Recenze
AKTUÁLNĚ: Poukazy pro zdravotníky již na Spa.cz nepřijímáme. Děkujeme za pochopení.

Hodnocení hotelu

89%

Velmi dobré

na základě 41 recenzí

  • Personál

    95%

  • Služby

    90%

  • Čistota

    91%

  • Pohodlí

    84%

  • Cena/kvalita

    86%

Recenze (41)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 24. srpna 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Bez auta jen omezené kulturní vyžití.
    • Dokonalý servis personálu hotelu i restaurace.
    • Omezený počet personálu v lázních,tudíž nelze přiobjednat nadstadard služeb.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 17. srpna 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Výbornné stravování i když dražší, příjemný personál a ochota vyjít vstříc zákazníkovi.
    • Na lázeňské prostředí velice hlučná produkce dětského odpoledne. Nebyla příjemná ani relaxace ve welnes - silné dunění od hudby.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 16. srpna 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Lucie Narovcová

    ?

    jednotlivec, 27. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Milan Rouha

    ?

    dospělý pár, 8. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Alois Blaha

    ?

    dospělý pár, 1. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S pobytem jsme byli maximálně spokojeni, personál hotelu i restaurace vstřícný a příjemný, vysoce hodnotíme procedury, paní masérka Pavla je jednička.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 19. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Opravdu klidné a prijemne místo. Lázně super i jídlo a personal byly výborné. Určitě se sem rádi vrátíme.
    • Klid,pohoda ,fajn lidé i příroda.
    • Mensi komfort co se týká spani (postele by mohly být trochu delší a vyšší ).
  • Marcela Ježková

    ?

    dospělý pár, 26. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    V Lázních Leopoldov se nám s manželem moc líbilo,je to příjemná komorní lokalita.Se vším jsme byli spokojeni i s lázeňskými službami.Jen jedno nám trochu vadilo,že při každém otočení na lůžku lůžko hrozně vrzalo a skřípělo,že ten druhý z nás byl okamžitě probuzen,Manžel byl nespokojen ještě s velikostí lůžka.Měří 185 cm a lůžko měřilo 180 cm,takže měl neustále hlavu nebo nohy na pelesti postele a špatně spal.A já 2 roky po totální endoprotéze kolen.kloubu jsem těžce vstávala z pro mne moc nízkého lůžka.Myslím,že vyšší lůžko by ocenilo více starších lidí,pokud ho neměli.Ale my na pokoji č.6 jsme měli pro nás krátké a nízké postele.Celkový dojem byl ale dobrý,pohodu nám nemohlo nic zkazit.A výlety do Buchlovic a okolí se nám moc líbily,včetně prohlídky Buchlovického zámku a parku a nádherného kostela.A lázeńské vínečko mají móóc dobré.
    • Příjemné komorní prostředí.
      Okolní příroda.
      Milé a ochotné služby v hotelu,v restauraci i v lázních.
      Výlety do Buchlovic a okolí,včetně prohlídky zámku a zámec.parku a Buchlovického nádherného kostela.
      Výborné lázeňské vínečko.
    • Rozvrzané postele,měřící max.180 cm(manžel má 185cm,měl hlavu nebo nohy stále na pelesti).
      Výška lůžek - pro staršího člověka,nebo s handicapem(já po operaci kolena)se z nich špatně vstávalo.
  • Silvie Bilkova

    ?

    jednotlivec, 10. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • prostředí
      hudba
      lázně
      ubytování
      snídaně
    • není možnost koupání v bazénu
      zlepšit výběr jídel v restauraci
  • Miloslava Župková

    ?

    jednotlivec, 9. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Krásné okolí kolem zámečku.
      Pěkné a čisté pokoje.
      Chutné jídlo.
      Šikovní obsluhující.
    • Snídaně rautová, menší výběr, ale dobrá.
      Večeře byla už stanovená, nebylo možno si vybrát z více druhů jídla.
      To by se mohlo v budoucnosti vylepšit, aby hosté, kteří jsou ubytováni a mají polopenzi, měli možnosti většího výběru.