Recenze

Hodnocení HOTEL VEGA

Zpět

Hodnocení hotelu

90%

Perfektní

na základě 1594 recenzí

  • Personál

    93%

  • Služby

    90%

  • Čistota

    92%

  • Pohodlí

    89%

  • Cena/kvalita

    88%

Recenze (1594)

Filtry

  • Jiřina Byrtová

    ?

    jednotlivec, 13. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Ubytování, služby, okolí - procházky, vnitřní sportovní vybavení, sauny, blízkost Luhačovic ...
  • Zástěrová Šárka

    ?

    mladý pár, 12. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Helena Konečná

    ?

    jednotlivec, 12. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Věra Kastnerová

    ?

    dospělý pár, 10. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Renata Kucia

    ?

    jednotlivec, 8. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Klid a nádherné výhledy do přírody. Čistota a upravenost hotelu.
    • plus, ale i mínus hotelu je, že je na dosti odlehlém místě. Při mém pobytu to byl plus.
  • Pavel Seják

    ?

    jednotlivec, 6. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Personal
    • Rozvržená postel, uvolněná záchodová mísa
  • Iveta Záborská

    ?

    rodina s malými dětmi, 6. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Dovolená se nám líbila, i když jsme byli jen na víkend. Když od hotelu nic neočekáváte a potřebujete levnou dovolenou s procházkami venku, tak ideální volba.
    • Klidná lokalita, ideální rodinná dovolená.
      Vana na pokoji, s malými dětmi výhra.
      Bazén skvělý, i nafukovací potřeby pro děti k dispozici přímo na bazéně.
    • Výběr pokoje. Měli jsme sebou šestiletou dceru a osmiměsíčního kluka. Prarodiče dostali pokoj hned vedle nás. Dostali pokoj s prostředním umístěním balkónových dveří. Kdyby personál trošku přemýšlel a dal nám ten pokoj od prarodičů, tak by bylo asi vše v pořádku.
      Pokoje jsou tak malé, že se přistýlka jen těžko vleze, aby nepřekážela. Pokud chcete otevřít balkón musíte přistýlku složit nebo ji otočit, ale to už jen těžko projdete na druhou stranu pokoje. Takže pokud budete mít sebou dítě, vyžádejte si pokoj s prostředním umístěním balkónových dveří, tak se vleze přistýlka ke zdi a vy překračujete jen konec postele nebo pokud je dítě malé, tak my jsme přistýlku rozložili jen kousek a vůbec ničemu nevadila.
      Pokoje jsme hned po příjezdu vyměnili a vlezla se nám tam i postýlka a ještě šlo projít z jednoho konce pokoje na druhý aniž by člověk musel jít přes postele.
      Dětský koutek bylo potřeba nejprve uklidit, vyřadit poškozené a rozbité hračky a pak se zde dalo hrát. Myslím, že mi to zabralo cca hodinu a výsledek byl znát.
      Sauna finská a infra v jedné části budovy. Vzali jsme do sauny dceru, takže jsme byli tři a v odpočinkové zóně, pokud se dá tak nazvat, pouze dvě lehátka u zdi. Pokud by sauny byli naplněné celé, tak pro cca 6 osob nevyhovující.
      Masáž byla dobrá, ale ta atmosféra a pasivní přístup masérky mě nevyhovoval.
      Hrálo chrčící radio,mohla být místo toho relaxační hudba,což by navodilo lepší atmosféru.
      Mazadlo vůbec nevonělo a masáž na 20min. je málo, aspoň pul hodinky.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    ostatní, 5. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velmi pěkné okolí, klidné prostředí, dostatečný prostor pro pobyt s dětmi. Velmi ochotný personál.
  • Božena Klementová

    ?

    dospělý pár, 5. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt jsme si užili, ale příště by to chtělo alespoň na 4 dny. Příjemný personál hotelu i restaurace.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 4. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Pěkné prostředí, vybavené pokoje.
    • V kavárně velmi drahá káva.
      U večeře chyběla polévka.