Recenze
AKTUÁLNĚ: Poukazy pro zdravotníky již na Spa.cz nepřijímáme. Děkujeme za pochopení.

Hodnocení hotelu

89%

Velmi dobré

na základě 471 recenzí

  • Personál

    92%

  • Služby

    90%

  • Čistota

    93%

  • Pohodlí

    85%

  • Cena/kvalita

    86%

Recenze (471)

Filtry

  • Labíková Jana

    ?

    dospělý pár, 14. září 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    V Laznich Libverda v hotelu Novy Dum jsem letos byla poprve na doporuceni a moc se mi tam libilo. Urcite jsem tam nebyla naposledy!!!
    • Libila se mi slusnost a ochota personalu, vybaveni apartmanu (pokoj c. 501) i prijatelne ceny.
    • Zlepsila bych pripojeni internetu. Bylo velmi slabe.
  • Dagmar Brožová

    ?

    dospělý pár, 13. září 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    chybějící lednička na pokoji, což by dnes měl být standart; Bylo by dobré na parkovišti vyhrazené místo na krátkodobé zaparkování při příjezdu a odjezdu. Poměrně malý prostor před recepcí - vytváří se fronty.
    • Celkově příjemná lázeňská atmosféra, výborné stravování
    • Zastaralé výtahy.
  • Eva Pasáčková

    ?

    jednotlivec, 8. září 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jarmila Halušková

    ?

    jednotlivec, 7. září 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt se mi líbil, bohužel tento týden nepřálo počasí, ale za to nikdo nemůže. Takže jsem si v recepci hotelu koupila ještě pobyt Senior, takže jsem si pobyt prodloužila o 6 dní.
    • V hotelu Nový Dům jsem byla poněkolikáté, líbí se mi komfort, jaký pokoj poskytuje. Tentokrát jsem měla štěstí i na tiché sousedy, takže spokojenost.
    • Není nic, co by se mi nelíbilo. Snad jen to, že v lázních není k dispozici bazén, ale to jsem věděla.
  • Dagmar Kvakova

    ?

    dospělý pár, 5. září 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Jsme spokojeni celkově. Nebyli jsme poprvé a doufám, že si to brzy zopakujeme opět. Děkujeme za vše :-)
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 1. září 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Spokojenost. Výborná a pestrá kuchyně
    • všechno, byli jsme poprvé
    • Malá kapacita výtahů v hotelu Nový Dům
  • Vladimír Hron

    ?

    dospělý pár, 31. srpna 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vše bylo perfektní personál ochotný splnit každé přaní, strava na vysoké úrovni.
    • Ochota vždy vyhovět. Vybudovaná kolárna.
    • Škoda že nebyl bazén,
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 30. srpna 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 29. srpna 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Výborná strava, přístup personálu
  • Petr Mojdl

    ?

    jednotlivec, 29. srpna 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pohodový a klidný pobyt.
    • Přístup personálu, zejména MUDr. Hluchá.
      Velmi chutná a pestrá strava.
    • Nemáme co vytknout.