Recenze

Hodnocení hotelu

94%

Perfektní

na základě 534 recenzí

  • Personál

    95%

  • Vybavení

    94%

  • Čistota

    97%

  • Pohodlí

    94%

  • Cena/kvalita

    91%

Recenze (534)

Filtry

  • Slámová Martina

    ?

    skupina přátel, 14. listopadu 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • stravování
    • -každé ráno budíček kolem 6,10hodin. Bydleli jsme ve 2NP a pod námi bylo rušno-asi příprava ve wellnes. Velmi špatné akustické vlastnosti pokojů
      -poměr ceny a kvality za cca 10.000,-Kč
      /2osoby a 3noci je v ceně velmi málo
      masáží, koupelí atp.
      -sauna je uvedena cena za čas, není
      uvedeno že čas je násoben počtem osob
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 13. listopadu 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velmi se mi líbilo, že služby byly na jednom místě a nemusela jsem nikam přecházet. Personál byl ochotný a milý.
      Bazén, přestože byl hotel obsazený nebyl přeplněný.
      Odpočinula jsem si.
    Wellness hotel Rezidence Ambra

    Odpověď od hotelu

    Wellness hotel Rezidence Ambra

    Jsme rádi, že jste si u nás odpočinula a cítila se příjemně. Děkujeme za milou zpětnou vazbu.

  • Jaroslav Zachar

    ?

    dospělý pár, 9. listopadu 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Dvoudenní pobyt doplněný masážemi se nám velmi líbil, byli jsme spokojeni s ubytováním, stravou i doporučenými masážemi, které nám velmi pomohly odstranit naše zdravotní potíže. Personál byl velmi příjemný a ochotný. Můžeme jen doporučit pobyt v tomto hotelu a již se těšíme na další relaxační pobyt.
    • - vybavení a velikost pokoje
      - nabídka a doporučení masážních procedur
      - nabídka stravy i způsob servírování
      - příjemný personál
    Wellness hotel Rezidence Ambra

    Odpověď od hotelu

    Wellness hotel Rezidence Ambra

    Děkujeme za hezké hodnocení.
    Rádi Vás opět uvítáme, zregenerujeme Vaše unavené těla a nabažíme chuťové buňky:-). Budeme se těšit.

  • Jaromír Kadlec

    ?

    dospělý pár, 24. října 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • MUDr. Jana Lenartová

    ?

    dospělý pár, 23. října 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Eva Šmelová

    ?

    jednotlivec, 2. října 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jiří Vaněk

    ?

    jednotlivec, 15. září 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velmi milý a ochotný personál, výborné jídlo (nápaditý jídelníček, pestré snídaně), čistota na vysoké úrovni.
    • Na pokojích je všechno slyšet ze sousedních pokojů, rozhovor (zcela běžně mu je rozumět ),televize,.... dokonce i zívání apod.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 14. září 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Zdeněk Kolomazník

    ?

    jednotlivec, 12. září 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Alena Šlapalová

    ?

    dospělý pár, 8. září 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vynikající snídaně i večeře, velký dík kuchaři i celému kolektivu kuchyně