Recenze

Hodnocení hotelu

94%

Perfektní

na základě 362 recenzí

  • Personál

    95%

  • Služby

    93%

  • Čistota

    98%

  • Pohodlí

    92%

  • Cena/kvalita

    92%

Recenze (362)

Filtry

  • Jana Kubíková

    ?

    jednotlivec, 7. března 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel jsme navšívili již po druhé, právě pro jeho velice dobrou kvalitu služeb a ochotu pesonálu. Všem vřele doporučuji. Kubíková Jana
  • Simona Klímová

    ?

    skupina přátel, 25. března 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt byl velmi příjemný, personál milý a vstřícný. Hotel je hezky zařízený a čistý. Spa služby na dobré úrovni, jen bych zapracovala na kvalitě jídla a kávy např. ke snídani, to byl jediný slabší článek pobytu
  • Lenka

    ?

    ostatní, 25. března 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Super!!! Určitě se sem ještě vrátíme.
    • Všichni pracovníci hotelu i wellnessu byli moc ochotní a vstřícní. Číšník - mladý pan Lukáš - byl fakt super - milý, usměvavý :-)

      Snídaně i večeře bohaté.
      Millénský tatarák také neměl chybu.
    • Nemám nic, co bych mohla vytknout.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 25. března 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Příjemný personál.
      Krásné ubytování.
      Široká nabídka služeb.
    • Nevyhovující strava.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 18. března 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Veliká spokojenost personál se věnoval a zajímal zda je vše v pořádku. Jídlo skvěle i prostředí hotelu a welnes a procedury také. Hodnotím kladně a doporučuji aby sem přišli lidé za odpočinkem i zábavou.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 14. března 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Čistota, ochota personálu, vybavení welness řadí hotel na vysokou úroveň
  • Maria Ptáková

    ?

    jednotlivec, 11. března 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Zhuravel Nataliya

    ?

    skupina přátel, 13. února 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Tatana Mychajlova

    ?

    jednotlivec, 4. února 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Super spa, příjemný a ochotný personál, a máte kam se jít zábava kultura... Doporučuji
  • Lucie Kmentová

    ?

    ostatní, 29. ledna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    ¨co mi vadí a je to skoro všude, že ač prodávají balíčky a další wellness procedury, mají jednoho maséra. takže se na procedurách střídáte a skoro se nevidíte. je to tím i hrozně roztažené, takže např. na prohlídku města pak není dostatečně velká mezera. ani jsme si nemohli připlatit další masáže, protože prostě nebylo kdy. takže pro každého 3 procedury a hned je z toho 6 hodin v průběhu dne. půlka z toho čekání na toho druhého. tohle mi fakt vadí.
    proceduru jsme tedy dostali i na čas večeře a dorazili v 19:15, ale ze 3 jídel už bylo jen jedno a studené. nedoplňovalo se.
    chudé snídaně.
    v hotelu byla všude hrozná zima.
    náš pokoj byl pod wellness prostory a ten hluk nebyl příjemný
    • milý personál
      hezký hotel
    • strašná zima v celém hotelu
      jen jeden masér
      masáž lávovými kameny měla být na 50 minut, ale byla na 40 a z toho bylo posledních 10 minut jen relax bez maséra. opravdu nedoporučuji takto utratit 950 Kč
      nedoplňují se večeře
      dost chudé snídaně
      u snídaně ani jedno ovoce (stačil by banán)