Recenze

Hodnocení hotelu

88%

Velmi dobré

na základě 1011 recenzí

  • Personál

    92%

  • Služby

    89%

  • Čistota

    91%

  • Pohodlí

    84%

  • Cena/kvalita

    85%

Recenze (1011)

Filtry

  • Hroníková Věra

    ?

    dospělý pár, 18. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 17. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Spokojenost s pobytem.
    • Hotel v centru.
      Čistota.
      Parkování u hotelu i když za úplatu.
      Příjemný personál při procedurách.
    • Když je příjezd do 13.00 hod. mohlo by se u plné penze začínat obědem a končit snídaní.
      Postřeh za dva dny-malá pestrost stravy.
  • Luděk Šnobl

    ?

    jednotlivec, 17. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Super
    • Doporučuji
  • Ing. Hana Rašková

    ?

    jednotlivec, 9. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Moje dovolená v Poděbradech s lázeňskými procedurami splnila naprosto moje očekávání.
      Ubytování, personál, čistota, strava, personál v restauraci, procedury a prostředí ve městě - prostě vše perfektní.

      Musím zmínit naprosto úžasný personál, u každé mé procedury byli milí nejen ke mně ale i k ostatním lidem - Libeňský.
      Budu pobyt v Poděbradech v hotelu Tlapák doporučovat všem a procedury také. Ráda bych se sem příští rok vrátila.
  • Kamila Sedláčková

    ?

    dospělý pár, 6. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Ivona Kubová

    ?

    jednotlivec, 5. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • marcela koubková

    ?

    jednotlivec, 18. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velká spokojenost
  • Popp František

    ?

    dospělý pár, 9. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt se nám líbil, splnil naše očekávání
    • Personál byl ochotný a úslužný. Večeře byly velice chutné, jednička s hvězdičkou. Jako nadstandard hodnotíme salátové a kompotové mísy a vodu na pití. Informace recepční byly jasné a přesné. Vybavení hotelu odpovídalo ceně. Cítili jsme zájem rezervační služby o naší spokojenost i v době, kdy jsme to neočekávali.
    • Teplý snídaňový pult byl chudý a jeho doplňování pomalé.
  • Josef Vicena

    ?

    dospělý pár, 9. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Krásný pobyt,nemám co bych vytknul.
  • Jana Bártlová

    ?

    jednotlivec, 8. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Líbilo se mi u vás vše, ubytování, procedury, jídlo, byla jsem si i zatančit, na procházce po kolonádě i po městě. Proste super na relax a načerpání nove energie.Doporučuji všem:-D