Recenze

Hodnocení hotelu

89%

Velmi dobré

na základě 54 recenzí

  • Personál

    89%

  • Služby

    89%

  • Čistota

    93%

  • Pohodlí

    86%

  • Cena/kvalita

    87%

Recenze (54)

Filtry

  • Martina Heczková

    ?

    jednotlivec, 3. října 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jaroslav Holý

    ?

    dospělý pár, 2. října 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Služby welnes výborné, sestry velmi vstřícné a ochotné. Restaurace průměr. Posezení na rezerva místech v prosklené restauraci bylo chladné ( ne vždy byla vytápěna. Nutno podotknou, že teplota v době pobytu se pohybovala kolem 10 až 16 stupni). Pokoje a jejich čistota výborná.
    • Vstřícnost personálu a vždy pozitivně naladěné sestry ve welnes. Perfektní úklid.
    • Restaurace v 19:00 hod zavřela. I výběr byl podprůměrný, spíše velmi, velmi omezený.
  • Jaroslava Němečková

    ?

    jednotlivec, 18. září 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Marek Jansky

    ?

    mladý pár, 8. září 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byli jsme ma odpocinkovem pobytu s all inclusive stravou. Celkove dojmy mam smisene. Prostredi kolem hotelu bylo krasne ale kdyz se vracite na hotel je to jako za trest. Personal od kuchyne po uklizecku a servis na place stal za vyhazov a kompletni obnovu. Kazi dojem hotelu a to jako majitel hotelu nechcete.
    • Procedury byly relativne dobre. Vice bych se zameril na mista ktera jsou konzultovama s lekarem a ne jenom na zada. Jinak lekar postrada smysl a jdete si tam jenom ve finale lehnout a neco se s vami deje. Kdyz jdu s neakym zamerem a i lekar predepise ze se maji veci pouzivat na dannou cast tela tak by to mely akceptovat. Jinak damy jsou skvele a velmi zprijemnovaly pobyt na hotelu. Navhuji lepsi lepsi financni hodnoceni. Takovychto lidi je treba si vazit.
    • Strava
      - snidane (boj o jidlo s duchodci aby se clovek vubec najedl)
      -obedy a vecere (zvolil bych rovnou jidlo s prilohou nebo do obou šafin davat vice priloh nez 3 protoze kdyz si date na veceri gulas tak k tomu mate pohanku,cinske nudle nebo negrilovanou jen rozmrazenou zeleninu coz se k tomu absolutne nehodi a na obed totez ale obracene kdyz chcete k zeleninovemu nakypu brambory tak tam mate kolinka nebo knedlik. Na tomhle opravdu zapracovat. Byla to hruza a bylo me zle z toho co tam bylo na vyber. Nehlede na to kdyz mate smazene veci tak totalne spaleny vcetne cevabcici /to se samosrejmne nesmazi/ ktere bylo na uhel) VYHODIT KUCHARE kazi reputaci hotelu
      Servis
      -kdyz mate nabity program coz se snazite udelat aby jste pobyt vyuzili naplno tak je neadekvatni kdyz se (konkretne starsi pani ktera s nami byla cely tyden krome prvni nedele) radeji obsluhuje rusky mluvici zakazniky prednostneji a jeste si snema povida a vy cekate u stolu jak trubky az se milost pani uraci si vas vsimnout a vas pak tlaci cas aby jste stihli procedury nebo jine aktivity ktere mate placene. Tuhle pani bych bezlitosti VYHODIL nahradil vetsim elanem a nezapominajici bytosti ktera by spise mela nekde uz odpocivat a ne chodit schody nahoru a dolu.
      Recepce
      -dalsi nezazivny nastroj hotelu. Obe slecny/pani tam jen sedi sotva vas pozdravi a jenom cekaji az uplyne jejich pracovni napln aby mohly vypadnout. Nehlede na to ze z patka na sobotu bylo v Thermalech neaka party a porusovali nocni klid a recepcni ma zajistit i klidny chod hotelu v noci tak mela volat policii. Nikdo nic po 22 hodine neudelal a diskoteka byla az do 4 do rana coz je nevhodne kdyz jdete odpocivat a nemuzete usnout pri tom hluku. Recepcni i v noci maji zarizovat klid a spokojeny chod hotelu i v noci. POKARAT A PRI OPAKOVANI VYHODIT
      Uklid
      - je zrejme ze majitel hotelu radeji plati 3 uklizecky ktere rady kecaji a nemakaji misto toho aby nechal jednu plnohodnotnou uklizecku ktera by aspon mela cas stihat svoji praci a nebyla rozptylovana kamaradkama(kolegynema). Prijedete na hotel v nedeli a jeste ve 14 hodin nebyly uklizeny pokoje takze nas slusne na recepci vyhodili at prijdeme pozdeji. Behem tydne jsem xkrat pri chozeni na procedury zahledl jak dve uklizecky stoji oprene o futra a treti uvnitr pokoje a jen si povidaji a uklid vazne. Tim se protahuji intervaly mezi uklidem a je velmi neprijemne kdyz se vracite na pokoj uklizecka vas zmerci a aby nemusela uklizet protoze jste na pokoji a cekate na dalsi proceduru tak se zepta jestli nechceme uklidit. No jasne ze tedka ne kdyz jste na to mela pul hodiny pred tim! VYHODIT NEBO ZREDUKOVAT NA JEDNU SNAZICI SE A PRACUJICI

      Zaverem bych doporucil po zkusennostech si zvolit pouze snidane a procedury si lepe naplanovat at to nemate roztahane po celem dni jelikoz zbytek clanku teto skladacky nefunguje a vy jste potom ve stresu aby jste to vse stihli!
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 1. září 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Až na strmý výstup po schodech do hotelu vše super.
    I prvorepublikový pomalý výtah v hotelu měl pro mne své kouzlo.
    • Byla jsem velmi spokojena.
    • Pouze porušení nočního klidu v den nástupu hotelem Thermal až dlouze do rána následujícího dne v důsledku placené soukromé akce byla pro řadu lidí útrpná včetně mé maličkosti.
  • Jana Kupcová

    ?

    dospělý pár, 23. srpna 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Maximální spokojenost, rádi se vrátíme.
    • Vynikající kuchyně. Ochotný personál. Skvělé procedury.
    • Hotel bohužel nemá vlastní parkovací místa, tak jsem parkovali na krytém parkovišti, které je vzdálené asi 20 minut. Ale s tím jsme počítali.
  • Alena Vaverková

    ?

    dospělý pár, 21. srpna 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velmi vstřícný a milý personál, klidný, tichý hotel. Byli jsme opravdu spokojeni a pobyt jsme si užili i díky báječnému umístění hotelu
    • Umístění hotelu blízko kolonády
      Velmi milý, vstřícný a pozorný personál
    • Nemáme, co bychom vytkli.
  • Hana

    ?

    rodina se staršími dětmi, 20. srpna 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pěkný hotel, skvělé služby a procedury. Můžu jen doporučit.
    • Měli jsme pěkný rodinný pokoj, kde holky spaly na postelích po schodech nahoru.
    • ---
  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 20. srpna 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Výborná poloha hotelu v centru.
  • Martin Liška

    ?

    jednotlivec, 1. srpna 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení