Recenze
Přes 111 tipů na valentýnské pobyty.

Hodnocení hotelu

91%

Perfektní

na základě 124 recenzí

  • Personál

    95%

  • Služby

    91%

  • Čistota

    93%

  • Pohodlí

    90%

  • Cena/kvalita

    87%

Recenze (95)

Filtry

  • Jaroslav Siaryj

    ?

    dospělý pár, 18. ledna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vstřícný a ochotný personál ve všech funkcích. Velmi dobrá strava. Čistoata v celém objektu včetně pokojů.
    • Nic.
  • Václav Král

    ?

    dospělý pár, 3. ledna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vše super
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 29. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Personal, sortiment potravin, klidne misto
    • Welnes. V cene by mely byt osusky i zupany, jako vsude jinde. Jinak supr
  • Marie Smolová

    ?

    jednotlivec, 27. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 13. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hezký hotel s příjemným a vstřícným personálem. Mile nás překvapila velmi dobrá kvalita nabízeného vína - jak bílého , tak i červeného.Vzhledem ke krátkosti pobytu nám nevadilo, že nabídka snídaňového menu byla stejná. I tak jsme všechno nestihli ochutnat. S kvalitou jsme byli spokojeni. Večeře byly rozmanité a velmi chutné. Rádi se sem vrátíme v jiném ročním období, abychom si mohli více užít i vycházek či výletů do okolní přírody a lázní.
  • Eva Mazánková

    ?

    jednotlivec, 11. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Zdeněk Hašek

    ?

    jednotlivec, 11. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    v hotelu se nám velmi líbilo se službami a wellnes jsme byli velmi spokojeni.
    • Se vším jseme byli spokojení vřele doporučujeme v kteroukoliv roční dobu my byli na podzim (2 - 5 12.) Hašek
  • Sedlář Pavel

    ?

    dospělý pár, 11. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Naprosto perfektní wellness víkend
    • Wellness procedury se nám velmi líbily, personál nám vyšel vstříc při změnách a doplnění programu a procedur. Stravování bylo také na vysoké úrovni. A personál v recepci, restauraci i wellness byl velmi ochotný. Rádi sem zajedeme ještě někdy znovu.
    • Matrace postele dělaly trochu problémy - díra mezi matracemi na manželské posteli je vždycky špatně.
  • Petra Karásková

    ?

    jednotlivec, 10. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Můžu jenom doporučit.
    • Můžu jenom doporučit.
  • Pospěchová Věra

    ?

    dospělý pár, 7. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Pobyt i wellness se nám líbil. Personál celého hotelu příjemný, usměvavý.
    • Stále stejný výběr u snídaně. Žádná změna. Chybělo ovoce a výběr ze sladkého jídla.