moc jse nam tam libilo .tento hotel doporucime nasi rodine I pratelum v irsku kde bydlime.