Recenze
AKTUÁLNĚ: Poukazy pro zdravotníky již na Spa.cz nepřijímáme. Děkujeme za pochopení.

Hodnocení hotelu

98%

Perfektní

na základě 68 recenzí

  • Personál

    98%

  • Služby

    96%

  • Čistota

    100%

  • Pohodlí

    98%

  • Cena/kvalita

    96%

Recenze (68)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 16. září 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jiřina Pavlíková

    ?

    dospělý pár, 15. září 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Personál hotelu byl výborný, ochotný a příjemný, až na pána ředitele, byli jsme moc spokojeni, až do doby než se mi stal úraz na prasklém nerezovém schodu z vířivky , který mi příčně rozřezal palec u nohy do hloubky 2 cm. Pán ředitel až po urgenci povolil zavolat taxi, protože jsme nevěděli jak se dostat do nemocnice. I když to byla vina hotelu, nebyl sepsán žádný zápis o úrazu a pán ředitel celou věc bagatelizoval aniž by se omluvil. 1hvězdu strhávám za pána ředitele.
    • lidský přístup a ochota personálu a děkuji za poskytnutí první pomoci
    • neprofesionální vedení hotelu, které se snaží za každou cenu šetřit na nepravém místě a kazí dobré jméno hotelu
  • Zdeňka Vnoučková

    ?

    skupina přátel, 13. září 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Skvělé, personàl, kuchyně, spa, vše bezva, ochota a profesionalita všech.
    • Bezva pobyt, bazény, jídlo obsluha super.
    • Není kde, na pokoji usušit plavky a župany. Malý sušáček nestačí a na věšáku v koupelně neuschnou.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 8. září 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    ostatní, 31. srpna 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vše perfektní, nemám žádnou výtku.
    • Vše
    • Nedá se nic vytknout.
  • Zdeněk Štokr

    ?

    dospělý pár, 30. srpna 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Markéta Broulová

    ?

    ostatní, 29. srpna 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Krásně renovovaný hotel s moc příjemným personálem. Moc se nám líbil bazén, vířivka ale i procedury. Také výborné a bohaté snídaně i večeře!
    • Uvítala bych více informací (třeba plánek na pokoji) co vše je v hotelu k dispozici, budovy jsou trochu komplikované na orientaci.
  • Jitka

    ?

    skupina přátel, 29. srpna 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velmi příjemný a ochotný personál.Hotel se nachází na úžasném místě KV - blízko kolonády, centra dění, procházek do přírody. Hezký wellness. Povedená rekonstrukce hotelu.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 27. srpna 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Moc hezky hotel na skvelem miste
    • Problem je parkovani
  • Radmila Kranichová

    ?

    jednotlivec, 26. srpna 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • vše na jedničku