Recenze

HodnoceníHOTEL RŮŽE

Zpět

Hodnocení hotelu

93%

Perfektní

na základě 141 recenzí

  • Personál

    96%

  • Služby

    94%

  • Čistota

    96%

  • Pohodlí

    87%

  • Cena/kvalita

    94%

Recenze (141)

Filtry

  • Elena Holečková

    ?

    jednotlivec, 7. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 7. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Lenka Procházková

    ?

    dospělý pár, 2. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Ideální umístění hotelu, moc se nám vše líbilo. Se službami jsme byli spokojeni.
      Vybraný lázeňský balíček je naprosto perfektní.
    • Pro nás byli tvrdé a nepohodlné matrace.
      Málo míst na parkování.
  • Vítězslava Duchková

    ?

    jednotlivec, 1. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Perfektní poloha, všude blízko.
      Líbilo se mně v Alžbětiných lázních-bazén,
      na který jsem obdržela poukaz.
      Příjemné bylo též občerstvení při příjezdu
      (káva, zákusek, Becherovka)
      Čistota v jídelně i na pokojích-vzorná
      Personál se velice snažil.
      Ručníky stále čisté.
    • Na můj vkus tvrdá postel. Nejsem na to zvyklá. Dostala jsem od personálu ještě jednu matraci a stav postele se velice
      zlepšil. Jinak na pokoji mně nic nechybělo,
      i prostor jednolůžkového pokoje byl poměrně velký. Byla jsem spokojená
  • Jana Svatová

    ?

    skupina přátel, 1. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Dobrý den. V hotelu Růže jsem byla s kolegyní na pobytu To co nám nabídli na jídlo pracovnici z kuchyne bylo jak v tom nejluxusnějším hotelu.Nikdo z návštěvníků si snad nemohl stěžovat.Poměr cena /kvalita nemohu dost dobře ohodnotit.V lázních jsem byla ze zdravotních důvodů od pojištovny a tam je vše hrazeno.j
    • Hotel je na dobrém místě.
      K pramenům je odsud blízko.
      Hlavně výborné je jídlo.
      V době pobytu byla u hotelu Thermal akce "Vary Vaří" s moderátorem Jakubem Kohákem a to se nám líbilo.l
    • Nemám žádné připomínky.
  • Marie Králová

    ?

    dospělý pár, 31. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Ráda bych pochválila zaměstnance hotelu se kterýml jsme přišli do styku od recepčních, lázeňských, uklízeček a samozřejmě v jídelně servírek, včetně kuchařek za chutná jídla.
    Byli milí a vstřícní.
    • MOC.

      Pochvala patří především paní
      Štěpánce Blažkové za její vstřícnost při změně termínu a změně stravy.
    • O
  • Marie Honzíková

    ?

    jednotlivec, 31. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S pobytem jsem byla spokojená, procedury byly výborné
    • Byla jsem s pobytem opravdu spokojená
  • Věnceslava Rubešová

    ?

    jednotlivec, 27. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel Růže lze doporučit po všech stránkách. Především stravování v hotelu je na velmi dobré úrovni. Všechny procedury byly příjemné a personál velmi ochotný. Všude čisto a vše fungovalo tak jak by mělo- Pokoje by mohly být trochu lépe vybaveny, ale jsou slušné a čisté. Celkově jsme byli velmi spokojeni.
  • Jiřina Kollárová

    ?

    jednotlivec, 26. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Lokalita, ve které se hotel nachází, je velmi dobrá.
      Dostupnost procedur, které jsou přímo v hotelu nebo ve vedlejším hotelu Malta.
  • Šarka Švelchova

    ?

    skupina přátel, 25. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Z obsluhy v restauraci jsme měli pocit,že je jejich profese moc nebaví.Naopak všichni ve SPA centru jsou úžasní profesionalové.Na recepci byli všichni příjemní a moc ochotní,úklid pokoje bez připomínek.
    • Výběr procedur
      poloha hotelu
    • Možnost dostat se do SPA centra pouze výtahem,někdy to byl opravdu oříšek,výtah nás vozil po všech patrech.