Recenze

Hodnocení hotelu

94%

Perfektní

na základě 114 recenzí

  • Personál

    95%

  • Vybavení

    93%

  • Čistota

    98%

  • Pohodlí

    92%

  • Cena/kvalita

    92%

Recenze (114)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 14. září 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Náplň wellnes pobytu v tuto roční dobu velmi dobré úrovně.
    • Rozložení procedůr , které umožňuje využít
      volný čas k prohlídce Karlových Varů.
      Doporučuji svým známým.
  • Dušan Smejkal

    ?

    jednotlivec, 14. září 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Dostupnost od centra, luxusní prostředí, chování personálu od pokojských, recepčních až po obsluhu baru a restaurace.
    • Pečená kachnička, která byla na oběd byla tak vynikající, že jsem už k večeři nemohl nic sníst.
  • Václav Tichý

    ?

    dospělý pár, 13. září 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Naprostá spokojenost.
    • Kvalitní hotel, milý personál, služby na vysoké úrovni, skvělá kuchyně.
    • Neshledal jsem žádný nedostatek.
  • STANA ŠVARCOVÁ

    ?

    jednotlivec, 13. září 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • vše naprost
  • Alice Škripková

    ?

    jednotlivec, 10. září 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byla jsem s pobytem v hotelu velmi spokojená, při další návštěvě KV ráda zvolím tento hotel.
  • Roman Šindelář

    ?

    jednotlivec, 6. září 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byli jsme nadmíru spokojeni a již plánujeme další zdejší pobyt.
    • skvělý pokoj
      vynikající kuchyně
      dobrý nápad s barem
      perfektní procedury
      profesionální personál
      v okolí bazén, nákupní centrum
      všude se dá jít pěšky
    • nebylo nic
  • Jitka Babincová

    ?

    jednotlivec, 4. září 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Víkendový spa pobyt splnil mé očekávání, poměr výkon cena je perfektní ale nečekejte žádný zázrak. Hotel byl plný, wellness procedury chvílemi připomínaly fabriku, některé jsou pro dva ale některé i pro více lidí, je třeba s tím počítat. Jídlo bylo dobré ale opět žádné kulinářské zážitky. Hotel je relativně daleko z centra, v okolí nic není, prohlídku města je lepší si naplánovat na konec pobytu.
    • Hotel je po rekonstrukci, vše je nové čisté, nezničené, personál ochotný, 6 procedur na víkend dostatečných. Výborné rozlévané víno v restauraci za dobrou cenu
    • Překvapilo mě parkování za den 150 Kč, pravděpodobně z důvodu nedostatečné kapacity parkoviště, dá se ale parkovat v okolí, takže příště bych neobjednávala.
  • Jozef Sopata

    ?

    dospělý pár, 3. září 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vše bylo v naprostém pořádku.
  • IVANA MRÁZOVÁ

    ?

    rodina s malými dětmi, 1. září 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • byla jsem celkově spokojená, personál hotelu se velmi snažil, byl ochotný
    • menší výběr jídel pro malé děti
  • Anonymní hodnocení

    ?

    ostatní, 31. srpna 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • - skvělá dostupnost MHD do centra
      - ochotný personál
      - výborná kuchyně
      - super služby
      - čistota pokojů
    • - pokoje Comfort nejsou stejné
      - buď je super hezký, velký
      - nebo miniaturní nudle