Recenze

Hodnocení hotelu

88%

Velmi dobré

na základě 1050 recenzí

  • Personál

    92%

  • Služby

    89%

  • Čistota

    91%

  • Pohodlí

    85%

  • Cena/kvalita

    85%

Recenze (1050)

Filtry

  • Jiří Kult

    ?

    dospělý pár, 27. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Krásné prostředí, hezký pokoj, procedury a dobrá obsluha v restauraci s chutným jídlem.
      Doporučuji všem.....
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 26. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
  • Jitka Kubíková

    ?

    jednotlivec, 26. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Líbilo se mi prakticky vše, budu se ráda do Poděbrad opět vracet.
    • Chybí mi bazén (v Poděbradech je jen ve Felicitas (a to jsou nejdražší pobyty) a v Zimních lázních, kde je využívání _ podle mého názoru - omezeno, ani ubytovaní nemají bonus v podobě bezplatného přístupu ve vyhrazených hodinách.

      A ještě myslím, že je trochu problém s tříděním odpadu (ale to je asi spíše v gesci města).
  • Alena Marečková

    ?

    jednotlivec, 12. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    V hotelu Tlapák jsem byla velmi spokojena, při příští návštěvě Poděbrad má přednost.
    • Pobyt v hotelu Tlapák byl velmi příjemný. Milý a profesionální přístup personálu, útulný pokoj.
  • Pavla Frycová

    ?

    jednotlivec, 30. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Výborné jídlo
      Procedury fajn
      Hezký pokoj
      Krásně upravený a udržovaný park
    • Neklimatizované pokoje
      Večerní ruch
  • Jana Pozníčková

    ?

    jednotlivec, 22. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velmi jsme byli spokojeni s ochotnou obsluhou v restauraci .. Na pátek 19 července 2019 jsme měli mít parafínový zábal. Paní která toto obsluhovala byla velice nepříjemná a dávala nám stále najevo že spěchá domů . Můžu vám říci že nám hned první den tak znepříjemnil a pobyt že nás mrzelo že jsme tuto službu vůbec využili váhali jsme jestli neodejít ihned .
  • Zdeňka

    ?

    jednotlivec, 13. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • … do Vašeho hotelu jezdím docela pravidelně, protože se mi u Vás prostě líbí...
  • Lenka

    ?

    skupina přátel, 7. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel má velice dobré umístění, je to blízko fontány, obchůdky jsou v dosahu, je to i blízko nádraží, takže pokud cestujete vlakem, za 5-10minut jste u hotelu. Pokoje jsou pěkně zařízené. Jídlo nám chutnalo.
    • Jediné, co nám letos trochu vadilo, byly dost špinavé koberce.
  • Lada Střelbová

    ?

    ostatní, 8. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Dřívější možnost ubytování
    • Nebyl k dispozici minibar,
      Lednice malo chladila
      Wellness sluzby již nejsou v hotelu
      Nemoznost doobjednat další procedury
  • Marcela Zítková

    ?

    jednotlivec, 14. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Klidný, čistý hotel, poskytující pohodu a odpočinek. Spokojenost též s restaurací (strava, obsluha).
    • Nemám, co bych uvedla.