Recenze
AKTUÁLNĚ: Poukazy pro zdravotníky již na Spa.cz nepřijímáme. Děkujeme za pochopení.

Hodnocení hotelu

90%

Perfektní

na základě 125 recenzí

  • Personál

    92%

  • Služby

    91%

  • Čistota

    92%

  • Pohodlí

    84%

  • Cena/kvalita

    91%

Recenze (125)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 13. září 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 13. září 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 13. září 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byli jsme spokojeni, pokoj byl sice hodně malý, ale na krátký pobyt stačí. Informaci o nemožnosti odjezdu autem po deváté hodině jsme dostali pozdě.
    • příjemný personál
    • nic zásadního jsem nenašla
  • Kopáčková Miroslava

    ?

    skupina přátel, 7. září 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel má výbornou polohu, na kolonády je to kousek. Personál na recepci, v restauraci i ten zdravotnický byl profesionální, nebyl žádný problém. Procedury pestré a kvalitně provedené. Jídlo chutné a nabídka pestrá a dostatečná. Každý si vybere. Vybavení pokojů je starší, ale vše je funkční a v pořádku. Jen ve sprše nám z hadice protékala voda jinde, než měla.
    • Celková spokojenost. Státní příspěvek byl super. Za plnou cenu bychom asi nejely.
    • Počasí neporučíme, pršelo dost často.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    ostatní, 30. srpna 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    vše v pořádku
    • velmi ochotný personál
    • rozšířit nabídku stravování
  • Lorencová Olga

    ?

    dospělý pár, 30. srpna 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Krásné čisté město, velmi vstřícný personál včetně zdravotníků v hotelu Krivaň
    • Procedury a procházky po okolí.
    • Slabé větrání jídelny, těžký vzduch.
  • Jana Masopust

    ?

    jednotlivec, 30. srpna 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Super poloha, ceny i příjemný personál
    • Pobyt s pejskem za rozumnou cenu.
  • Renata Mrvová

    ?

    jednotlivec, 30. srpna 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S hotelem jsme byli velmi spokojeni. Personál se k nám choval velmi přátelsky. jídlo bylo vynikající.
    Měli jsme blízko na kolonádu i na turistické procházky a vyhlídky.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 30. srpna 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel i se službami mohu doporučit, termín pobytu se shodoval s filmovým festivalem, což přineslo další možnosti kulturního vyžití (ale naopak i větší počet turistů).
    • Hotel je skvěle umístěn blízko kolonády, personál vstřícný, služby jsou na dobré úrovni. Určitě bychom se sem rádi vrátili.
    • V Karlových Varech velký problém s parkováním (tento hotel má parkování v parkovacím domě s výtahem, kde je poměrně těžké zaparkovat pro nezkušeného řidiče). Některé procedury jsme v jiných zařízeních měly v lepší kvalitě (zábal a odpočinek po koupeli, masáži), tady tyto doplňkové služby chyběly.
  • Dagmar Knöpfelmacherová

    ?

    jednotlivec, 27. srpna 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení