Recenze

Hodnocení Hotel Golfi

Zpět

Hodnocení hotelu

93%

Perfektní

na základě 392 recenzí

  • Personál

    95%

  • Služby

    93%

  • Čistota

    96%

  • Pohodlí

    92%

  • Cena/kvalita

    90%

Recenze (392)

Filtry

  • Renata Jelenová

    ?

    jednotlivec, 12. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Blanka Javůrková

    ?

    jednotlivec, 12. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Skvělý pobyt, při kterém jsme si krásně odpočinuly. Hotel je velice vkusně zařízený, čistý. Personál je velice milý a usměvavý. Velice chutná kuchyně, jak bufetová snídaně, tak podávaná večeře. V hotelu Golfi jsme byli velmi spokojení a opět se sem rádi vrátíme.
  • Alena Žouželková

    ?

    jednotlivec, 8. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Andrea Kůsová

    ?

    jednotlivec, 4. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt i personál v hotelu byl skvělý. Okolí super. moc jsme si to s kamarádkou užily.
    • Personál super.
      Hotel super. Jídlo výborné. Okolí i městečko bylo nádherné.
    Hotel Golfi

    Odpověď od hotelu

    Hotel Golfi

    Děkujeme za Vaše krásné hodnocení a budeme se těšit příští rok opět na viděnou. Váš hotel GOLFI

  • Magdalena Králová

    ?

    jednotlivec, 30. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Krásné, čisté město, hotel perfektní, zaměstnanci hotelu úžasní, jídlo božský. Krásné pokoje i celý interiér hotelu:)
    • Všechno:)
  • Milan Kocourek

    ?

    dospělý pár, 29. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Profesionální,milý a ochotný personál,hezký hotel,pěkné pokoje a vybavení koupelny.
    • Zájem o hosty
      Dobré jídlo
      Snídaně na vysoké úrovni
      Možnost zapůjčení bezvadných kol
      Kvalitní masáž
    • Nemáme nic, co bychom vytkli.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 29. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velmi vstřícný a ochotný personál, příjemné prostředí, výborná kuchyně - včetně bezlepkové nabídky.
  • Pavlina Prokopová

    ?

    jednotlivec, 29. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vše bylo perfektní - ubytovaní, jídlo, personál i objednané wellnes služby. Určitě doporučuji.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    ostatní, 24. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vše bylo perfektni - ubytovani, jidlo, personal i objednane wellnes sluzby. Určitě doporučujeme.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    mladý pár, 23. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hezký hotel na krásném místě. Masáž skvělá, skvělá kuchyně, milý a ochotný personál.