Recenze

Hodnocení hotelu

92%

Perfektní

na základě 527 recenzí

  • Personál

    93%

  • Služby

    93%

  • Čistota

    95%

  • Pohodlí

    91%

  • Cena/kvalita

    88%

Recenze (527)

Filtry

  • Aleš Řepka

    ?

    dospělý pár, 1. března 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina s malými dětmi, 1. března 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Úžasný a ochotný personál
  • Jaroslav Kyzlink

    ?

    ostatní, 28. února 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vzhledem k současné situaci vše bylo nad očekávání. Pobyt v hotelu Imperial byl velice příjemný včetně procedur.
    • Není co vytknout.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 28. února 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Přístup personálu, hotel (Imperial), prostředí. Radost pohledět na práci číšníků a úžasní kuchaři!
    • Lázeňské služby byly spíš wellness, ne lázně. Prohlídka lékařem byla spíš rozhovor, tomu odpovídaly i procedury - bohužel obecné, neadresné, neuškodí, ale asi nepomůžou...
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 15. února 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 15. února 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Andrey Dmitriev

    ?

    jednotlivec, 7. února 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byli jsme převedeni do hotelu Imperial z naší původní rezervace. Bylo to pro nás velmi příjemné.
    Procedura „Rehabilitační plavání “ je velmi dobrý.
    Byla tu nádherná dovolená s léčbou v souvislosti s obdobím pandemie, kterou každý trpí.
    Personál je pozorný a starostlivý.
    Rád bych poděkoval hlavní lékařce paní Frankové, ošetřující sestře Oksaně za pozorný přístup a pomoc.
    Jídlo je velmi rozmanité a docela chutné. Zajímavé menu. Práce restaurace je vynikající. Pokoj je docela pohodlný a pěkný. Byl s balkonem a nádherným výhledem.
    Velká koupelna, vana, ale sprcha je pro starší lidi nepříjemná.
    Rychlé Wi-Fi.
    Čisté hotel a pravidelné úklid.
    Hotel má bezplatnou lanovku Imperial. Díky tomu je snazší dostat se do města.
    Byla to pro nás nádherná dovolená v každém smyslu
    • Hotelový bazén, perličkové koupele, čistota, příjemný personál, upravené okolí hotelu a určitě i lanovka do centra.
    • Velká koupelna, vana, ale sprcha je pro starší lidi nepříjemná.
  • MILAN SPOUSTA

    ?

    jednotlivec, 4. února 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byl to muj první pobyt v lazních a překvapil Čisto ochota a výborná kuchyně,na procedurách taky velká ochota jediný co je škoda bylo trochu španý počasí za což nikdo nemuže určitě se sem vrátíme snad v letě kdy jsou K.V. okouzlující ještě jednou děkujeme za krásný pobyt v lázních
    • proceduri a bazen byli vynikající ochota a jídlo
    • nic
  • Natalija Jůzková

    ?

    dospělý pár, 2. února 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Luxusní hotel s vyškoleným personálem. Komfortní ubytování, velká koupelna, kvalitní ložní prádlo, čisto.
    Restaurace je nádherná! Velký výběr jídel, zelenina, ovoce.
    Lázeňské služby taký na vysoké úrovni.
    Doporučujeme a mockrát děkujeme!
    • Lázeňské procedury, bazén, sauna.
      Nádherný výhled z pokoje.
  • Pavel Novotný

    ?

    jednotlivec, 30. ledna 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení