Recenze

Hodnocení Hotel Golfi

Zpět

Hodnocení hotelu

94%

Perfektní

na základě 409 recenzí

  • Personál

    96%

  • Služby

    93%

  • Čistota

    96%

  • Pohodlí

    92%

  • Cena/kvalita

    91%

Recenze (409)

Filtry

  • Milada Křiváčková

    ?

    jednotlivec, 17. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Jedním slovem super, jak personál, tak i celkově hotel. Byla jsem v úžasu, jak je ve všech prostorách naprosto čisto. Děkuji za krásný víkend. Milada
    Hotel Golfi

    Odpověď od hotelu

    Hotel Golfi

    Vážená paní Křiváčková, děkujeme Vám za Vaši krásnou recenzi a přejeme Vám i celé rodině poklidné svátky plné pohody a štěstí. Vás hotel GOLFI

  • Renata Koblicová

    ?

    jednotlivec, 10. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Recepce a personal restaurace, bajecne. Jidlo v balicku nebylo spatne, ale z jidelniho listku napaditejsi. Snidane moc dobra, velky vyber a vse cerstve. Hotel je opravdu hezky veden a renovovan. Vkusna vanocni vyzdoba!
  • Dita Podojilová

    ?

    dospělý pár, 10. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Celkově výborný pocit z prožitého víkendu, hotelové služby perfektní, stravování i procedury spa pobytu na vynikající úrovni. Personál velmi příjemný a profesionální.
    • Malinkým problémem jsou probíhající stavební práce na vedlejším pozemku.
    Hotel Golfi

    Odpověď od hotelu

    Hotel Golfi

    Děkujeme za Vaše milé hodnocení! Krásné předvánoční dny přeje za celý tým kolegů Eva Macháčková

  • Ivana Hermanová

    ?

    jednotlivec, 10. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Iva Vavřinová

    ?

    dospělý pár, 10. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jitka Janáková

    ?

    jednotlivec, 3. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Eva Hurníková

    ?

    ostatní, 3. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Nelibilo se mi,že souběžně s naším pobytem byla v hotelu ubytovana skupina lidi a my se museli uskrovnit v menší mistnosti.
    Hotel Golfi

    Odpověď od hotelu

    Hotel Golfi

    Dobrý den paní Hurníková,

    děkujeme za Váš pobyt v hotelu Golfi a za Vaši zpětnou vazbu, které si vážíme. Našim ubytovaným hostům vždy rezervujeme stůl na večeři. Ano, může se stát, že hosté mají rezervovaný stůl v našem komorním salonku nebo v hotelové vinárně, nicméně i přesto věříme, že toto nenaruší hostům hotelu Golfi strávit u nás příjemný pobyt. Děkujeme za pochopení a přejeme Vám krásné adventní dny. Těšíme se na setkání při další příležitosti. Hotel GOLFI

  • Marie Šustrová

    ?

    jednotlivec, 3. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Ota Čuvala

    ?

    jednotlivec, 3. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Miroslav Čepelík

    ?

    dospělý pár, 29. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení