Recenze

Hodnocení hotelu

93%

Perfektní

na základě 413 recenzí

  • Personál

    96%

  • Služby

    93%

  • Čistota

    94%

  • Pohodlí

    91%

  • Cena/kvalita

    91%

Recenze (413)

Filtry

  • Pavel Čurda

    ?

    dospělý pár, 2. srpna 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S pobytem jsme byli velmi spokojeni. Hotel je uprostřed přírody, přičemž do Varů je autem asi 5 minut. Pokoje jsou čistě uklizené Jídlo bylo velmi dobré, včetně výběru. Škoda jen, že jsme odjížděli těsně před otevřením nového bazénu.
    • Asi všechno. Dobrá je možnost posezení na velké terase. Je vidět, že majitelé dobře využili covidové přestávky.
  • Michaela Horová

    ?

    ostatní, 2. srpna 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Příjemně strávený víkend v poklidném prostředí
    • Procedury a sauna super.Pokojíček byl menší,ale krásný,čistý,moderní.
    • Jídlo formou bufetu bylo slabší.Mrzelo nás,že bazén se otevíral až po našem odjezdu.S bazénem by to bylo skvělé,tak snad někdy příště.
  • Monika Lužíková

    ?

    jednotlivec, 28. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Wellness pobyt se nám moc líbil, mínusem však bylo neupozornění na rekonstrukci bazénu, na který jsme se moc těšily a nakonec jsme ho nemohly využít.
  • Miloslava Hlůžková

    ?

    dospělý pár, 26. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velká spokojenost
    • Ubytování, strava, obsluha
  • Lucie Bartuskova

    ?

    jednotlivec, 26. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Libilo se nam.Klid a pohoda do Karlovych Varu opravdu par minut.Co se tyce spa uvitala bych spise parafin na nohach
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 25. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Ubytování je v hezkém prostředí s možností vycházek po pěšinách v lese, kterými se dá dojít až do centra města.
    • Příjemný personál, dobré jídlo a wellness.
    • Pokoj bez balkonu byl docela malý.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 25. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 24. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Brigita Kalová

    ?

    ostatní, 22. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Marcela Světlíková

    ?

    dospělý pár, 21. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Ochotny personál úžasné jidlo i služby