Recenze

HodnoceníHOTEL THERMAL

Zpět

Hodnocení hotelu

90%

Perfektní

na základě 90 recenzí

  • Personál

    93%

  • Služby

    92%

  • Čistota

    93%

  • Pohodlí

    88%

  • Cena/kvalita

    85%

Recenze (90)

Filtry

  • Petra

    ?

    ostatní, 28. listopadu 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Do hotelu jsme se vraceli po dvou měsících. Personál je milý a vstřícný. Služby jsou na profesionální úrovni. Opravdu velká spokojenost.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 25. listopadu 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 23. listopadu 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 21. listopadu 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Růžena Šoltysová

    ?

    dospělý pár, 7. listopadu 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Lenka Paluchová

    ?

    jednotlivec, 6. listopadu 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Martina H.

    ?

    dospělý pár, 2. listopadu 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt v hotelu výborný, co se týká procedury,tak to dáváme 1 ,strava formou bufetu ,naprosto skvělá,výběr všeho,jak na snídani,tak k večeři.
    Prostě je si z čeho vybírat. Obsluha výborná.Radi sem uvítáme znovu.
    • V hotelu je úžasný bazén s lehátky a vířivkou, k dispozici jsou 3 sauny .Parní, infra a finská sauna,????. Ke každé strávené noci v hotelu má každý klient možnost využít 3 hodinový vstup do venkovního termálního bazénu. Tak to bylo nad naše očekávání.Z pokoje jedete v županu výtahem do 1 patra projděte prosklenou chodbou k druhému výtahu a pokračujete cestu na horu do termální.K dispozici normální plavecký bazén s vodou o teplotě 28°C a hned vedle bazén z termálního vřídla o teplotě 32°C. Provoz od 9-23 h.
      No prostě,kdyby mi někdo řekl,že budu v 22h.při 14°C chodit venku v plavkách ,tak tomu neuvěřím.Kdyspozici jsou sauny. Kdyby někomu nevyšlo počasí a má rád vodu,tak nemusí bít smutný, protože tady si to užijete naplno.???
    • Nic.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 31. října 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velká spokojenost.
    • Vybavení pokoje, procedury.
    • Okolí hotelu,parky, ulice- neuklizeno, město by se mělo více starat.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 17. října 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Moc jsme si to užili, rychle to uběhlo, nestačili jsme ani využít úplnou nabídku bazénů.
      Byli jsme v jiných podobných zařízeních, ale u vás to bylo nejnej, krásný výborný, za 1
      Děkujeme za krásný pobyt
    • Nepříjemné mi bylo, že v hotelu byla většina "zahalených", většinou se chovali k nám Ćechům, že jsou doma a hotel jim patři. je mi smutno, když nás Ćechy doma, ve vlastní zemi přehlížejí cizáci a nectí, nedodržují naše zvyky. Vůbec se nesnaží ani základní česká slova vyslovit!
      Když my češi navštívíme jiný stát, musíme se snažit, jak řečí, tak zvyky přizpůsobit jim.
      Můj názor, návrh je - napište jim v jejich jazyce základy, jak se česky řekne aspoň pozdrav, když někoho potkají. Salám alaykum se zdraví muslimové. Těmi my nejsme. Česky se zdravíme, dobrý den, na shledanou.
    HOTEL THERMAL

    Odpověď od hotelu

    HOTEL THERMAL

    Dobrý den,
    děkujeme za Vaše hodnocení a jsme rádi, že jste byli spokojeni se službami hotelu.
    Hotel Thermal je mezinárodní hotel a Váš pobyt probíhal v době, kdy zde máme početnou skupinu hostů z Blízkého východu. Průměrně během roku tvoří nejpočetnější skupinu česká klientela, za což jsme velmi rádi, protože tomu tak v průběhu minulých let ne vždy bylo. Nemůžeme ovlivnit chování našich hostů, ale jako hotel si zakládáme na tom, že ke všem hostům přistupujeme se stejnou úctou a respektem bez ohledu na národnost. Proto nás velmi těší pozitivní hodnocení našich služeb a rádi Vás v našem hotelu opět přivítáme.
    S pozdravem
    Tým hotelu Thermal

  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 14. října 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • výborné snídaně a dobrá káva, služby Spa, možnost využití termálního bazénu v ceně pobytu
    • stavební hluk, zima v restauraci, nevyhřívané talíře při večeři, v pokoji tvrdé matrace ,neseřízené kliky u dveří a okna, malý tlak ve sprše