Recenze

Hodnocení Hotel Adamantino

Zpět

Hodnocení hotelu

82%

Velmi dobré

na základě 120 recenzí

  • Personál

    89%

  • Vybavení

    85%

  • Čistota

    87%

  • Pohodlí

    72%

  • Cena/kvalita

    80%

Recenze (120)

Filtry

  • Václav Bielý

    ?

    dospělý pár, 6. ledna 2018

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • celková spokojenost
  • Hana Šedová

    ?

    jednotlivec, 3. ledna 2018

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celkově jsme byli spokojení.
    • Velmi se mi líbilo spojení silvestrovského pobytu s možností využít bazén a lázeňské procedury - vše pod jednou střechou.
    • Vzhledem k celkové skladbě hostů mohla být vhodněji volená hudba - diskotéka příliš hlučná, bez pauz.
  • Teplá Kamila

    ?

    jednotlivec, 3. ledna 2018

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Výborné
    • Moc děkujeme personálu hotelu za nevšední ochotu- úplně všem!!! Prožili jsme zde krásný zbytek roku 2017 a přivítali první dva dny roku nového.
      Supper welnes, silvestrovská zábava s cimbálovkou ,diskotékou a super rautem neměla chybu. Ještě jednou velký dík- Adamantino doporučujeme všem!!!! Teplá Kamila
    • jediná malá výtka-maloprostorové koupelny s pevnou sprchou
  • Iveta Skurková

    ?

    dospělý pár, 2. ledna 2018

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Trochu spatna skladba jidel
  • Monika Kuncířová

    ?

    jednotlivec, 2. ledna 2018

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Hermanová Růžena

    ?

    jednotlivec, 16. prosince 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Chtěla bych vyjádřit všem pracovníkům hotelu Adamantino upřímné poděkování za skvělou atmosféru a vynikající služby po celou dobu mého pobytu v lázních v době od 10.12 - 15.12. 2017.
    • Už při přijímání mi v recepci vyšli ochotně vstříc, když jsem požádala o vegetariánskou stravu, kterou jsem při objednávce zapomněla zdůraznit. Ještě ten večer mi připravili v kuchyni skvělou večeři... celkově jsem byla s nabídkou jídla i její kvalitou spokojena, stejně jako s čistotou pokoje i zájmem paní pokojské o výměnu ručníků a průběžného úklidu.
      Úžasný personál aquacentra mi za těch pár dnů přirostl k srdci. Nejenom milé, ale i profesně velmi šikovné slečny masérky mi poskytly ty nejlepší služby v oblasti masáží, zábalů, koupelí a všech ostatních procedur. Opravdu jsem si to užívala. Zároveň bych ráda poděkovala i vedoucím pracovníkům tohoto aquacentra, kteří mi maximálně vycházeli vstříc při plánování jednotlivých wallnes aktivit...
      Nejvíce mě však učarovalo okolí. Cítila jsem se jako v pohádce. Zimní čas bez sněhu sice nenabízel příliš mnoho možností venkovního vyžití (proto nemohu ani posoudit vybavenost parků a dětských hřišť a venkovního kulturního vyžití), zato každodenní procházky kolem přehrady a okolí lázeňského střediska byly výborným sportovním i relaxačním zážitkem.
      Odvezla jsem si krásné prožitky z tohoto pobytu nejenom ve svých vzpomínkách, ale i na mnoha fotografiích...
      Závěrem chci ještě jednou všem pracovníkům hotelu Adamantino poděkovat a popřát krásné Vánoce a Spokojený a úspěšný rok 2018.

      PS: Určitě Vás budu doporučovat ve svém okolí a mám přání se někdy na tato krásná místa znovu vrátit.
    • Nenašla jsem nic, co by mi velmi vadilo.
      Uvítala bych na pokoji varnou konvici, ale možná z důvodu bezpečnosti ji zde neposkytujete.
  • Vendula Verbíková

    ?

    mladý pár, 4. prosince 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jana Konečná

    ?

    rodina s malými dětmi, 17. listopadu 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vše bylo super, procedury i moc příjemný personál. Velmi dobré jídlo, bohatá snídaně.
    • Příjemný personál
      Skvělé jídlo
  • Jana Petroncová

    ?

    dospělý pár, 13. listopadu 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Martina Kubátová

    ?

    dospělý pár, 13. listopadu 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Spokojenost,velmi pěkné okolí
    • okolí hotelu, blízkost Luhačovic, bazén, masáže, snídaně, ochotný personál v recepci