Recenze

Hodnocení hotelu

88%

Velmi dobré

na základě 1000 recenzí

  • Personál

    92%

  • Služby

    89%

  • Čistota

    91%

  • Pohodlí

    84%

  • Cena/kvalita

    85%

Recenze (1000)

Filtry

  • marcela koubková

    ?

    jednotlivec, 18. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velká spokojenost
  • Popp František

    ?

    dospělý pár, 9. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt se nám líbil, splnil naše očekávání
    • Personál byl ochotný a úslužný. Večeře byly velice chutné, jednička s hvězdičkou. Jako nadstandard hodnotíme salátové a kompotové mísy a vodu na pití. Informace recepční byly jasné a přesné. Vybavení hotelu odpovídalo ceně. Cítili jsme zájem rezervační služby o naší spokojenost i v době, kdy jsme to neočekávali.
    • Teplý snídaňový pult byl chudý a jeho doplňování pomalé.
  • Josef Vicena

    ?

    dospělý pár, 9. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Krásný pobyt,nemám co bych vytknul.
  • Jana Bártlová

    ?

    jednotlivec, 8. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Líbilo se mi u vás vše, ubytování, procedury, jídlo, byla jsem si i zatančit, na procházce po kolonádě i po městě. Proste super na relax a načerpání nove energie.Doporučuji všem:-D
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 10. května 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Strnadová Zdeňka

    ?

    jednotlivec, 19. června 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 13. června 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Příjemný hotel, ochotný personál, vynikající poloha hotelu. Velký nedostatek, procedury již nejsou v budově hotelu a musí se chodit jinam.
  • Hana Vavřincová

    ?

    jednotlivec, 5. června 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Milada Vítová

    ?

    skupina přátel, 28. května 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Pobyt se nám líbil, personál byl příjemný a ochotný. Jídlo bylo výborné. Lázeňslé procedury byly také bezvadné.Celkově se nám v Poděbradech velmi líbilo.
    • Nelíbilo se nám, že nás každé ráno vzbudil hluk, který způsobovaly auta se zásobováním (měli jsme okna přímo naproti), ale chápeme, že toto se asi těžko dá ovlivnit. :-)
  • Jiřina Chládková

    ?

    skupina přátel, 26. května 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Mizerný poměr výkon/cena. Za svoje peníze bychom očekávali opravdu lepší služby, kvalitu lázeňské péče i stravování.
    • Počasí.
    • Lázeňský poplatek byl vždy v ceně pobytu. Nyní je zřejmě, vzhledem k ceně, jak v ceně pobytu, tak je vymáhán i zvlášť. Nemravné, právě tak, jako neslýchané placení poplatku za parkování vozidla lázeňského hosta! Touto cestou, cestou nenajedenosti, spolehlivě dojdete ke ztrátě klientů. O čtyři jste letošním zážitkem již přišli.