Recenze
AKTUÁLNĚ: Poukazy pro zdravotníky již na Spa.cz nepřijímáme. Děkujeme za pochopení.

HodnoceníHOTEL RŮŽE

Zpět

Hodnocení hotelu

95%

Perfektní

na základě 208 recenzí

  • Personál

    97%

  • Služby

    96%

  • Čistota

    96%

  • Pohodlí

    90%

  • Cena/kvalita

    95%

Recenze (208)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 15. září 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • celkově se mi pobyt líbil
    • nelíbila se mi malá jídelna, nebyl klid na jídlo a nedalo se sednoout ke stolu
  • Jana Konečná

    ?

    dospělý pár, 9. září 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Děkujeme za velmi příjemně strávenou dovolenou. Byli jsme mile překvapeni ochotným personálem, včetně paní Švejdové, která s námi komunikovala v rámci rezervace pobytu a kvalitními procedurami. Strava formou švédských stolů byla výborná. Byli jsme velmi spokojeni. Koneční
  • Jaroslav Nejedlý

    ?

    dospělý pár, 7. září 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S pobytem a s poskytnutými službami jsme byli velmi spokojeni. V tomto hotelu jsme poprvé a rádi se k Vám budeme vracet.
  • Dufková Generali Česká pojišťovna

    ?

    dospělý pár, 5. září 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vše v poradkj
    • Jídlo a procedury perfektni
  • Ivana Krejčí

    ?

    ostatní, 4. září 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Nemohu jinak, než ocenit celý pobyt na výbornou.
    Velmi si vážím toho, že pobytový balíček cílil na seniory nejen nabídkou plné penze, ale i lázeňskými procedurami. Byly jsme se sestrou velice spokojené a už se těšíme na další pobyt v tomto hotelu. Odjížděly jsme po týdnu odpočinuté a plné dojmů z krásného města.
    • Velmi oceňuji profesionalitu veškerého personálu jak na recepci, tak v restauraci i při obsluze v jídelně hotelu. Byli decentní a usměvaví. Skvělé!
  • Václav Šváb

    ?

    dospělý pár, 4. září 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byli jsme s pobytem spokojeni. Ochotný personál, procedury pečlivé, jídlo chutné, hotel čistý.
    • Kromě hodnocení výše i počasí.
  • Miloslava Nováková

    ?

    dospělý pár, 4. září 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    ostatní, 2. září 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vstřícný personál, příjemné prostředí
    Děkujeme
  • Helena Filipová

    ?

    jednotlivec, 30. srpna 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Všechno krásné a moc se nám pobyt líbil. Nemáme připomínku. Procedury výborné a příjemné.
    • Výborná strava i ubytování, ochotný a vstřícný personál
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 29. srpna 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Dobrý den,
    s pobytem v hotelu Růže jsme byli velmi spokojení. Vše bylo na vysoké úrovni. Personál hotelu je milý a ochotný poradit a zodpovědět na dotazy. Samozřejmě se to týká také zdravotnického personálu při procedurách. Všem ještě jednou díky.
    • uvítaní v jídelně při každém vstupu a také v deštivém období nabídnutí deštníku