Recenze

Hodnocení hotelu

85%

Velmi dobré

na základě 11 recenzí

  • Personál

    95%

  • Služby

    84%

  • Čistota

    85%

  • Pohodlí

    82%

  • Cena/kvalita

    81%

Recenze (11)

Filtry

Typ klienta

Zobrazit pouze

  • Jaroslava Malcová

    ?

    jednotlivec, 17. dubna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S pobytem jsme byly velice spokojeny Všichni zaměstnanci byli příjemní a dobře se o nás starali. Jediné velké zklamání byly masáže dokoupily jsme si aroma masáže a shodly jsme se že to bylo hodně drahé natření těla olejem. Já aspoň měla příjemnou masérku na rozdíl od sester. Jinak ostatní procedury byly super. Hotel doporučuji jen masáže ne.
  • Jaroslav Frajtko

    ?

    jednotlivec, 13. dubna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Veľmi myli personál. Izba bola super, postele luxusne.Hotel celkovo pekný, čistý. Okolo pekná príroda.
    • Raňajky každý deň rovnaké.
  • Tereza

    ?

    skupina přátel, 9. dubna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velmi příjemný víkend! Příjemné prostředí, velmi milý personál, skvělé jídlo. Skvělé wellness služby. Celkově mohu jen vřele doporučit!
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 6. dubna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel je moderně zařízený, umístěný v klidové zóně, vhodný pro kratší pobyt,
      příjemné procházky v lese a okolí, blízkost města i dostupnost autobusového spojení. Lázeňské procedury jsou na vysoké úrovni, bohužel i cenově. Personál byl ochotný.
    • Asi i vzhledem k mimosezóně byl menší výběr jídel a ani snídaně nebyly tak bohaté, jak se inzerovalo. Jedině velikonoční jídlo byl nakrájený beránek ke snídani. Rozhodně chybělo ovoce.
      Pokoje jsou sice moderně zařízené, ale skříň je pouze jako věšáky s poličkou, všude je znát, že hotel šetří.
  • Ilona Pištěková

    ?

    jednotlivec, 4. dubna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel jako takový byl super.
  • Josef Sysel

    ?

    dospělý pár, 3. dubna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • - jednoznacne personal BALNEA,
      RESTAURACE a RECEPCE
      - moderne a vkusne zarizene BALNEO
      - klidne prostredi
      - prijemne zarizene nevelke pokoje
      - vyborne polevky, skvele chardonnay a
      dobra zmrzlina
    • - SNIDANE formou bufetu na **** urcite
      kvalitou neodpovida
      (3x stejna varianta - parecky, volske oko,
      fazole (mimochodem velmi dobre),
      jedna varianta sladkeho, 2 syry, 2
      uzeniny,
      maslo, med, pastika, taveny syr vse
      balene v plastu, to je varianta pro
      turisticke ubytovny)
      - VECERE : prilohy, masa i bezmasa
      chutne, moznost predkrmu zadna a
      salaty dva druhy neustale stejne
  • Šárka Bazalová

    ?

    jednotlivec, 3. dubna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Poklidný hotel vhodný k odpočinku.
    • Velmi ochotný a příjemný personál !!!
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 3. dubna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Daniel Vlček

    ?

    jednotlivec, 3. dubna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Z hotelu mi zavolali s předstihem a nabídli naplánování procedur tak, aby se to dalo kombinovat s výlety po okolí. Takže procedury navazovaly na sebe a vše pak časově vycházelo.
  • Kateřina Bulvová

    ?

    jednotlivec, 26. března 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Chci podekovat celemu hotel Green Paradise za uzasne 3 dny relaxu a odpocinku.Hotel je v krasnem a klidnem prostredi v prirode,vlastne skoro v lese.Kde se clovek odpocine od pracovniho shonu.Ale zaroven do centra a na kolonady to neni daleko,da se to jit krasnou prochazkou pesky a nebo od hotelu jezdi autobus do centra.Cely personal se o nas uzasne staral.Diky patri panum cisnikum za obsluhu,recepci za rady,a nejvetsi diky patri sluzbam baleu za masaze.Clovek si opravdu odpocine a uplne vypne.
    • Jidlo bylo z ceho vybirat a bylo vyborne. Obsluha mila,ochotna,hezky se o nas staraly. Sluzby balea cetra byly uzasne,doporucuji vyuzit masazi.Personal balea moc mily,ochotny,venovaly se nam na 100%. Hotel cisty,klidny,utulny. Hotel doporucuji vsem co touzi po klidu a rodinnem prostredi s krasnou prirodou okolo. Osobne se zase rada do hotelu vratim.