Recenze

Hodnocení hotelu

94%

Perfektní

na základě 528 recenzí

  • Personál

    95%

  • Vybavení

    94%

  • Čistota

    97%

  • Pohodlí

    94%

  • Cena/kvalita

    91%

Recenze (528)

Filtry

  • Jiří Vaněk

    ?

    jednotlivec, 15. září 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velmi milý a ochotný personál, výborné jídlo (nápaditý jídelníček, pestré snídaně), čistota na vysoké úrovni.
    • Na pokojích je všechno slyšet ze sousedních pokojů, rozhovor (zcela běžně mu je rozumět ),televize,.... dokonce i zívání apod.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 14. září 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Zdeněk Kolomazník

    ?

    jednotlivec, 12. září 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Alena Šlapalová

    ?

    dospělý pár, 8. září 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vynikající snídaně i večeře, velký dík kuchaři i celému kolektivu kuchyně
  • Pavel Povolný

    ?

    rodina s malými dětmi, 5. září 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Klidné prostředí, výtečná kuchyně, dětské hříště v blízkosti.
    Očekával bych alespoň základní nápoj jako součást polopenze, cena nápojů je nepřiměřeně vysoká.
    • Klidné prostředí, výtečná kuchyně, dětské hříště v blízkosti.
    • Očekával bych základní nápoje jako součást polopenze, cena nápojů je nepřiměřeně vysoká.
    Wellness hotel Rezidence Ambra

    Odpověď od hotelu

    Wellness hotel Rezidence Ambra

    Děkuji Vám za zpětnou vazbu. Probereme Vaši připomínku a zvážíme zavedení vody s citronem k večeřím.

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 4. září 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Stanislava Zelená

    ?

    jednotlivec, 27. srpna 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celkově hodnotím pobyt kladně, ale nelíbil se mně způsob podávání večeří.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 13. srpna 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Antonín Bareš

    ?

    jednotlivec, 21. srpna 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Za celý pobyt, neproběhla výměna ručníků a nebylo ustláno.
    Wellness hotel Rezidence Ambra

    Odpověď od hotelu

    Wellness hotel Rezidence Ambra

    Dobrý den,
    děkuji Vám za zpětnou vazbu, nicméně mě mrzí, že jste se na nás neobrátil již během pobytu. Vše bychom napravili.

    Ručníky neměníme hostům automaticky. Stačí však poprosit pokojské nebo položit ručník na zem, což bereme jako signál pro výměnu.

    Co se týká stlaní, stává se nám poměrně často, že mají hosté na posteli něco osobního položeno. V tom případě nám přijde krajně nevhodné postel stlát. Každý host vnímá manipulaci s osobními věcmi jinak..a pro pokojské je někdy těžké vyhodnotit situaci.

    Pokud opravdu došlo k pochybení z naší strany, upřímně se Vám za to omlouvám. Provozní

  • Dagmar DVOŘÁKOVÁ

    ?

    jednotlivec, 10. srpna 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Líbilo se mi hřiště pro děti.
      Doporučila bych známým s dětmi.
    Wellness hotel Rezidence Ambra

    Odpověď od hotelu

    Wellness hotel Rezidence Ambra

    Dobrý den,
    budeme rádi, když doporučíte. Třeba Vás příště čeká další překvapení. Pořád se snažíme rozšiřovat služby - akce se "Solníčkem", Palouček u tří kozlíků, atd.