Recenze

Hodnocení hotelu

88%

Velmi dobré

na základě 383 recenzí

  • Personál

    91%

  • Služby

    89%

  • Čistota

    92%

  • Pohodlí

    85%

  • Cena/kvalita

    86%

Recenze (383)

Filtry

  • Lada

    ?

    dospělý pár, 24. února 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    + Výborná kuchyně, personál velmi příjemný a ochotný.
    - Škoda současné situace, chyběla nám sauna a bazén.
    • kulturu nemohu posoudit - Covid
  • Karel Špelda

    ?

    jednotlivec, 24. února 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Tomáš Hejzlar

    ?

    jednotlivec, 22. února 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vstřícnost a ochota, laskavost, snaha vyhovět. Vysoce oceňuji kvalitu práce kolektivu restaurace, přístup MUDr . Tomáše Kiliana i dalších. SPOKOJEN!
    • SPOKOJEN, děkuji.
  • Jaroslav Šrámek

    ?

    jednotlivec, 16. února 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Nadstandartní péče v kuchyni a obslužného personálu.
    • Péče o čistotu pokoje. Za celý týden nebylo ani jednou vytřeno, vyluxováno ani utřený prach.
  • Zdeněk Berka

    ?

    dospělý pár, 16. prosince 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Marta Kučerová

    ?

    jednotlivec, 11. prosince 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Líbily se mi poskytnuté procedury.
      Hezke je ubytování.
      Lázně se nacházejí v krásném prostředí s velkým množstvím vycházek.
      Velmi chutné jídlo a jeho dostatek.
    • Nemám žádný tak negativní poznatek, který by bylo možné zde napsat.
  • Jaroslav Šrámek

    ?

    jednotlivec, 10. prosince 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Martina Porazilová

    ?

    dospělý pár, 8. prosince 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jarmila Jägerová

    ?

    jednotlivec, 7. prosince 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Líbilo se mi přírodní prostředí lázní.
      Příjemní lidé ať v jídelně, či kuchyni.
      Ochotní a příjemní lázeňští pracovníci.
      Vstřícní a milí vesměs.
    • Vybavenost pokoje, dle mého názoru, velmi střídmé . Televizor lze sledovat z postele, nebo židle. Obojí velmi nepohodlné a nezdravé. Chybí křeslo a malý stolek pro pocit útulnosti i praktičnosti. Druhé lůžko pro 1 pacienta je zbytečné. Doporučuji zřídit více jednolůžkových pokojů.
      Manželských párů je evidentně menšina.

      Procedury velmi krátké. Obzvlášť u masáže 12 minut je vlastně bezvýznamné, nedostačující.
      Stejně 5 minutový zábal po koupeli.

      Lékařská prohlídka, kéž by byla více osobní, kéž bychom se mohli poradit co s našim problémem a měli šanci zhodnotit, zda ta či ona procedura byla ta správná.
  • Věra Kubiczková

    ?

    jednotlivec, 3. listopadu 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Byla jsem velmi mile překvapena organizací pobytu v lázních. Personál byl velmi ochotný, procedury příjemné, jídlo výborné. Velmi se mi u Vás líbilo.
    • Nemohu ohodnotit kulturní a sportovní vyžití, protož etyto možnosti nebyly. Ovšem okolní hory a procházky, případné dlouhé tůry byly
      i v dešti krásné.