Recenze

Hodnocení hotelu

95%

Perfektní

na základě 15 recenzí
za poslední rok

Jak sbíráme recenze?

  • Personál

    99%

  • Služby

    96%

  • Čistota

    97%

  • Pohodlí

    88%

  • Cena/kvalita

    93%

Recenze (36)

Filtry

Typ klienta

Zobrazit pouze

Seřadit od

  • Anonymní recenze

    ?

    jednotlivec, 17. června 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Ludmila Zelinková

    ?

    jednotlivec, 11. dubna 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Služby hodnotím dostatečně, protože jsem ani nezjistila, jaké jsou. Co vidím jako nepříjemné je, že při pobytu delším než 1 týden, není kde vyprat oblečení. Bylo mi řečeno, že tato služba je v Aleksandrii, ale tahat špinavé prádlo v kufru přes celé lázně se mi zdá dosti nekomfortní.
    Měla jsem dvoutýdenní pobyt, ale povlečení mi bylo vyměněno až desátý den a pak jsem na čtyři noci měla nové. Přitom jsem ho potřebovala vyměnit dřív, protože jsem dva dny byla zdravotně indisponovaná a více se potila. Myslím si, že vyměnit povlečení po 7 dnech by měl být standarn. Jedna z klientek, se kterou jsem o tom mluvila, desetidenní cyklus výměny povlečení brala jako věc, kterou je nutno tolerovat, i když není zrovna příjemná. Personál byl velmi příjemný, snídaně chutné, celkově prostředí hotelu pohodové.
    • Personál byl velmi příjemný, snídaně chutné, celkově prostředí hotelu pohodové.
    • Nemožnost vyprat si nebo nechat si vyprat oblečení.
      10denní cyklus výměny povlečení postele.
  • Jana Václavková

    ?

    dospělý pár, 8. dubna 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Procedury, vycházky, personál, strava
    • Jenom bych se přimlouvala, aby postele nebyly tak měkké. Ale chápu sto lidí, sto názorů.
  • RNDr. Jana Pavlíková

    ?

    dospělý pár, 1. dubna 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Jestřabí navštěvujeme s kolegyní opakovaně a jsme maximálně spokojeny. Jelikož jde o březnový termín je ještě kultury méně , ale s tím už počítáme. Díky, bylo tam pěkně.
  • Jaromír Bala

    ?

    dospělý pár, 3. ledna 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Věra Suchá

    ?

    dospělý pár, 3. ledna 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    výborné
    • všechno
    • chybí zásuvka v koupelně ( vlastní fen atd.)
  • Zuzana Vejdělková

    ?

    dospělý pár, 3. ledna 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Příjemný a ochotný personál
    Krásná příroda
    • Celkově spokojenost se službami a kulturním programem
    • Bohužel při příjezdu jsme neměli lůžka vedle sebe, jak jsme požadovali při objednávce.
      Po upozornění na recepci, bylo druhý den napraveno.
  • Jitka Maturová

    ?

    skupina přátel, 27. října 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vstřícný, milý personál. Jídlo výborné.
    • Všechno.
    • Nic takového nebylo.
  • veronika boháčová

    ?

    jednotlivec, 16. října 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Nádherná architektura,příjemné ubytování,velice dobrá a kvalitní strava,vstřícný a ochotný personál.
  • Terezie Kolářová

    ?

    dospělý pár, 26. září 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hodnotila jsem dle spokojenosti
    • Jelikož jsem tam byla poprvé mohu hodnotit velice dobře lázeňské budovy a navržené trasy k procházkám
    • Nelíbilo se mi málo kulturního vyžití