Recenze

Hodnocení hotelu

94%

Perfektní

na základě 355 recenzí

  • Personál

    95%

  • Služby

    94%

  • Čistota

    98%

  • Pohodlí

    92%

  • Cena/kvalita

    92%

Recenze (355)

Filtry

  • Zhuravel Nataliya

    ?

    skupina přátel, 13. února 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Tatana Mychajlova

    ?

    jednotlivec, 4. února 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Super spa, příjemný a ochotný personál, a máte kam se jít zábava kultura... Doporučuji
  • Lucie Kmentová

    ?

    ostatní, 29. ledna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    ¨co mi vadí a je to skoro všude, že ač prodávají balíčky a další wellness procedury, mají jednoho maséra. takže se na procedurách střídáte a skoro se nevidíte. je to tím i hrozně roztažené, takže např. na prohlídku města pak není dostatečně velká mezera. ani jsme si nemohli připlatit další masáže, protože prostě nebylo kdy. takže pro každého 3 procedury a hned je z toho 6 hodin v průběhu dne. půlka z toho čekání na toho druhého. tohle mi fakt vadí.
    proceduru jsme tedy dostali i na čas večeře a dorazili v 19:15, ale ze 3 jídel už bylo jen jedno a studené. nedoplňovalo se.
    chudé snídaně.
    v hotelu byla všude hrozná zima.
    náš pokoj byl pod wellness prostory a ten hluk nebyl příjemný
    • milý personál
      hezký hotel
    • strašná zima v celém hotelu
      jen jeden masér
      masáž lávovými kameny měla být na 50 minut, ale byla na 40 a z toho bylo posledních 10 minut jen relax bez maséra. opravdu nedoporučuji takto utratit 950 Kč
      nedoplňují se večeře
      dost chudé snídaně
      u snídaně ani jedno ovoce (stačil by banán)
  • Helena Doležalová

    ?

    jednotlivec, 30. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Skvělá byla masáž, nejlepší z celého pobytu.
    • nebylo možné vyměnit jeden druh procedur za jiný. Alespoň částečně by se klientům mohlo vyjít vstříc. Klidně bych vyměnila i tři procedury za jednu, o kterou mám opravdu zájem.
  • Monika Bartoníčková

    ?

    jednotlivec, 14. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • MONIKA EIBOVA

    ?

    jednotlivec, 10. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 10. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel doporucujeme. Maximalna spokojenost.
    • Super personal, ochota, maximalni vstricnost.
    • Neni co vytknout.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 10. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Pobyt se nám velmi líbil.
    • Překvapilo nás, že v hotelovém baru je možné si objednat kávu pouze do 20 hodin, nikde to tam nebylo napsané.
  • Jaroslava Pilátová

    ?

    jednotlivec, 7. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Markéta Tyllnerová

    ?

    jednotlivec, 3. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vše bylo na 1*, rozhodně jsem zde nebyla naposledy. Líbilo se i dceři a již zvažujeme, že si zakoupíme další víkend.
      Přeji mnoho dalších spokojených klientů. Tyllnerová