Recenze

Hodnocení hotelu

89%

Velmi dobré

na základě 182 recenzí

  • Personál

    92%

  • Služby

    89%

  • Čistota

    92%

  • Pohodlí

    86%

  • Cena/kvalita

    85%

Recenze (182)

Filtry

  • Josef Urbanec

    ?

    dospělý pár, 22. května 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Bezvadné okolí lázni. Z personalů byla vynikající paní co nám uklizela nás pokoj i všechen personál při našich procedůr. Pěkný výběr chlebů a pečiva v salát baru.
    • V recepci neznalost computerpri při vracení našich županu a i dost neochota je vůbec vrátit neboť logo bylo jinači než na županech co jsme používali v hotelu.
      V restauraci by měl byt denně salát bar a ze salátu byla denně nastruhaná mrkev a okurkovy salát.a zádný hlavkový salát a vůbec skoro denně vše stejně. Káva večer pouze k zakoupení dokonce i vody. S tím byste ne západě nebo v US neuspěli.
  • Josef Bartík

    ?

    jednotlivec, 15. května 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Personál hotelu i služby Spa.cz na velmi dobré úrovni.
    • Vše bylo k naší úplné spokojenosti,rádi můžeme doporučit každému.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 7. května 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Prostředí
    • Přiliš mnoho klientů na málo personálu.
  • Kurt Krebs

    ?

    dospělý pár, 3. ledna 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Líbí se mi klid, který v hotelu panuje. Dále se mi líbí přístup pracovnic v procedurách, obsluhující personál v restauraci atd.
    • Nedá se říci, že nelíbilo, ale v místnosti restaurace je mezi stoly málo místa. Zejména se to projevuje při první společné večeři nebo slavnostní večeři na silvestra.
      Také TV přijímače v dnešní době mají malou velikost obrazovky
  • Hana Veselíková

    ?

    dospělý pár, 23. dubna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt v hotelu se nám líbil, organizace byla perfektní
    • Poloha v klidné části
      dobré jídlo
      vybavení hotelu
  • Beran František

    ?

    jednotlivec, 12. dubna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Maximální spokojenost
    • Zhodnotím celý pobyt jedním slovem: VÝBORNÝ
  • Tatiana Pálenská

    ?

    jednotlivec, 5. dubna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Renata Prochazková

    ?

    jednotlivec, 19. března 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Vlčková Beata

    ?

    jednotlivec, 13. března 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Ubytovani ,jídlo, rehabilitace ,obsluha v jídelně spokojenost. Děkuji Vlckova
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 5. března 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení