Recenze

Hodnocení hotelu

92%

Perfektní

na základě 437 recenzí

  • Personál

    93%

  • Služby

    92%

  • Čistota

    95%

  • Pohodlí

    91%

  • Cena/kvalita

    88%

Recenze (437)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 10. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Příjemný pobyt za poměrně vysokou cenu.
    • Snídaně a večeře byly pestré a bohaté, obsluhující personál restaurace Melody byl velmi příjemný a vstřícný.
    • Při ceně 5400 Kč na pobytový den pro 2 osoby (polopenze, bazén a jedna procedura na osobu/den) bychom očekávali větší pokoj, klimatizaci, parkování zdarma a větší balkon. Ze zdravotních důvodů jsem potřeboval vyměnit jednu proceduru, což se sice podařilo, ale byl to značný problém pro personál recepce welness.
    Spa Resort Sanssouci

    Odpověď od hotelu

    Spa Resort Sanssouci

    Dobrý den, rádi bychom Vám poděkovali za pobyt ve Spa Resortu Sanssouci a za Vaše hodnocení. Dovolte nám pár slov na naši obhajobu. V nabídce máme různé pobytové balíčky, kde je již parkování zahrnuto do ceny. Vy jste si vybrali balíček, ve kterém pakování není. Klimatizace na pokojích skutečně není. Nikde toto však negarantujeme. Dvoulůžkové pokoje velikostně odpovídají požadavkům Hotelové asociace ČR. Větší pokoje nabízíme u vyšších kategorií. Balkóny nejsou ve všech pokojích. Při objednávce doporučujeme si balkón vyžádat. Je nám líto, že nastal problém při výměně procedury, ale kapacita balneocentra je omezená a ne vždy je rychlá změna možná. Vždy se ale snažíme vyjít hostům maximálně vstříc.
    Dle celkového hodnocení věříme, že jste s pobytem u nás byli spokojeni a budeme rádi, pokud se pro náš hotel rozhodnete i v budoucnu.
    Spa Resort Sanssouci

  • Iveta Zemanová

    ?

    ostatní, 1. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Romana Uřinovská

    ?

    jednotlivec, 4. června 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 14. května 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Ochota personálu při "večeři při svíčkách"
    • Doporučovali bychom do ubytovacích poukazů uvádět, ve kterém domě (Blue, green) je opravdu ubytování.
      A možná by bylo lepší mít venkovní fasády v těch barvách, jak se dům jmenuje.. (tak možná orange :-)).
      Dále u jídla by mohli být uváděny cedulky, co je pod kterým "poklopem", aby zbytečně všichni neodklápěli i to co vůbec nechtějí (i když možná, lidé jsou "zvědaví" a odklopí to i s cedulkami).
      Jsou to ale pouze naše pocity - nápady - né nějaké zásadní výtky :-)
    Spa Resort Sanssouci

    Odpověď od hotelu

    Spa Resort Sanssouci

    Vážený hoste,
    velmi Vám děkujeme, že jste nás navštívili i za Vaše milé hodnocení. Mrzí nás pokud vznikla při ubytování nejistota kam zamířit. Tento logistický problém řešíme. Seznam rezervací se stále každý den mění, a tak pro nás není snadné klientovi předem potvrdit budovu. Děkujeme za všechny Vaše podněty!
    Doufáme, že se do Spa Resortu Sanssouci vrátíte. Bude nám potěšením!
    Spa Resort Sanssouci

  • Veronika Brožová

    ?

    jednotlivec, 5. dubna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • na váš hotel už jezdíme pět let a stále jsme spokojeni.
    Spa Resort Sanssouci

    Odpověď od hotelu

    Spa Resort Sanssouci

    Vážená paní Brožová,
    velmi Vám děkujeme za milou recenzi. Opravdu si vážíme Vaší přízně. Není pro nás nic milejšího a důležitějšího než spokojení vracející se hosté. Budeme nadšeni pokud Vás budeme vídat i nadále.
    Srdečně,
    Gabriela Jacobsz, Sales & Marketing Manager, Spa Resort Sanssouci

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 4. dubna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vynikající strava, dobrá úroveň wellnessových služeb, hezký bazén.
    Kulturní a sportovní vyžití nemohu hodnotit vzhledem ke krátkému pobytu
    vybavnost parků vzhledem k zimnímu počasí nemohu hodnotit
    • dobrá úroveň všech služeb
      vynikající strava
      hezký bazén
      perfekní procedury
      mohu vřele doporučit - maximání spokojenost
    • Pro seniory by měla být autobusová linka MHD /linka č.2/ zdarma
    Spa Resort Sanssouci

    Odpověď od hotelu

    Spa Resort Sanssouci

    Vážený hoste,
    velmi děkujeme za milé hodnocení Vašeho pobytu. Těší nás, že jste si odvezl pozitivní dojmy a doufáme, že Vaše návštěva nebyla poslední. Dovolte mi pouze reagovat na Vaši poznámku k autobusové dopravě. MHD nespadá pod hotel proto toto bohužel nemůžeme ovlivnit. Senioři nad 65 let věku mají ale veškerou MHD v Karlových Varech zdarma, stačí ukázat občanský průkaz.Při Vaší příští návštěvě Vám s tím rádi poradí naši concierge.
    Srdečné pozdravy,
    Gabriela Jacobsz, Sales & Marketing Manager, Spa Resort Sanssouci

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 4. dubna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 2. dubna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Služby v hotelu byly na vysoké úrovni. Vyšli mi zde vstříc při přeobjednání procedur dle mého požadavku. Měli jsme polopenzi, abychom mohli podniknout celodenní výlet. Strava byla na špičkové úrovni, dobře si vybere vegetarián i strávník na dietě.
    • - personál nám vyšel kdykoliv vstříc
      - vybavení pokoje na vysoké úrovni
      - klidné místo
      -zastávka MHD přímo před hotelem
      -strava na vysoké úrovni
    Spa Resort Sanssouci

    Odpověď od hotelu

    Spa Resort Sanssouci

    Vážený hoste,
    velmi Vám děkujeme za milou recenzi. Jsme nadšení, že jste si pobyt u nás vychutnali a budeme opravdu poctěni pokud nás znovu navštívíte.
    S pozdravy,
    Gabriela Jacobsz, Sales & Marketing Manager, Spa Resort Sanssouci

  • Petr Thoma

    ?

    jednotlivec, 5. března 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 26. listopadu 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení