Recenze

Hodnocení hotelu

98%

Perfektní

na základě 29 recenzí

  • Personál

    98%

  • Služby

    96%

  • Čistota

    99%

  • Pohodlí

    97%

  • Cena/kvalita

    97%

Recenze (29)

Filtry

  • Lenka Surgotová

    ?

    dospělý pár, 14. prosince 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Mgr. Zdeňka Hamtilová

    ?

    jednotlivec, 12. prosince 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celkově pobyt v hotelu Ulrika hodnotím kladně , svým známým bych ho doporučila .
    • Personál milý , ochotný , vstřícný a příjemný
      Čistota , útulnost a krásné prostředí hotelu
      Výborná kuchyně , jídlo mi velmi chutnalo
      Vybavenost pokoje dokonalá
      Aqua zonu jsem si velmi užila - krásná
      Procedury i zdravotníci - vše příjemné
    • Jediný problém jsem měla s lůžkem v pokoji , špatně se mi usínalo a spalo , lůžko pro mne příliš tvrdé . Doma mám postel se zdravotní matrací a jsem na ni zvyklá . Paní pokojskou jsem žádala o nějakou měkkou podložku na lůžko , ale řekla mi , že nic takového nemá , hotel to neposkytuje . Navrhovala bych vedení toto zvážit , nabídnout hostovi v případě potřeby nějakou alternativu , protože je mnoho lidí dnes ( možná hlavně starších ) zvyklých na své lůžko a uzpůsobené zdravotní matrace doma a spát jinak je pro ně problém .
  • Pernička Josef

    ?

    dospělý pár, 1. listopadu 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Ristič Aleksandra

    ?

    jednotlivec, 25. října 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Prostě všechno....
  • Jarmila Nájemníková

    ?

    jednotlivec, 20. října 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Moc se mi hotel líbil,byla jsem ráda,že v této těžké době mohu zažít krásný relax a moc jsme si to s kamarádkou užily.
    • líbil se mi pokoj,bazény i jídlo.
  • Jan Vavrečka

    ?

    jednotlivec, 27. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Bezprostřední okolí hotelu je velmi pěkné. Méně upravené jsou plochy ve správě města. Zejména podchod, terminál, tržnice apod.
  • Dana Šnaidrová

    ?

    jednotlivec, 10. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velmi pěkný a čistý hotel. Zaměstnanci ochotní, vlídní, příjemní. Kvalitní a pestré snídaně i večeře. Krásný bazén, vířivky kdykoliv k dispozici. Děkujeme a jistě přijedeme znovu a doporučujeme známým.
  • Eva Helanova

    ?

    skupina přátel, 9. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Super a jeste jednou super. V roce 2020 jsme po druhe a jiz mame zabukovany rijen 2020 a silvestr 2020
    • Vse vse vse
  • Jarka Máčková

    ?

    jednotlivec, 7. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel : ubytování , služby a kuchyně skvělé. Ochota personálu a velká vstřícnost. Ještě bych chtěla moc poděkovat celému hotelu za dokonalý servis a hlavně úžasnou kuchyň . Poděkování personálu na recepci ( p. Janě :-) )..
      Pobyt jsme měli k výročí svatby a doufáme, že se nám povede příští rok pobyt znovu zopakovat. Za nás 100% spokojenost.
    • že pobyt velmi rychle utekl v tak dobré společnosti.
    SPA Hotel ULRIKA

    Odpověď od hotelu

    SPA Hotel ULRIKA

    Dekujme za milou recenzi a budeme se na vas těšit znovu

  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina se staršími dětmi, 27. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel a ani Karlovy Vary nejsou přirpravené na české hosty a je problém s parkováním na delší pobyty.