Recenze

HodnoceníHOTEL VEGA

Zpět

Hodnocení hotelu

90%

Perfektní

na základě 1652 recenzí

  • Personál

    93%

  • Služby

    90%

  • Čistota

    92%

  • Pohodlí

    89%

  • Cena/kvalita

    88%

Recenze (1652)

Filtry

  • Martina Hladká

    ?

    skupina přátel, 4. února 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jindřiška Špačková

    ?

    ostatní, 4. února 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Martin Lokaj

    ?

    jednotlivec, 4. února 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Soňa Pupíková

    ?

    jednotlivec, 4. února 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Personál, prostředí
    • Služby velice slabé, přesto, že je v nabídce spoustu masáží, nejsou schopni tyto poskytnout- velké zklamání.
    HOTEL VEGA

    Odpověď od hotelu

    HOTEL VEGA

    Děkujeme za recenzi paní Pupíková.
    Mrzí mě, že se již na Vás nedostalo s masáží, vyjma procedur, jejž jste měla v balíčku.. perličkové koupele a masáže zad a šíje.Nicméně o víkendu , kdy jste u nás pobyt čerpala, byl enormní zájem o dokoupení procedur a i přes maximální snahu, kdy jsme vyhověli mnoha hostům, jenž si doobjednali masáž před vámi, jsme Vám nedokázali vyhovět. Vaše zklamání nás mrzí . Je také dobré, si přiobjednat masáž před pobytem formou emailu , kdy máte jistotu, že se na vás dostane. Děkujeme za pochopení a těšíme se na shledanou. Tomáš Voráček -ředitel hotelu.

  • Hana Jandová

    ?

    jednotlivec, 30. ledna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    příjemný pobyt
    • příjemné procházky omezené množstvím sněhu, ale krásná krajina
    • kulturní vyžití nebylo téměř žádné, předpokládám, že v letním období je tato situace jiná,
  • Eva S.

    ?

    dospělý pár, 29. ledna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Příjemný hotel v poklidné lokalitě s možností bohatého sportovního vyžití v kterémkoli ročním období. Kvalitně vybavená posilovna, skvělé masáže, soukromá sauna, v noci ticho, člověk si zde opravdu odpočine. Jako nejslabší článek hotelu hodnotíme restauraci.
    • Kvalitně vybavená posilovna
      Skvělé masáže
      Okolí hotelu
      Čistý, vybavený pokoj
      Klid ve večerních a nočních hodinách
    • Restaurace - servírování horkých nápojů - např. nápoj Bombardino (v lístku stálo: rum, vaječný koňak, šlehačka a kakao a přinesli nám žlutou tekutinu, ve které plavaly kousky zdrclé šlehačky, kakao jsme si museli domyslet, protože chybělo úplně, a za tohle zaplatíte 65,-!), v poukazu byla slíbená bohatá snídaně, ovšem v porovnání s jinými hotely stejné kategorie, nám přišla průměrná

      - zima na pokoji při příjezdu, museli jsme si na recepci zažádat o zvýšení teploty
  • Anonymní hodnocení

    ?

    mladý pár, 28. ledna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel je velmi příjemný jak pro mladý pár, tak pro starší. Je na výběr z mnoha procedur.
    • Velice se nám líbila masáž a to, že nám hotel zarezervoval automaticky na daný čas proceduru, měli jsme strach ze by na nás nezbyl čas.
    • Nelíbilo se nám, že vnitřní bazén byl velmi studený. Vyhřívání sice je, ale na leden nedostačující. To samé prostory. Jednou nám byla zima a jednou vedro.
      Dale se nám nelíbilo, že na pokoji nebyla ani obyčejná voda na pití, to v 4* hotelu by mělo být samozřejmostí, kord když jde o wellness a člověk je po procedurach vyprahly.
      Dale se nám nelíbilo, že po příjezdu na hotel nám oznámila recepční, že na večeři už je jen na výběr jedno jídlo. Zrovna to jídlo byly játra, které nám nechutnaji. Stačilo den před příjezdem zavolat nebo napsat email o rezervaci jídla.
      Na snídani bychom uvítali sladké pečivo, ne vaničku, ale například koláč, koblih či croissant. To už je snad všude z al y standart.
  • Zdeněk Stávek

    ?

    dospělý pár, 28. ledna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • klidná poloha
      ochotný personál
      velmi dobrá vybavenost /služby/ pro všechny kategorie návštěvníků
  • Andrea Valovicova

    ?

    dospělý pár, 28. ledna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Doporucuji
    • Vynikajici hotel kde se nudit nebudete, krasne prostredi, dobre ceny, prijemny personal
    • Neni co vytknout
  • Zdeňka Mastná

    ?

    dospělý pár, 28. ledna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Služby hotelu i vybavení pokojů bylo vynikající.
    • Bezvadný relax, příroda v okolí hotelu je nádherná i v zimě.