Recenze

HodnoceníSpa Hotel IRIS

Zpět

Hodnocení hotelu

97%

Perfektní

na základě 279 recenzí

  • Personál

    98%

  • Služby

    97%

  • Čistota

    99%

  • Pohodlí

    97%

  • Cena/kvalita

    93%

Recenze (279)

Filtry

  • Renáta Kolářová

    ?

    jednotlivec, 21. listopadu 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Můj pobyt v hotelu Iris proběhl v pořádku, milý personál, výborná kuchyně (polopenze formou rautu), určitě bych se do tohoto hotelu vrátila. Ubytování v prostornem pokoji. Klidné místo, do centra cca 5 min. Hotel byl zřejmě nedávno vkusně rekonstruován.
    • Není co vytknout
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 20. listopadu 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 19. listopadu 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • František Sochor

    ?

    dospělý pár, 16. listopadu 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Všechno bylo super. Velkou výhodou při pobytu je velikost hotelu, která navozuje příjemnou domácí atmosféru .
    Určitě je potřeba zmínit se ještě o stravování, které bylo opravdu super.
    • Velikost hotelu.
      Spa a wellness služby.
      Nabídka stravy.
      Příjemný personál.
      Poloha hotelu.
    • Parkování u hotelu je trochu dražší.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 14. listopadu 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byli jsme velice spokojeni, personál vstřícný, milý, za chvíli jsme se cítili jako doma. Hotel je moderní, vkusně zařízený, všude perfektní čistota. To samé platí pro absolvované procedury, všude čisto a příjemno. Určitě si pobyt zopakujeme.
    • Naprosto všechno :)
    • Snad jen trochu problém byl s parkováním, bohužel hotel má k dispozici málo parkovacích míst. Je třeba si je zamluvit předem. Ale dá se vyřešit i parkováním ve městě.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 8. listopadu 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Beata Chalupová

    ?

    jednotlivec, 7. listopadu 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 29. října 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Co sa tyka hotelu ,,Top,,
    • Opet hodnotim hotel....tazko povedat nieco
      zle.
    Spa Hotel IRIS

    Odpověď od hotelu

    Spa Hotel IRIS

    Dobrý den, děkujeme Vám za návštěvu a budeme se těšit na Váš příští pobyt. Tým Spa hotelu IRIS****

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 24. října 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velmi útulný hotel v centru města, kousek od kolonády. Příjemný a milý personál jak na recepci a v restauraci, tak v lázních. Jídlo pestré a dobré, vybere si každý.
    Spa Hotel IRIS

    Odpověď od hotelu

    Spa Hotel IRIS

    Dobrý den, děkujeme Vám za návštěvu a ceníme si Vaší spokojenosti. Budeme se těšit na příští pobyt :-) Tým Spa hotelu IRIS****

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 23. října 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení