Recenze

Hodnocení hotelu

82%

Velmi dobré

na základě 98 recenzí

  • Personál

    87%

  • Služby

    81%

  • Čistota

    86%

  • Pohodlí

    79%

  • Cena/kvalita

    76%

Recenze (98)

Filtry

  • Anna Semková

    ?

    jednotlivec, 23. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Všetko sa nám páčilo☺
      Boli sme so všetkým spokojní☺
      Takýto pobyt budem rada odporúčať svojim priateľom a známym☺
  • Eva Mráčková

    ?

    mladý pár, 22. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velmi příjemný a ochotný personál,vynikající jídlo, nádherné a čisté pokoje.
    • - ochotný personál
      - skvělé jídlo
      - čistý pokoj
    • - absence klimatizace na pokoji
  • Marie Juřičková

    ?

    jednotlivec, 7. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • poloha hotelu, výhled na Váh z balkonu, wellnes, velký výběr na snídani i večeři, výborné zákusky
  • Polívková Ludmila

    ?

    dospělý pár, 5. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Perfektní hotelové služby, vynikající strava - velký výběr - bufet snídaně i večeře. Vybavení pokojů nové a příjemné s televizorem a minibarem.
      V hotelu je malý bazén a přístup do bazénu každý den bez poplatku.
      V ceně poukazu byl i výlet lodí po Váhu, který byl hezký a příjemný.
      Taktéž masáž perfektní.
      Všichni zaměstnanci byli velice vstřícní k našim přáním a dotazům.
    • Na pokojích do 6. patra pouze vany se sprchou, pro starší lidi nevyhovující přístup ke sprše. Doporučuji při objednávce pobytu dopsat požadavek sprchový kout. Možnost od 7. patra.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 29. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • sauna ochlazovací bazén výryvka
  • Kubátová Mária

    ?

    jednotlivec, 28. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Prášek Ladislav

    ?

    jednotlivec, 19. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 18. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Poloha hotelu v centru.ale klidné místo.blizko na vyjížďku lodí i lázeňským vláčkem.,Čisté prostředí restaurace i pokoje.velmi chutné jídlo v dostatečném výběru..ochotný personál recepce.restaurace i v lázeňských službách.
    • Nemám žádné negativní připomínky Děkuji
  • Božena Krönerová

    ?

    jednotlivec, 15. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Ilona Semerádová

    ?

    jednotlivec, 11. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Výborný poměr kvalita/cena,spíše převažuje kvalita než cena:-).Velmi lidský a individuální přístup personálu,vyřešili naprosto vše,navíc s gracií,nadhledem,slušností,ochotou a rychlostí.Bylo možné zaměnit procedury,každou odvedli naprosto precizně a spíše déle než méně.Ochotně doplnili kosmetické potřeby,respektovali soukromí a potřeby hostů.Dovolili psa,malé děti,seniory.Náročná kombinace hostů,přesto ji zvládli bravurně.Vynikající jídlo s ohledem na různé potřeby hostů.Dalo se vybrat dle chuti,vše snad ještě lepší než v domácí kuchyni(v mojí určitě:-) ).Doplňovali jídlo ,nikdo nemusel mít strach,že se na něj nedostane.Bylo i čerstvé ovoce a domácí dezerty.Obsluha pomohla i méně pohyblivým hostům s úsměvem a nekončenou ochotou.Výborná je i lokalita hotelu,je zde klid,i když je na dosah pěší zóna (za rohem),na dosah market,tržnice a lázeňský park.Všude blízko.
    Pokoj jsem měla útulný,pěkný,praktický,s balkonem,televizí,vanou,několika křesly a dost prostorný,velká zrcadla a vana.Tento hotel vřele doporučuji bez výhrad.
    • - skvělá lokalita
      - klid
      - úžasná cena
      - balkon
      - vana
      - vnitřní bazén
      - infra sauna,sauny finské
      - výborná jídla v dostatku a výběru
      - skvělý personál
      - dárek k pobytu
      - možnost parkování i ve stínu
      - výtah
      - kosmetické potřeby zdarma dle potřeby
      - možnost procedur
      - balkon
      - velká TV
      - velká zrcadla
      - pocit,že jsem zde vítaný host
    • o ničem nevím