Recenze

Hodnocení hotelu

89%

Velmi dobré

na základě 546 recenzí

  • Personál

    91%

  • Služby

    89%

  • Čistota

    94%

  • Pohodlí

    87%

  • Cena/kvalita

    84%

Recenze (546)

Filtry

  • Mejdrová Marta

    ?

    jednotlivec, 19. května 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velice spokojeni. Jako minulý rok . Rádi se vrátíme. Manželé MejdroviS Vaší prácí jsme plně spokojeni .
  • Vladimír Nejedlý

    ?

    jednotlivec, 5. května 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 2. května 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velmi příjemný pobyt. Vybavenost dětských hřišť nemohu hodnotit, protože jsem je nevyhledávala .
    • Perfektní bazén s teplou vodou a volný vstup pro lázeňské hosty. Mi
    • Nelíbilo se mi brzke ukončení pobytu. V
      nabízeném balíčku se inzeruje pobyt 3 dny + 2 noci, ale nástup je ve 12 hodin první den a odchod je do 10:00 poslední den, takže to není ani jeden celý den.
    Lázeňský hotel Perla

    Odpověď od hotelu

    Lázeňský hotel Perla

    Dobrý den,
    pobyt je avizovaný na 2 noci / 3 dny - tedy standardně jako v jiných hotelích ať u nás tak v zahraničí. Hosté platí za ubytování na 2 noci - to je tedy dodrženo. Čas nástupu i odchodu je přizpůsoben tak, aby hosté mohli ráno v klidu posnídat a nově příchozí hosté, kteří začínají obědem mohli být včas ubytováni. Musíme zde mít i čas pro úklid pokojů. Pokud by odchod z pokoje byl stanoven ve 12 hodin stejně jako nástup nebylo by prostor pro úklid pokoje. Domnívám se že časový rozdíl dvou hodin mezi odchodem jedněch hostů a nástupem druhých tedy není nic neobvyklého. Navíc pokud naši hosté chtějí mohou ještě po opuštění pokoje využít bazén i v den odjezdu jak dlouho chtějí.
    S pozdravem, Lázně Lednice, lázeňský dům Perla

  • Miloš Krejčí

    ?

    jednotlivec, 2. května 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Ticho
      Klid
      Pěkné prostředí
  • Jaroslava Šimíková

    ?

    dospělý pár, 28. dubna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt v hotelu je velmi příjemný , proto jsme jej navštívili už čtyřikrát.Pokud se ale bude zvyšovat cena,nebudeme si moci pobyt, coby důchodci,dovolit.
    • BLÍZKOST ZÁMKU A PARKU
      KRÁSNÁ KOLONÁDA A PĚKNÉ PROCHÁZKY
      VŠUDE OCHOTNÝ A MILÝ PERSONÁL
      ČISTOTA HOTELU
      DOBRÉ PROCEDURY
      TEPLÝ BAZÉN
      DOBRÉ JÍDLO A RYCHLÁ OBSLUHA
    • Mírně stísněný prostor v pokojích
  • Jarmila Malochová

    ?

    jednotlivec, 27. dubna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Podle udělených hvězdiček vidíte, že jsme byli s pobytem spokojeni ! Pouze jediná věc neodpovídala skutečnosti, a to samotný název Třídenní relax. Ten třetí den, kdy už nemáte žádnou proceduru a musíte opustit pokoj do 10 hodin, se za třetí skutečně nedá počítat. Při jiném pobytu jsme opouštěli pokoj ve 12 hodin, a dopoledne ještě v lázních využili.
  • Telecká Lenka

    ?

    jednotlivec, 24. dubna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Výborný relax v hotelu Perla, celková spokojenost, snad jen pokoje v přízemí, kde jsme byli ubytované v dubnu, venku 28 st. by jsme uvítali klimatizaci než topení,které jsme samozřejmě vypnuli, protože v noci bylo dost teplo a mamka s vysokým tlakem to hůř snášela, děkujeme jinak za pěkný pobyt.
    Lázeňský hotel Perla

    Odpověď od hotelu

    Lázeňský hotel Perla

    Dobrý den, mockrát děkujeme za hodnocení. Klimatizaci máme v horní patře. Pokoje je možné objednat za příplatek.
    Petra Kalců za Lázně Lednice

  • Martin Skipala

    ?

    dospělý pár, 23. dubna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Nováková Petra

    ?

    skupina přátel, 23. dubna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Zdeněk Zatloukal

    ?

    jednotlivec, 22. dubna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení