Recenze

Hodnocení hotelu

82%

Velmi dobré

na základě 49 recenzí
za poslední rok

Jak sbíráme recenze?

  • Personál

    93%

  • Služby

    85%

  • Čistota

    84%

  • Pohodlí

    72%

  • Cena/kvalita

    78%

Recenze (426)

Filtry

Typ klienta

Zobrazit pouze

Seřadit od

  • Anonymní recenze

    ?

    dospělý pár, 8. července 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Iveta Biela

    ?

    rodina se staršími dětmi, 8. července 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celkově bych hodnotila jako průměr, ani dobrý ani špatný , myslim, by to chtělo vyměnit majitelé který tomu rozumi a byl by z tohoto krasného hotelu krasný pobyt, Nebo schopnou provozní❤️❤️❤️Nikde jsem nenašla koutek kde bych di mohla uvařit kávu, dneska už je to samozřejmostí☕️☕️
    • Jídlo bylo opravdu nedobré, skoro žádná zelenina, ovoce vůbec,pití k obědu a k večeři žadné, v každé restaurací je to k menu automaticka služba, stací voda s citronem.
  • Miloslava Hofmanová

    ?

    ostatní, 3. července 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Líbějí se mi Luhačovice jako takové a určitě tam zase někdy pojedu
    • Ale už nikdy do lázeňského hotelu Praha!!!!
      Personál celkem ochotný a milý, ale tím to také končí.
      Ubytování na úrovni socialistické ubytovny dělníků z ČKD! Malinkatý pokoj, dvě postele, které pamatují socialismus a je to také i cítit, dvě skříně, jeden stolek, jedna židle a tím to končí. Když přijdete z venku není kam si odložit kabelku, boty, není kde se pohodlně posadit! Není kde usušit plavky ani ručníky.
      Jídlo: porce dostatečné, kvituji i ovoce každý den k večeři, ale maso prý připravují v konvektomatu a podle toho také vypadá. Vždy bylo stejné ať dušené či pečené a k tomu nějaká omáčka nebo sos.
      Bazén k dispozici od 14 do 19 hod. Když máte dopoledne proceduru, odpoledne se chcete jít projít, tak zbývá čas po večeři, tak zhruba půl hodiny.
      Hosté, kteří tam byli na léčení, byli s ubytováním spokojeni, ale my, kdo si celý pobyt platíme, chceme si odpočinout, užít wellnes , musíme bydlet v takové špeluňce?
      Za svůj život jsem navštívila mnoho hotelů, ale něco takového jsem ještě nezažila!!!!!
  • Eva Klimešová

    ?

    jednotlivec, 2. července 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vše OK
    • Vše
    • nevím o ničem
  • Jozef Švikruha, Trenčín

    ?

    jednotlivec, 23. června 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celkovo hodnotím môj pobyt v liečebnom dome Praha veľmi dobre.
    • Veľmi si cením ústretovosť zdravotníckeho personálu.
    • Neľúbilo sa mi , že taká pekná spoločenská sála bola využitá len na trápne, dvakrát takmer s nulovým záujmom, diskotéky, aspoň raz za dva týždne mohlo byť predstavenie a koncert nejakého folklórneho súboru, ktorého honorár by isto nebol pre kúpele devastačný. Funkcia kultúrneho referenta asi vôbec neexistuje.
  • Jozef Švikruha, Trenčín

    ?

    jednotlivec, 19. června 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S pobytom som veľmi spokojný.
    • veľká ochota a ústretovosť zdravotníckeho personálu od lekára, vrchnej sestry, sestier až po sanitárov.
    • hustá obsadenosť pri stoloch v jedálni, hoci mnoho stolov ostávalo voľných.
  • Anonymní recenze

    ?

    Neuvedeno, 3. června 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Prostředí
    • Malý výběr zeleninových příloh u jídla.
      Objednaný pokoj jsme měli s manželskými postelemi což nebylo. Ochotná paní recepční vše napravila.
  • Anonymní recenze

    ?

    jednotlivec, 26. května 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S týdenním pobytem s procedůrami pro "Bolavé klouby" jsem byla velmi spokojena. Jejich počet i typ mi velmi vyhovoval. Léčebné prostory hotelu jsou příjemné, bazén s optimální teplotou vody.
    • viz výše
      Personál hotelu velmi ochotný, záleží mu na spokojenosti klienta.
    • Jednolůžkový pokoj označen jako "malý" je nevhodný pro silnější klienty, kteří by měli problém zejména ve sprchovém koutu.
  • Anonymní recenze

    ?

    dospělý pár, 25. května 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Po příjezdu jsme byli velmi nespokojeni s ubytováním- prostorově velmi malý pokoj pro dvě dospělé osoby, nepohodlné židle/ na chodbě byla pohodlnější i křesílka/, ale při stížnosti na recepci nám bylo vyhověno a pokoj vyměněn. Celý pobyt potom proběhl k naší spokojenosti. V tomto hotelu už jsme trávili rehabilitační pobyt po třetí/v r.2010,2015 a letos/. Rádi se tam budeme vracet.
    • vstřícný personál, kvalitní procedury, chutná strava
    • malé a nepohodlné pokoje v prvním podlaží /budova A/, možná ideální pro jednu osobu, ale pro dvě osoby absolutně nevyhovující
  • Bohuslav Nieslanik

    ?

    dospělý pár, 20. dubna 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Tydenni pobyt byblo lepši aspon 2x denně procedura myslim ze elekt.na ruce a na nohy jsou fajn ale asi po15 min.je malo Dik