Recenze
Provoz hotelů je vyhlášením MZČR z 26. 4. do odvolání omezen. Povoleny jsou pouze lázeňské pobyty pro pacienty po covidu a od 10. 5. také pro testované a očkované. Sledujte aktuální podmínky pobytů v lázních.

HodnoceníHOTEL RŮŽE

Zpět

Hodnocení hotelu

94%

Perfektní

na základě 158 recenzí

  • Personál

    96%

  • Služby

    95%

  • Čistota

    96%

  • Pohodlí

    88%

  • Cena/kvalita

    94%

Recenze (158)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 21. prosince 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Helena Brandejská

    ?

    jednotlivec, 21. prosince 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vše fungovalo na 100%, kulturu nelze hodnotit, zasáhl covid
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 20. prosince 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vzhledem k vládním opatřením jsme nemohli navštívit žádné kulturní a společenské akce. Chodili jsme tedy na vycházky do zajímavého okolí města a plavali v bazénu. Rádi bychom hotel ještě někdy navštívili.
  • Zdenka Šundová

    ?

    dospělý pár, 15. listopadu 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Suprové bez jediné chybičky
    • Jedeme tam letos i na Vánoční svátky
    • Poplatek i pro seniory nad 70let i když vím, že za to hotel nemůže ale může naši poznámku přetlumočit na patřičná místa děkujeme
  • Božena Přindišovå

    ?

    dospělý pár, 26. října 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S pobytem v hotelu Růže jsme byli velice spokojeni,personál je milý a ochotný.Jídlo velmi dobré a všeho dost.Také procedury byly příjemné,vynikající klasická masáž.
  • Jana Zarybnicka

    ?

    jednotlivec, 26. října 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jiří Kaška

    ?

    dospělý pár, 24. října 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Procedury odpovídají nabídce.Stravování: výběr a kvalita - špičková záležitost. Personál ochotný a vstřícný. Díky "koroně" vyžití nulové.Tudíž rozsáhlejší procházky.
      Kolonáda čistá, čela budov úhledné. Zadní trakty těchto budov-prostě hrůza ! Pohled z okolních svahů až nechutný. K hotelu máme pouze 2 výhrady:kvalita matrace postele a nemožnost vypnout automatické světlo v chodbě v noci.Svítilo až do čela postele.
      P.S. Celková spokojenost.
  • Milada Kolářová

    ?

    jednotlivec, 21. října 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • vše se mi líbilo
    • zavřené restaurace díky coronaviru
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 20. října 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velká výhoda je, že je hotel blízko kolonády,
      personál byl velmi ochotný,
      strava velmi dobrá,
      pokoj byl pěkný a čistý, tj. byla jsem
      velmi spokojena.
      Pokud bych jela někdy v budoucnu,
      určitě bych se tam vrátila a dám velmi
      dobré reference i zájemcům o pobyt
      v K.Varech.
    • Nemohu hodnotit sportovní aj. vyžití,
      které bylo v důsledku coronaviru
      vypnuto.
  • Margita Kučerová

    ?

    jednotlivec, 6. října 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Celkově hezké, okolí také, doporučuji všem