Recenze
K nástupu na pobyt je třeba prokázat negativní test, očkování nebo prodělání covidu. Sledujte aktuální podmínky pobytů v lázních.

Hodnocení hotelu

93%

Perfektní

na základě 613 recenzí

  • Personál

    94%

  • Služby

    93%

  • Čistota

    95%

  • Pohodlí

    91%

  • Cena/kvalita

    89%

Recenze (613)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 23. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt se nám velice líbil
  • Daniel Macháček

    ?

    rodina s malými dětmi, 23. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Resortu spa resort Sanssouci jsme dali nejvyšší možné hodnocení, protože jsme byli naprosto spokojení, ostatně jako vždy. Byl to náš již pátý pobyt ve Spa r. Sanssouci a opět se zase moc rádi vrátíme, už teď se na to těšíme!:)
    • Naprosto vše, od jídla, procedur až po koupání a možnosti zabavit v hotelu i děti v herničce apod :)
  • Anonymní hodnocení

    ?

    ostatní, 23. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Poměr cena výkon byl vynikající. Původně jsme měli bydlet v Hotelu Sanssouci , ale vzhledem k postcovidové pomalu se rozjíždějící sezóně jsme byli ubytovány v hotelu Imperial. Vysoce kvalitní služby, pohodlí, komfort i skvělé jídlo. Procedury bylo možné i přes vládní nařízení poměrně flexibilně upravit dle požadavků hostů (vzhledem k velikosti zařízení). Ocenily jsme také možnost zdarma využít lanovku Imperial a autobusy na trase centrum-hotel Imperial, jako jízdenka nám sloužila pouze hotelová karta.Pro rodiny s dětmi bych doporučila ověřit, zda je oevřeno nedaleké dětské centrum.
    • Ochota personálu a komfort
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 23. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Dagmar Machoňová

    ?

    ostatní, 21. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Kladné hodnotim fyzioterapeuta, který prováděl masáže v Blue housu
    • Nedostatečné vysvětlení prováděných procedur, pro osobu, která je v seniorském věku poprvé na lázeňském pobytu problém a to dost velký.
  • Anna Havlíková

    ?

    dospělý pár, 21. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Eva Štrérová

    ?

    skupina přátel, 21. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt v tomto hotelu mohu jen doporučit. Velice ochotný personál, dobré jídlo, dobrá dostupnost do města a parkování u hotelu. Skvělý bazén i balneo. Určitě se sem vrátím.
  • Jaroslava Frúhaufová

    ?

    jednotlivec, 21. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vše konfortní, jídlo výtečné. V 6 ti dnech jsem měla 6 hodin bazénu a 10 procedur. Milý pan doktor, který mi doporučil procedury na míru.
    • Vše výborné. Milý a vstřícný personál.
    • /
  • Jitka Hořejší

    ?

    dospělý pár, 21. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Dobrý den,
    pobyt v hotelu byl vynikající. Přemýšlíme, zda bychom pobyt nezopakovali.
    • Balneo i jídlo na jedničku. Krásný bazén, perfektní rozpis služeb.
    • Celkem delší přechody z jedné vily do druhé a třetí.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 21. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Málo turistov
    • Asi nič, prekvapilo ma, že i v tejto dobe je česky hovoriace obyvateľstvo v menšine.