Recenze

Hodnocení hotelu

89%

Velmi dobré

na základě 553 recenzí

  • Personál

    91%

  • Služby

    89%

  • Čistota

    94%

  • Pohodlí

    87%

  • Cena/kvalita

    84%

Recenze (553)

Filtry

  • Markéta Urbanová

    ?

    jednotlivec, 8. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Personál zdejšího hotelu i balnea provozu je velmi vstřícný,usměvavý a ochotný Vám kdykoliv pomoci.
      Krásné okolí se spoustou památek
  • Krupicová Radmila

    ?

    jednotlivec, 7. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Lenka Dobiášová

    ?

    ostatní, 6. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vše bylo super.
    • Byla jsem velmi spokojena s ubytováním, personálem i s kuchyní.
  • Jaroslava Janská

    ?

    jednotlivec, 16. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    velmi dobrá úroveň po všech stránkách
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 16. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Moc milý přístup veškerého personálu
  • Helena Kunzová

    ?

    jednotlivec, 2. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Čisté,klidné a hezké.Vřele doporučuji.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 1. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • perfektni práce personalu dodrzovani casu procedur čistota kvalita a množství jidla
  • Mejdrová Marta

    ?

    jednotlivec, 19. května 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velice spokojeni. Jako minulý rok . Rádi se vrátíme. Manželé MejdroviS Vaší prácí jsme plně spokojeni .
  • Vladimír Nejedlý

    ?

    jednotlivec, 5. května 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 2. května 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velmi příjemný pobyt. Vybavenost dětských hřišť nemohu hodnotit, protože jsem je nevyhledávala .
    • Perfektní bazén s teplou vodou a volný vstup pro lázeňské hosty. Mi
    • Nelíbilo se mi brzke ukončení pobytu. V
      nabízeném balíčku se inzeruje pobyt 3 dny + 2 noci, ale nástup je ve 12 hodin první den a odchod je do 10:00 poslední den, takže to není ani jeden celý den.
    Lázeňský hotel Perla

    Odpověď od hotelu

    Lázeňský hotel Perla

    Dobrý den,
    pobyt je avizovaný na 2 noci / 3 dny - tedy standardně jako v jiných hotelích ať u nás tak v zahraničí. Hosté platí za ubytování na 2 noci - to je tedy dodrženo. Čas nástupu i odchodu je přizpůsoben tak, aby hosté mohli ráno v klidu posnídat a nově příchozí hosté, kteří začínají obědem mohli být včas ubytováni. Musíme zde mít i čas pro úklid pokojů. Pokud by odchod z pokoje byl stanoven ve 12 hodin stejně jako nástup nebylo by prostor pro úklid pokoje. Domnívám se že časový rozdíl dvou hodin mezi odchodem jedněch hostů a nástupem druhých tedy není nic neobvyklého. Navíc pokud naši hosté chtějí mohou ještě po opuštění pokoje využít bazén i v den odjezdu jak dlouho chtějí.
    S pozdravem, Lázně Lednice, lázeňský dům Perla