Recenze

Hodnocení hotelu

86%

Velmi dobré

na základě 14 recenzí
za poslední rok

Jak sbíráme recenze?

  • Personál

    93%

  • Služby

    89%

  • Čistota

    84%

  • Pohodlí

    81%

  • Cena/kvalita

    81%

Recenze (300)

Filtry

Typ klienta

Zobrazit pouze

Seřadit od

  • Anonymní recenze

    ?

    Neuvedeno, 16. října 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Marcela Tomšů

    ?

    dospělý pár, 15. října 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Dana Chaberová

    ?

    dospělý pár, 30. září 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Moc se nám tam s manželem líbilo. Okolí úžasné. Rádi běháme,takže to bylo pro nás plně uspokojivé. Určitě bychom se tam rádi podívali zase, když to zdraví dovolí. Děkujeme moc Dana a Karel
    • Líbilo se nám okolí
    • Nemohu říci. Bylo to pěkné
  • Hana Černá

    ?

    dospělý pár, 17. září 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byla jsem moc spokojena, ochota personálu, služby i kuchyně výborná hotel doporučuji
    • ubytování
  • Anonymní recenze

    ?

    dospělý pár, 29. srpna 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Oproti minulému roku se zhoršil Catering . Po zapnutí televize jen Ruské programy ? Po upozornění na recepci sjednaná náprava .
    • Wellness procedury
    • Zhoršené služby ve stravování neodpovídají **** .
  • Dominika Hertlová

    ?

    ostatní, 21. srpna 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vše naprosto perfektní!
    • personál, procedury, pokoje, klid v pokojích a na ulici, bazén od 7:00 do 22:00.
    • Omezený výběr jídla při večeřích.
  • Anonymní recenze

    ?

    jednotlivec, 19. srpna 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Usměvavý personál se snaží zajistit komfort s tím, co má k dispozici.
    Nedostatek výběrového jídla. 15 minut po začátku snídaně a vecere je vyžráno to nejlepší (meloun, koláčky, losos, koblihy) a již není doplněno.
    20 cm dlouhé černé vlasy (jsem blondynka) v mé koupelně i po reklamaci úrovně úklidu nebyly zcela odstraněny.
    Vary příště určitě, jejich hory jsem si zamilovala, sem ne!
    • Líbil se mi enthusiasmus a nadšení pro poskytované služby u paní na vodolecbe. Hned je den hezčí.
      Parkování u hotelu- zamluveno v dostatečném předstihu.
      Studený bazén s protiproudem byl bezva.
    • Přes požadavek na tichý pokoj jsem obdržela pokoj u výtahové šachty. Výhled kamsi do dvora. Je mile že na webu vidíte pokoje s balkonky a výhledy ven.

      Nedostatek výběrového jídla. 15 minut po začátku snídaně a vecere je vyžráno to nejlepší (meloun, koláčky, losos, koblihy) a již není doplněno.
      Snidanova kaše (ovesna i krupicova) vařeny ve vodě.

      Uklízečky jsou kapitola pro sebe! Vstoupily mi do pokoje když jsem se prevlekala, urputně mě kontaktovaly s dotazy na mé pozadavky ačkoli jsem je zadala, že se v klidu prevleknu. Na muj pozadavek nereflektovaly. Narusovani meho soukromi bylo neoprávněné.
      20 cm dlouhé černé vlasy (jsem blondynka) v mé koupelně i po reklamaci úrovně úklidu nebyly zcela odstraněny.

      Ve wellness smrdí cigaretovy kouř, neb vodolecba potřebuje větrat a u oken je situovana kuracka teraska. To někdo nedomylslel.

      Absence ručníku pri použití bazénu- máte si vzít svůj z pokoje.

      Jedna lampička na pokoji blikala, druhá ma uvolněný kabel u zástrčky- nikdo nekontroluje před příjezdem hosta.
  • Anonymní recenze

    ?

    ostatní, 18. srpna 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hezký pokoj s nádherným výhledem, velmi příjemný a ochotný personál na recepci, poloha hotelu.
    • Večeře neodpovídaly 4 hvězdičkovému hotelu, úklid prováděly brigádnice a bylo to znát. Chování některých zaměstnanců na procedurách.
  • Eva Polanová

    ?

    rodina se staršími dětmi, 15. srpna 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Eva Mošnová

    ?

    jednotlivec, 8. srpna 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení