Recenze

Hodnocení hotelu

90%

Perfektní

na základě 106 recenzí

  • Personál

    93%

  • Služby

    92%

  • Čistota

    92%

  • Pohodlí

    89%

  • Cena/kvalita

    85%

Recenze (97)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 15. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Jedná se o velmi pěkný hotel s krásným interiérem i exteriérem. Výhodou je, že stravování i procedury jsou v hotelu. Krásně zařízené pokoje, příjemné posezení také v prostorách chodeb. Výborné jídlo. Vadilo nám málo světla na pokoji, chybí tam stropní světlo. Dále nevyřešené rolety v oknech v koupelně a WC, zejména v 1. patře. Musíte mít stáhnutou roletu, jinak na Vás kolemjdoucí vidí, když jste na WC nebo v koupelně.
    • - hezké, útulné, stylové ubytování
      - výborné jídlo
      - příjemné wellness zázemí
      - vše pod jednou střechou
    • - šero až tma na pokoji, nedá se číst, vadí to i při jiné činnosti - vybalování kufru atp.
      - průhledné okno z koupelny a WC přímo na chodník a kapličku, kde chodí spousta lidí
  • Vrána Karel

    ?

    jednotlivec, 8. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • prostředí hotelu
      příjemný personál
      vybavení hotelu i pokoje
      vynikající jídlo
    • vše bylo v pořádku
  • Pavel Zídek

    ?

    dospělý pár, 8. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Zuzana Toglova

    ?

    jednotlivec, 17. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Milena Foltýnová

    ?

    ostatní, 17. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Po celou dobu mého pobytu jsem byla spokojena s výbornou kuchyní, perfektní obsluhou v jídelně a baru a ochotným personálem na recepci. Také s obsluhou v inhalatoriu, koupelnách i při masážích služby na úrovni. Naprostá spokojenost. Děkuji Vám všem.
  • Jarmila Krämerová

    ?

    jednotlivec, 17. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 20. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Pobyt v hotelu - nic proti nemam ale ty pokoje vyhrate , ze se nedalo spat- proste tu chybi klimatizace. Proc v jidelne ano a pokojich na padnuti....vim , ze za horke pocasi nemuzete ale meli by jste s tim pocitat do budoucna....kdyz je venku horko a ani na pokoji se neschladite ,proste nikde je to hodne neprijemne.
  • Ivana Starkova

    ?

    jednotlivec, 13. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Uzasny hotel s profesionalnim pristupem vsech zamestnancu. Naprosta spokojenost po vsech strankach.
    • Super misto, cistota hotelu, profesionalni pristup, vse pod jednou strechou, nadherny bazen a vyborne jidlo.
  • Jiří FUSEK

    ?

    jednotlivec, 6. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byli jsme velice spokojení.
    Jen nás zužovalo nadměrně teplé počasí, ale uvědomujeme si, že jste to nemohli ovlivnit.
  • Dagmar Svačinová

    ?

    jednotlivec, 9. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení