Recenze

Hodnocení hotelu

90%

Perfektní

na základě 762 recenzí

  • Personál

    93%

  • Služby

    90%

  • Čistota

    93%

  • Pohodlí

    86%

  • Cena/kvalita

    86%

Recenze (762)

Filtry

  • Alena Klennerová

    ?

    ostatní, 5. prosince 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Zlatuše Nečekalová

    ?

    dospělý pár, 27. listopadu 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    pobyt se nám moc líbil, vše bylo v pořádku. jelikož jsme zvolili termín až na konci listopadu tak jsme počítali se špatným počasím, ale i to nám bylo nakloněno.
    děkujeme a rádi přijedeme znovu
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 23. listopadu 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Lenka Reichelová

    ?

    ostatní, 23. listopadu 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Prosím nenabízejte tyto služby imobilním klientům jako bezbariérové, Pokoje jsou malé, vozík se nedostane na toaletu, v budově je jen jeden výtah, který je velice vytížen. Klient na vozíku s asistentem se nedostane na koupele, do van, absolutně nepřipravení pracovníci. V okolí vše do kopce, cesty neupravené pro vozíčkáře. Kolonáda kamínková, po kterých též vozík nejede.
    Stravování bylo luxusní, což kompenzovalo vzdálenost od bydlení.
    S pozdravem Reichelová Lenka
    • jídlo , ochota personálu v jídelně
      čistota pokoje
    • bariery při každém kroku
  • ing. František Pospíšil

    ?

    dospělý pár, 22. listopadu 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Helena Čmuchálková

    ?

    skupina přátel, 21. listopadu 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Skvělý a ochotný personál, výborne jidlo, čistota.
    • Šatny v bazénu, nekomfortní a zabezpečení skříněk s osobními věcmi žádné. Mohl se kdokoliv dostat do jakékoliv skříňky.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 15. listopadu 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Líbí se mi prostředí, všude je blízko, krásné okolí. Personál je ochotný a příjemný. Jídlo chutné a velký výběr.
    • Zklamalo mě, že nebylo otevřené bistro na promenádě. Celý den tam svítí slunce a je tam příjemné posezení. Také jsem si všimla, že kolonáda by potřebovala již nutně opravit. Vím, že se lázně opravují a modernizují, ale kolonáda je důležitou součástí lázní a bez ní lázně ztratí důležitou součást svého koloritu.
      Největší připomínku mám ale k prodloužení pobytu na 6 nocí. Myslím, že jste pobyt prodloužili, aby lidé dosáhli na voucer. Ale na můj termín se již nevztahoval. 6 nocí mi nevyhovuje a budu se asi příští rok rozmýšlet, zda si pobyt objednám.
  • Vladimír Rod

    ?

    jednotlivec, 15. listopadu 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celková spokojenost, až na jednu výjimku obsluhujícího personálu.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 14. listopadu 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Z krátkého pobytu je těžké podrobně hodnotit,vše bylo celkem v pořádku.
    • Velmi dobře hodnotím práci personálu.
  • Jana Hložková

    ?

    skupina přátel, 8. listopadu 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení