Recenze

Hodnocení hotelu

92%

Perfektní

na základě 224 recenzí

  • Personál

    95%

  • Služby

    92%

  • Čistota

    93%

  • Pohodlí

    90%

  • Cena/kvalita

    90%

Recenze (224)

Filtry

  • Kopecka Martina

    ?

    ostatní, 20. listopadu 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Naďa Šmakalová

    ?

    jednotlivec, 19. listopadu 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • líbilo se
  • Marek Michovský

    ?

    dospělý pár, 18. listopadu 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Poplatek za župany
  • Radek Multuš

    ?

    dospělý pár, 18. listopadu 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Byla to špička. Děkujeme, moc jsme si odpočali.
  • Jana Špírková

    ?

    jednotlivec, 18. listopadu 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Služby celkově , výborné byly procedury a výborná kuchyně cenově přijatelná, i když to bylo mimo sezonu služby byly na úrovni. Děkuji a již jsem doporučila známým
    • není co by se nelíbylo
  • Kateřina Volejníková

    ?

    skupina přátel, 18. listopadu 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Krušinová Dana

    ?

    skupina přátel, 18. listopadu 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S pobytem jsem já i moji přátelé byli velmi spokojeni. Určitě bych doporučila tento hotel i ostatním zákazníkům.
    • Celkový dojem je velmi pozitivní. byli jsme moc překvapeni velmi milým a vstřícným personálem. Vynikající kuchyně nás také uspokojila, dostatečný výběr po celou dobu trvání snídaně i večeře. Pokoje jsou útulné a čisté s dobře vybavenou koupelnou. Také wellness je velmi příjemně zařízený s dobrými službami.
    • Jediné, co bychom uvítali, bylo to, že bychom si rádi ještě přikoupili další procedury, ale bohužel bylo vše úplně naplněné.
  • Zdeňka Hrušková

    ?

    jednotlivec, 18. listopadu 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celkově pohodová atmosféra po celou dobu pobytu v pěkném čistém hotelu.
    • Ubytování i strava více než vyhovující.
  • Hana Víšková

    ?

    rodina se staršími dětmi, 5. září 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Krasne mesto, vne luxusni a cisty hotel s prijemnym a ochotnym personalem a skvelymi skuzbami.
      Vyborne jidlo za priznive ceny.
    • Zvenku hotel pusobi zastarale.
  • Kristýna Solčanská

    ?

    skupina přátel, 2. září 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Určitě doporučuji