Recenze

Hodnocení hotelu

89%

Velmi dobré

na základě 194 recenzí

  • Personál

    92%

  • Služby

    89%

  • Čistota

    92%

  • Pohodlí

    87%

  • Cena/kvalita

    85%

Recenze (187)

Filtry

  • Eva Sykorova

    ?

    jednotlivec, 9. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • moc se nám tam iíbilo!!!!!
  • Miloslav Souček

    ?

    dospělý pár, 22. června 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Všechny procedury i stravování dostupné v jednom zařízení.Nemusí se nikam docházet.
    • Nelíbí se mi, že když manželka dostane komplexní lázeňskou péči hrazenou pojišťovnou,a já jako samoplátce chci s ní sdílet dvoulůžkový pokoj,bych měl platit rezervační poplatek.
  • Edita

    ?

    skupina přátel, 16. května 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • dobrá kuchyně a příjemná obsluha
  • Eva Fišerová

    ?

    jednotlivec, 11. června 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vše super, personál, služby, příroda, výborná strava, milý a přívětivý lidé. Chtěla bych se příští rok znovu do Lázní Luhačovice podívat.
    • Krásné prostředí
      Klid
      Příjemní lidé
      Perfektní služby
      Výborná kuchyně
      Všude čisto, v hotelu i ve městě
      Nádherný relax
      Vše super
    • Není nic co by se mi nelíbilo
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 29. května 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    1.Procedury, větší možnost osobního výběru procedůr v cenovém objemu balíčku samoplátce
    2..Velmi dobrý výběr kvalitních jídel s výbornou obsluhou.
    3.Ubytování APP s balkonama (560,561) si zasluhuje kompletní renovaci,současný stav neodpovídá ktegorii Superior.
    4.Mám zájem o další pobyt jak v letošním tak v příštím roce (7 až 14 nocí); seniorský pobyt zprostředkovaný SPA.cz Lázně Luhačoivice.
    • - Oddělená jídelna pro samoplátce
      - Plavecký bazen a čistota.
      -
    • - Neyhovující výtah.
      -
  • Josef Urbanec

    ?

    dospělý pár, 22. května 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Bezvadné okolí lázni. Z personalů byla vynikající paní co nám uklizela nás pokoj i všechen personál při našich procedůr. Pěkný výběr chlebů a pečiva v salát baru.
    • V recepci neznalost computerpri při vracení našich županu a i dost neochota je vůbec vrátit neboť logo bylo jinači než na županech co jsme používali v hotelu.
      V restauraci by měl byt denně salát bar a ze salátu byla denně nastruhaná mrkev a okurkovy salát.a zádný hlavkový salát a vůbec skoro denně vše stejně. Káva večer pouze k zakoupení dokonce i vody. S tím byste ne západě nebo v US neuspěli.
  • Josef Bartík

    ?

    jednotlivec, 15. května 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Personál hotelu i služby Spa.cz na velmi dobré úrovni.
    • Vše bylo k naší úplné spokojenosti,rádi můžeme doporučit každému.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 7. května 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Prostředí
    • Přiliš mnoho klientů na málo personálu.
  • Kurt Krebs

    ?

    dospělý pár, 3. ledna 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Líbí se mi klid, který v hotelu panuje. Dále se mi líbí přístup pracovnic v procedurách, obsluhující personál v restauraci atd.
    • Nedá se říci, že nelíbilo, ale v místnosti restaurace je mezi stoly málo místa. Zejména se to projevuje při první společné večeři nebo slavnostní večeři na silvestra.
      Také TV přijímače v dnešní době mají malou velikost obrazovky
  • Hana Veselíková

    ?

    dospělý pár, 23. dubna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt v hotelu se nám líbil, organizace byla perfektní
    • Poloha v klidné části
      dobré jídlo
      vybavení hotelu